graphi Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 .... mam zeza rozbieżnego. :lol: A'propos: :evil_lol: Quote
M&S Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='cropka'] Zdrowie powolutku się poprawia w końcu. Wcześniej lepiej nie mówić :shake:, dopiero wczoraj po zmianie antybiotyku zaczęło boleć trochę mniej. Mam nadzieję, że jutro już będzie ok, bo muszę poćwiczyć z moim zdziczałym, odzwyczajonym od wystaw piesem :lol: przed Szczecinem, żeby wstydu nie narobił :diabloti:. Wczoraj wieczorem sprawdziałam jakie mamy braki, w ruchu spore, ale pozuje Misio moje baaardzo grzecznie :loveu:(hmm czego się nie zrobi dla tych berlinek w kieszeni pani :lol:) A temat o rozbieganych oczach to sobie w sam raz znalazłyście :evil_lol:. Wiedzaiłam, ze Graphi nie wytrzyma i włączy się do rozmowy :cool3:. To dobrze, że zdrowie poprawia się, ucho bolesne jest jak diabli... A kiełbaski, to zawsze pomagają, chyba ze się okropnie nudzimy ;) [quote name='graphi'].... mam zeza rozbieżnego. :lol: A'propos: :evil_lol: A. Quote
Asiaczek Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Dobre! I jakaz atrakcja dla chłopaka tej modelki...:diabloti: Pzdr. Quote
M&S Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Cześć, jak przygotowania do jutrzejszych występów? A. Quote
graphi Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 ... przygotowania trwają... Dziewczyny - no wybaczcie, ale nie mogłem się powstrzymać od takiego komentarza: Menele Spod Ławki :lol: Quote
M&S Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='graphi']... przygotowania trwają... Dziewczyny - no wybaczcie, ale nie mogłem się powstrzymać od takiego komentarza: Menele Spod Ławki http://img198.imageshack.us/i/menelespodawki.jpg/ :lol: ...dobre :evil_lol: A. Quote
gosiaja Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='graphi']... przygotowania trwają... Dziewczyny - no wybaczcie, ale nie mogłem się powstrzymać od takiego komentarza: Menele Spod Ławki :lol: jakie tam menele tylko jedno piwko obalili :) Quote
cropka Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Jeśli chodzi o wystawę, to przygotowania okazały się tragiczne...Miś po kąpieli zgubił calutki podszerstek. Chciałam sobie odpuścić zupełnie wystawę, bo po co się z takim łysolem :lol: pokazywać. Ale ostatecznie jakoś się pozbierałam po załamaniu nerwowym :evil_lol:, wzięłam bestię w obroty, w godzinę wyczesałam martwy włos i łysy, ale schludny Miyamoto pojechał w świat. No a na wystawie spotkała nas niespodzianka :cool3:, łysol dostał II-gą lokatę, oc. doskonałą i piękny opis. Normalnie dumna z nas jestem :p. Wystawa całkiem przyjemna mimo okropnej ulewy, przesympatyczne towarzystwo (szczególnie to częstujące ciastem truskawkowym i domagające się zadbania o naszą galerię :eviltong:) , sporo miejsca, dobra organizacja :cool3: za rok też jedziemy, nieważne z włosem, czy bez. Jakieś zdjęcia spróbuję wrzucić wieczorkiem, bo teraz w pracy jestem i bezczelnie marnuję czas przed komputerem :diabloti:. Quote
gosiaja Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 no no gratuluje serdecznie :) a ulewa była rzeczywiście straszna Quote
Asiaczek Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 cropka napisał(a):Jeśli chodzi o wystawę, to przygotowania okazały się tragiczne...Miś po kąpieli zgubił calutki podszerstek. Chciałam sobie odpuścić zupełnie wystawę, bo po co się z takim łysolem :lol: pokazywać. Ale ostatecznie jakoś się pozbierałam po załamaniu nerwowym :evil_lol:, wzięłam bestię w obroty, w godzinę wyczesałam martwy włos i łysy, ale schludny Miyamoto pojechał w świat. No a na wystawie spotkała nas niespodzianka :cool3:, łysol dostał II-gą lokatę, oc. doskonałą i piękny opis. Normalnie dumna z nas jestem :p. Wystawa całkiem przyjemna mimo okropnej ulewy, przesympatyczne towarzystwo (szczególnie to częstujące ciastem truskawkowym i domagające się zadbania o naszą galerię :eviltong:) , sporo miejsca, dobra organizacja :cool3: za rok też jedziemy, nieważne z włosem, czy bez. Jakieś zdjęcia spróbuję wrzucić wieczorkiem, bo teraz w pracy jestem i bezczelnie marnuję czas przed komputerem :diabloti:. Bo widzisz Koffana,. Tak to jest, ze gdzie Asiaczki, tam zabawa!:evil_lol: Tylko szkoda, że tak szybko sobie poszliście... Ale jeszcze nadrobimy na innych wystawach,prawda? Mnie też smakowało moje ciasto truskawkowe.:p Pzdr. Quote
jamnicze Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Super wiadomości :multi::multi::multi: A tak się obawiałaś :razz:, szczere i serdeczne gratulacje !!! Proszę wytarmosić Misia :loveu: ode mnie (i wylizać po pysku od Saidi :diabloti:) Quote
Marlenuś91 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Gratulacje :multi: I czekam na fotki :razz: Quote
cropka Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 [quote name='jamnicze']Super wiadomości :multi::multi::multi: A tak się obawiałaś :razz:, szczere i serdeczne gratulacje !!! Proszę wytarmosić Misia :loveu: ode mnie (i wylizać po pysku od Saidi :diabloti:) Miś wytarmoszony, lizanie po pysku sobie chyba podaruję :lol:. A prezentowaliśmy się tak : Quote
M&S Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 jak ładnie :) http://img196.imageshack.us/img196/8167/img3669k.jpg jaki uśmiech ;) http://img196.imageshack.us/img196/7384/img3673zuh.jpg raz jeszcze gratulujemy :lol::lol::lol: A. Quote
taxelina Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 http://img196.imageshack.us/img196/9620/img3549k.jpg piekna para :D Quote
M&S Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 graphi napisał(a):... ja tam dumny jestem... :p I bardzo słusznie :) A. Quote
jonQuilla Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [FONT=Georgia]gratulacje :multi::multi: nie ma to jak szczęśliwy piesek i dumna z niego pani ;) [/FONT] Quote
cropka Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='Maks i Spark']Hej hej dobrego dnia :lol: A. Życzenia miłego dnia zadziałały, dzień okazał się baaaardzo miły - wyskoczyliśmy z dzieciarnią do Aquaparku, wyszaleliśmy się i wieczorem padliśmy nieżywi :lol:. [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]gratulacje :multi::multi:[/FONT] [FONT=Georgia]nie ma to jak szczęśliwy piesek i dumna z niego pani ;)[/FONT] Dziękujemy za gratulacje :p. [quote name='Maks i Spark']Witam się niedzielnie i miłego dnia życzę :) A. Postaramy się żeby dzień był miły :p. O zdjęcia też się postaramy, o ile pogoda nam się nie popsuje, bo cos nieciekawie za oknem zaczyna wyglądać...:roll: Quote
Recommended Posts