taxelina Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 graphi napisał(a): Eksperyment wyszedł. Dysk też wyszedł. Mi zaś uszło na sucho, jakże kobiece skądinąd, "a nie mówiłem?". :lol: dobre dobre :cool3::cool3: Quote
jamnicze Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Cześć urwisy :lol: To czekamy na te obiecane zdjęcia - dzisiaj była przepiękna pogoda :razz: Niestety na weekend zapowiadają ochłodzenie i deszcze :-( Quote
M&S Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 graphi napisał(a):Ad. laptopowego nielota wydaje się oświadczenie w brzmieniu: W związku z szerokim dyskursem co do właściwości podstawowych oraz dodatkowych laptopa, ekipa w składzie Cropka & Graphi postanowiła empirycznie potwierdzić tezę Cropki, że "... chyba sk&*^%el poleci" bądź też ją obalić. Ponieważ wszelka inna merytoryczna argumentacja ("ależ kochanie, laptopy nie latają") była ad hoc nieprzyjmowana do wiadomości ("co ty, k***, wiesz o laptopach!"), nie pozostało nic innego, jak dopuścić Cropkę do przeprowadzenia, w imię nauki i postępu rzecz jasna, eksperymentu. Eksperyment wyszedł. Dysk też wyszedł. Mi zaś uszło na sucho, jakże kobiece skądinąd, "a nie mówiłem?". :lol: A. Quote
graphi Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 jamnicze napisał(a):Cześć urwisy :lol: To czekamy na te obiecane zdjęcia - dzisiaj była przepiękna pogoda :razz: Niestety na weekend zapowiadają ochłodzenie i deszcze :-( Pogoda się... odmówiła posługi w dniu dzisiejszym :lol: Jest szansa, że w łykend będzie pikniej. :) PS. Jeśli chcecie profi fotki psiaków, napiszcie priva do Cropki, że Nikony też nie latają... :) Quote
Asiaczek Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Oj, Graphi, Ty się,wiedże, doczekasz...:evil_lol: Pzdr. Quote
M&S Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 graphi napisał(a): Jeśli chcecie profi fotki psiaków, napiszcie priva do Cropki, że Nikony też nie latają...:) ...mówisz, że gotowa to sprawdzać.....;):evil_lol: A. Quote
cropka Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Maks i Spark napisał(a):...mówisz, że gotowa to sprawdzać.....;):evil_lol: A. I Ty Brutusie :roll:... Nikon nie jest do końca oswojony, więc wyprowadzam go na smyczy...nawet jeśli poleci, to na pewno nie daleko :p. Ale jest w domu aparat, który z pewnością ma lepsze właściwości aeorodynamiczne :diabloti:... Ale jeśli by się zastanowić nad laptopem Graphi'ego :razz:, to jest dużo lżejszy od mojego...fru...fru...fru :cool3:. Wydaje się oświadczenie w brzmieniu: Cropka nadal będzie dążyć do rozwoju nauki i wiedzy na temat aerodynamiki sprzętu komputerowego. W miarę możliwośći rozwinie zainteresowania w kierunku sprzętu fotograficznego. Natomiast w trosce o zaspokojenie potrzeb poznawczych szanownych forumowiczów obiektami badawczymi zostaną sprzęty znajdujące się w zasięgu badacza, natomiast nie będące jego własnością. Graphi :cool3: chcesz być fajny?.. Quote
taxelina Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 cropka napisał(a):Graphi :cool3: chcesz być fajny?.. Chyba w domu bedzie powazna (:mad:)rozmowa miedzy Wami :P Ja to bym akwarium zobaczyla.. sama musze moje sfocic jak juz dojda mi zamowione roslinki :D Quote
M&S Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 cropka napisał(a):I Ty Brutusie :roll:... Nikon nie jest do końca oswojony, więc wyprowadzam go na smyczy...nawet jeśli poleci, to na pewno nie daleko :p. Ale jest w domu aparat, który z pewnością ma lepsze właściwości aeorodynamiczne :diabloti:... Ale jeśli by się zastanowić nad laptopem Graphi'ego :razz:, to jest dużo lżejszy od mojego...fru...fru...fru :cool3:. Wydaje się oświadczenie w brzmieniu: Cropka nadal będzie dążyć do rozwoju nauki i wiedzy na temat aerodynamiki sprzętu komputerowego. W miarę możliwośći rozwinie zainteresowania w kierunku sprzętu fotograficznego. Natomiast w trosce o zaspokojenie potrzeb poznawczych szanownych forumowiczów obiektami badawczymi zostaną sprzęty znajdujące się w zasięgu badacza, natomiast nie będące jego własnością. Graphi :cool3: chcesz być fajny?.. Cudne, popieram rozwijanie badań naukowych w tym kierunku:lol::evil_lol: Jesteście uroczy:p oboje A. Quote
graphi Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 deer_1987 napisał(a):(...) Ja to bym akwarium zobaczyla.. sama musze moje sfocic jak juz dojda mi zamowione roslinki :D :-o ... no to teraz Cropka będzie miała kolejny obiekt do badania... :crazyeye: biedne rybki /I believe I can fly.../ Quote
cropka Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 gosiaja napisał(a):hmm a tu żadnych nowych zdjęć :-( No mieliśmy w weekend iśc na zdjęciowy spacerek, ale Jamnicze była z Saidi na wystawie w niedzielę :shake:. Ten weekend z kolei spędzamy z kompletem dzieci, a kolejny na wystawie w Szczecinie. Ech, stęskniliśmy się z misiem za akitowo-baskowymi spacerami :-(. Quote
gosiaja Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 jak będziecie iść to my się też możemy dołączyć do spacerku Morek już biega tak szybko jak Saidi :diabloti: oczywiście jak nas przyjmiecie ;) Quote
Asiaczek Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 cropka, ale wystawa w Szczecinie jest doiero 21.6.2009 r. Takwięc, patrząc na kalendarz, to macie jeszcze dwa weekendy przed sobą: 6/7 i 13/14... Pzdr. Quote
M&S Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 cropka napisał(a):Popierniczyło mi się :evil_lol:. W takim razie 13/14 mamy weekend bezdzietny :lol: i proponujemy spacerek chętnym :cool3:. Musimy poćwiczyć przed wystawą, bo zdziczeliśmy trochę z miśkiem pewnie :roll:. będziecie się wystawiać w Szczecinie? A. Quote
cropka Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Asiaczek napisał(a):cropka, ale wystawa w Szczecinie jest doiero 21.6.2009 r. Takwięc, patrząc na kalendarz, to macie jeszcze dwa weekendy przed sobą: 6/7 i 13/14... Pzdr. Popierniczyło mi się :evil_lol:. W takim razie 13/14 mamy weekend bezdzietny :lol: i proponujemy spacerek chętnym :cool3:. Musimy poćwiczyć przed wystawą, bo zdziczeliśmy trochę z miśkiem pewnie :roll:. Quote
jamnicze Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='cropka']Popierniczyło mi się :evil_lol:. W takim razie 13/14 mamy weekend bezdzietny :lol: i proponujemy spacerek chętnym :cool3:. Musimy poćwiczyć przed wystawą, bo zdziczeliśmy trochę z miśkiem pewnie :roll:. O hurra :multi::multi::multi: szykuje się wspólny spacerek, 13-14, to nasz jedyny wolny termin w czerwcu :fadein: gosiaja, co za pytanie, pewnie że z Morkiem jesteście mile widziani :lol: Quote
Kaya Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 To mi nie pozostało nic innego jak postarac się również dołączyć do wspólnych ćwiczeń :lol: A jak nie to widzimy się (wkońcu :eviltong: ) w Szczecinie :multi: Quote
gosiaja Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 ja mam wolną sobotę 13 wiec jak by co to podjedziemy z morastym poprzeszkadzać wam w ćwiczeniach :diabloti: Quote
Asiaczek Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Hohoho, alez silna grupa szykuje się na ten spacerek! Trochę zazdroszczę...:cool3: Tylko, zeby potem nie okazało się, że żadna z Was nie wzięła aparatu!:mad: Pzdr. Quote
jamnicze Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 gosiaja napisał(a):ja mam wolną sobotę 13 wiec jak by co to podjedziemy z morastym poprzeszkadzać wam w ćwiczeniach :diabloti: To rezerwujemy sobie sobotę 13go :p Quote
cropka Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 jamnicze napisał(a):To rezerwujemy sobie sobotę 13go :p Rezerwujemy :multi:. Quote
cropka Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Akwarium jeszcze nie przeprowadzone, najpierw musze kupić stolik albo komodę, na której zamieszkają rybki...no a z kasą ostatnio krucho troszkę. Może w tym miesiącu się uda :p. Jak tylko przeprowadzę rybki i uporządkuję zapuszczone akwarium, to porobię fotki...albo lepiej Graphi'ego do tego zatrudnię :cool3:. Pomarudźcie trochę, to łobuz zdjęcia psiaków wrzuci. Zrobił ostatnio kilka i nie kwapi się z pokazaniem ich:mad:. Quote
M&S Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 cropka napisał(a): Pomarudźcie trochę, to łobuz zdjęcia psiaków wrzuci. Zrobił ostatnio kilka i nie kwapi się z pokazaniem ich:mad:. O zdjęcia prosimy:p, ładnie:razz: A. Quote
Recommended Posts