Jump to content
Dogomania

Pręgowana galeria-czyli Miyamoto & Co.

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

graphi napisał(a):
Ad. laptopowego nielota
wydaje się oświadczenie w brzmieniu:

W związku z szerokim dyskursem co do właściwości podstawowych oraz dodatkowych laptopa, ekipa w składzie Cropka & Graphi postanowiła
empirycznie potwierdzić tezę Cropki, że
"... chyba sk&*^%el poleci"
bądź też ją obalić.
Ponieważ wszelka inna merytoryczna argumentacja
("ależ kochanie, laptopy nie latają")
była ad hoc nieprzyjmowana do wiadomości
("co ty, k***, wiesz o laptopach!"),
nie pozostało nic innego, jak dopuścić Cropkę do przeprowadzenia, w imię nauki i postępu rzecz jasna, eksperymentu.
Eksperyment wyszedł. Dysk też wyszedł.
Mi zaś uszło na sucho, jakże kobiece skądinąd, "a nie mówiłem?".

:lol:

A.

Posted

jamnicze napisał(a):
Cześć urwisy :lol:

To czekamy na te obiecane zdjęcia - dzisiaj była przepiękna pogoda :razz:
Niestety na weekend zapowiadają ochłodzenie i deszcze :-(

Pogoda się... odmówiła posługi w dniu dzisiejszym :lol:
Jest szansa, że w łykend będzie pikniej. :)

PS. Jeśli chcecie profi fotki psiaków, napiszcie priva do Cropki, że Nikony też nie latają...
:)

Posted

graphi napisał(a):
Jeśli chcecie profi fotki psiaków, napiszcie priva do Cropki, że Nikony też nie latają...:)

...mówisz, że gotowa to sprawdzać.....;):evil_lol:

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
...mówisz, że gotowa to sprawdzać.....;):evil_lol:

A.

I Ty Brutusie :roll:...

Nikon nie jest do końca oswojony, więc wyprowadzam go na smyczy...nawet jeśli poleci, to na pewno nie daleko :p. Ale jest w domu aparat, który z pewnością ma lepsze właściwości aeorodynamiczne :diabloti:...

Ale jeśli by się zastanowić nad laptopem Graphi'ego :razz:, to jest dużo lżejszy od mojego...fru...fru...fru :cool3:.

Wydaje się oświadczenie w brzmieniu:
Cropka nadal będzie dążyć do rozwoju nauki i wiedzy na temat aerodynamiki sprzętu komputerowego. W miarę możliwośći rozwinie zainteresowania w kierunku sprzętu fotograficznego. Natomiast w trosce o zaspokojenie potrzeb poznawczych szanownych forumowiczów obiektami badawczymi zostaną sprzęty znajdujące się w zasięgu badacza, natomiast nie będące jego własnością.

Graphi :cool3: chcesz być fajny?..

Posted

cropka napisał(a):

Chyba w domu bedzie powazna (:mad:)rozmowa miedzy Wami :P

Ja to bym akwarium zobaczyla.. sama musze moje sfocic jak juz dojda mi zamowione roslinki :D

Posted

cropka napisał(a):
I Ty Brutusie :roll:...

Nikon nie jest do końca oswojony, więc wyprowadzam go na smyczy...nawet jeśli poleci, to na pewno nie daleko :p. Ale jest w domu aparat, który z pewnością ma lepsze właściwości aeorodynamiczne :diabloti:...

Ale jeśli by się zastanowić nad laptopem Graphi'ego :razz:, to jest dużo lżejszy od mojego...fru...fru...fru :cool3:.

Wydaje się oświadczenie w brzmieniu:
Cropka nadal będzie dążyć do rozwoju nauki i wiedzy na temat aerodynamiki sprzętu komputerowego. W miarę możliwośći rozwinie zainteresowania w kierunku sprzętu fotograficznego. Natomiast w trosce o zaspokojenie potrzeb poznawczych szanownych forumowiczów obiektami badawczymi zostaną sprzęty znajdujące się w zasięgu badacza, natomiast nie będące jego własnością.

Cudne, popieram rozwijanie badań naukowych w tym kierunku:lol::evil_lol:

Jesteście uroczy:p oboje

A.

Posted

deer_1987 napisał(a):
(...) Ja to bym akwarium zobaczyla.. sama musze moje sfocic jak juz dojda mi zamowione roslinki :D

:-o
... no to teraz Cropka będzie miała kolejny obiekt do badania...
:crazyeye:

biedne rybki

/I believe I can fly.../

Posted

gosiaja napisał(a):
hmm a tu żadnych nowych zdjęć :-(

No mieliśmy w weekend iśc na zdjęciowy spacerek, ale Jamnicze była z Saidi na wystawie w niedzielę :shake:. Ten weekend z kolei spędzamy z kompletem dzieci, a kolejny na wystawie w Szczecinie. Ech, stęskniliśmy się z misiem za akitowo-baskowymi spacerami :-(.

Posted

cropka napisał(a):
Popierniczyło mi się :evil_lol:. W takim razie 13/14 mamy weekend bezdzietny :lol: i proponujemy spacerek chętnym :cool3:. Musimy poćwiczyć przed wystawą, bo zdziczeliśmy trochę z miśkiem pewnie :roll:.

będziecie się wystawiać w Szczecinie?

A.

Posted

Asiaczek napisał(a):
cropka, ale wystawa w Szczecinie jest doiero 21.6.2009 r. Takwięc, patrząc na kalendarz, to macie jeszcze dwa weekendy przed sobą: 6/7 i 13/14...

Pzdr.

Popierniczyło mi się :evil_lol:. W takim razie 13/14 mamy weekend bezdzietny :lol: i proponujemy spacerek chętnym :cool3:. Musimy poćwiczyć przed wystawą, bo zdziczeliśmy trochę z miśkiem pewnie :roll:.

Posted

[quote name='cropka']Popierniczyło mi się :evil_lol:. W takim razie 13/14 mamy weekend bezdzietny :lol: i proponujemy spacerek chętnym :cool3:. Musimy poćwiczyć przed wystawą, bo zdziczeliśmy trochę z miśkiem pewnie :roll:.
O hurra :multi::multi::multi: szykuje się wspólny spacerek, 13-14, to nasz jedyny wolny termin w czerwcu :fadein:
gosiaja, co za pytanie, pewnie że z Morkiem jesteście mile widziani :lol:

Posted

To mi nie pozostało nic innego jak postarac się również dołączyć do wspólnych ćwiczeń :lol: A jak nie to widzimy się (wkońcu :eviltong: ) w Szczecinie :multi:

Posted

Hohoho, alez silna grupa szykuje się na ten spacerek! Trochę zazdroszczę...:cool3:
Tylko, zeby potem nie okazało się, że żadna z Was nie wzięła aparatu!:mad:

Pzdr.

Posted

Akwarium jeszcze nie przeprowadzone, najpierw musze kupić stolik albo komodę, na której zamieszkają rybki...no a z kasą ostatnio krucho troszkę. Może w tym miesiącu się uda :p. Jak tylko przeprowadzę rybki i uporządkuję zapuszczone akwarium, to porobię fotki...albo lepiej Graphi'ego do tego zatrudnię :cool3:. Pomarudźcie trochę, to łobuz zdjęcia psiaków wrzuci. Zrobił ostatnio kilka i nie kwapi się z pokazaniem ich:mad:.

Posted

cropka napisał(a):
Pomarudźcie trochę, to łobuz zdjęcia psiaków wrzuci. Zrobił ostatnio kilka i nie kwapi się z pokazaniem ich:mad:.

O zdjęcia prosimy:p, ładnie:razz:

A.