Jump to content
Dogomania

Pręgowana galeria-czyli Miyamoto & Co.

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='cropka'] Zdrowie powolutku się poprawia w końcu. Wcześniej lepiej nie mówić :shake:, dopiero wczoraj po zmianie antybiotyku zaczęło boleć trochę mniej. Mam nadzieję, że jutro już będzie ok, bo muszę poćwiczyć z moim zdziczałym, odzwyczajonym od wystaw piesem :lol: przed Szczecinem, żeby wstydu nie narobił :diabloti:. Wczoraj wieczorem sprawdziałam jakie mamy braki, w ruchu spore, ale pozuje Misio moje baaardzo grzecznie :loveu:(hmm czego się nie zrobi dla tych berlinek w kieszeni pani :lol:)

A temat o rozbieganych oczach to sobie w sam raz znalazłyście :evil_lol:. Wiedzaiłam, ze Graphi nie wytrzyma i włączy się do rozmowy :cool3:.

To dobrze, że zdrowie poprawia się, ucho bolesne jest jak diabli...
A kiełbaski, to zawsze pomagają, chyba ze się okropnie nudzimy ;)

[quote name='graphi'].... mam zeza rozbieżnego. :lol:

A'propos:

:evil_lol:

A.

Posted

[quote name='graphi']... przygotowania trwają...

Dziewczyny - no wybaczcie, ale nie mogłem się powstrzymać od takiego komentarza:
Menele Spod Ławki

:lol:

jakie tam menele tylko jedno piwko obalili :)

Posted

Jeśli chodzi o wystawę, to przygotowania okazały się tragiczne...Miś po kąpieli zgubił calutki podszerstek. Chciałam sobie odpuścić zupełnie wystawę, bo po co się z takim łysolem :lol: pokazywać. Ale ostatecznie jakoś się pozbierałam po załamaniu nerwowym :evil_lol:, wzięłam bestię w obroty, w godzinę wyczesałam martwy włos i łysy, ale schludny Miyamoto pojechał w świat.
No a na wystawie spotkała nas niespodzianka :cool3:, łysol dostał II-gą lokatę, oc. doskonałą i piękny opis. Normalnie dumna z nas jestem :p.
Wystawa całkiem przyjemna mimo okropnej ulewy, przesympatyczne towarzystwo (szczególnie to częstujące ciastem truskawkowym i domagające się zadbania o naszą galerię :eviltong:) , sporo miejsca, dobra organizacja :cool3: za rok też jedziemy, nieważne z włosem, czy bez.

Jakieś zdjęcia spróbuję wrzucić wieczorkiem, bo teraz w pracy jestem i bezczelnie marnuję czas przed komputerem :diabloti:.

Posted

cropka napisał(a):
Jeśli chodzi o wystawę, to przygotowania okazały się tragiczne...Miś po kąpieli zgubił calutki podszerstek. Chciałam sobie odpuścić zupełnie wystawę, bo po co się z takim łysolem :lol: pokazywać. Ale ostatecznie jakoś się pozbierałam po załamaniu nerwowym :evil_lol:, wzięłam bestię w obroty, w godzinę wyczesałam martwy włos i łysy, ale schludny Miyamoto pojechał w świat.
No a na wystawie spotkała nas niespodzianka :cool3:, łysol dostał II-gą lokatę, oc. doskonałą i piękny opis. Normalnie dumna z nas jestem :p.
Wystawa całkiem przyjemna mimo okropnej ulewy, przesympatyczne towarzystwo (szczególnie to częstujące ciastem truskawkowym i domagające się zadbania o naszą galerię :eviltong:) , sporo miejsca, dobra organizacja :cool3: za rok też jedziemy, nieważne z włosem, czy bez.

Jakieś zdjęcia spróbuję wrzucić wieczorkiem, bo teraz w pracy jestem i bezczelnie marnuję czas przed komputerem :diabloti:.

Bo widzisz Koffana,. Tak to jest, ze gdzie Asiaczki, tam zabawa!:evil_lol:
Tylko szkoda, że tak szybko sobie poszliście...
Ale jeszcze nadrobimy na innych wystawach,prawda?

Mnie też smakowało moje ciasto truskawkowe.:p

Pzdr.

Posted

Super wiadomości :multi::multi::multi:

A tak się obawiałaś :razz:, szczere i serdeczne gratulacje !!!
Proszę wytarmosić Misia :loveu: ode mnie (i wylizać po pysku od Saidi :diabloti:)

Posted

[quote name='jamnicze']Super wiadomości :multi::multi::multi:

A tak się obawiałaś :razz:, szczere i serdeczne gratulacje !!!
Proszę wytarmosić Misia :loveu: ode mnie (i wylizać po pysku od Saidi :diabloti:)

Miś wytarmoszony, lizanie po pysku sobie chyba podaruję :lol:.
A prezentowaliśmy się tak :

Posted

[quote name='Maks i Spark']Hej hej dobrego dnia :lol:

A.

Życzenia miłego dnia zadziałały, dzień okazał się baaaardzo miły - wyskoczyliśmy z dzieciarnią do Aquaparku, wyszaleliśmy się i wieczorem padliśmy nieżywi :lol:.

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]gratulacje :multi::multi:[/FONT]

[FONT=Georgia]nie ma to jak szczęśliwy piesek i dumna z niego pani ;)[/FONT]

Dziękujemy za gratulacje :p.

[quote name='Maks i Spark']Witam się niedzielnie i miłego dnia życzę :)

A.

Postaramy się żeby dzień był miły :p. O zdjęcia też się postaramy, o ile pogoda nam się nie popsuje, bo cos nieciekawie za oknem zaczyna wyglądać...:roll: