M&S Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 brazowa1 napisał(a):kotek jest ze schroniska.Mowie o tym,ktory jest na pierwszej stronie,w pierwszym poscie.Ten,ktorego ma załozycielka galerii,został wziety jako 3 tygodniowy osesek,czyli uratowali mu zycie,bo takie maluchy blyskawicznie umieraja w mękach,w warunkach schroniskowych. To ,co napisalam mała czcionka,to taki moj akt rozpaczy-zupełne maleństwa przyniesli w niedziele,dwie sa trikolorowe kociczki ,maja dwa tygodni,otwarte oczy,ale same jeszcze nie jedza i wiem,ze umra :( ...a tak, jakoś nie załapałam:oops: znowu kocie nieszczęścia, okropność:-( A. Quote
graphi Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Maks i Spark napisał(a):Dzień dobry, co u Was słychać? A. ... laptop wczoraj poleciał ze stoła. :angryy: Jest szansa, że wróci. A wraz z nim fotki i takie tam... :) Quote
M&S Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 graphi napisał(a):... laptop wczoraj poleciał ze stoła. :angryy: Jest szansa, że wróci. A wraz z nim fotki i takie tam... :) ...uuuu, jak przykro:shake: trzeba go szybko wyleczyć;) A. Quote
Asiaczek Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Oj, oj, oj... Sam zleciał czy ktoś mu pomógł...? Pzdr. Quote
gosiaja Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 graphi napisał(a):... laptop wczoraj poleciał ze stoła. :angryy: Jest szansa, że wróci. A wraz z nim fotki i takie tam... :) chciał się nauczyć latać ?? Quote
cropka Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Ja pomogłam :placz: zachaczyłam nogą o kabel i laptop pooooleciał :roll:. Quote
M&S Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 cropka napisał(a):Ja pomogłam :placz: zachaczyłam nogą o kabel i laptop pooooleciał :roll:. ....to musiało boleć:( A. Quote
M&S Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 graphi napisał(a):Prace remontowe trwają. :) to dobrze:p A. Quote
graphi Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Maks i Spark napisał(a):...uuuu, jak przykro:shake: trzeba go szybko wyleczyć;) A. Prace remontowe trwają. :) Quote
cropka Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Właśnie odpaliłam laptopa, rzucać już nie będę :oops:. Niestety wszystkie zdjęcia poszły się *****. Na szczęscie większość na kompie w starym domku powinna być. Nowe się porobi i się wrzuci. Jesli jutro będzie ładna pogoda, to może wyskoczymy na jakiś spacerek i pofocimy zwierzaki :p. Buziaki za cierpliwość :lol:. Quote
M&S Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 cropka napisał(a):Właśnie odpaliłam laptopa, rzucać już nie będę :oops:. Niestety wszystkie zdjęcia poszły się *****. Na szczęscie większość na kompie w starym domku powinna być. Nowe się porobi i się wrzuci. Jesli jutro będzie ładna pogoda, to może wyskoczymy na jakiś spacerek i pofocimy zwierzaki :p. Buziaki za cierpliwość :lol:. ...no to super, będziemy czekać na fotki:lol: A. Quote
Asiaczek Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 cropka napisał(a):Właśnie odpaliłam laptopa, rzucać już nie będę :oops:. Niestety wszystkie zdjęcia poszły się *****. Na szczęscie większość na kompie w starym domku powinna być. Nowe się porobi i się wrzuci. Jesli jutro będzie ładna pogoda, to może wyskoczymy na jakiś spacerek i pofocimy zwierzaki :p. Buziaki za cierpliwość :lol:. Idźcie Wy na ten spacerek i róbcie nowe fotki! A spacerek w swoim własnym gronie, czy np. basiaczki jakieś tez będą zaproszone...? Pzdr. Quote
graphi Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Asiaczek napisał(a):Idźcie Wy na ten spacerek i róbcie nowe fotki! A spacerek w swoim własnym gronie, czy np. basiaczki jakieś tez będą zaproszone...? Pzdr. Ależ oczywiście, że zapraszamy wszystkich chętnych, stęsknionych i zaciekawionych. :) Wstępny termin: next week. W tak zwanym międzyczasie pewnie się więcej wyklaruje. :) PS. Lapatop jest nielotem. :lol: Quote
M&S Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 graphi napisał(a):Ależ oczywiście, że zapraszamy wszystkich chętnych, stęsknionych i zaciekawionych. :) Wstępny termin: next week. W tak zwanym międzyczasie pewnie się więcej wyklaruje. :) PS. Lapatop jest nielotem. :lol: ...no dobrze, niech będzie przyszły tydzień:cool3: A. Quote
Asiaczek Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 graphi napisał(a):Ależ oczywiście, że zapraszamy wszystkich chętnych, stęsknionych i zaciekawionych. :) Wstępny termin: next week. W tak zwanym międzyczasie pewnie się więcej wyklaruje. :) PS. Lapatop jest nielotem. :lol: To tego nie wiedziałeś?!?!?!:crazyeye: Pzdr. Quote
gosiaja Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 graphi napisał(a):Ależ oczywiście, że zapraszamy wszystkich chętnych, stęsknionych i zaciekawionych. :) Wstępny termin: next week. W tak zwanym międzyczasie pewnie się więcej wyklaruje. :) PS. Lapatop jest nielotem. :lol: laptopowi trzeba jakieś skrzydła dorobić :diabloti: Quote
graphi Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Ad. laptopowego nielota wydaje się oświadczenie w brzmieniu: W związku z szerokim dyskursem co do właściwości podstawowych oraz dodatkowych laptopa, ekipa w składzie Cropka & Graphi postanowiła empirycznie potwierdzić tezę Cropki, że "... chyba sk&*^%el poleci" bądź też ją obalić. Ponieważ wszelka inna merytoryczna argumentacja ("ależ kochanie, laptopy nie latają") była ad hoc nieprzyjmowana do wiadomości ("co ty, k***, wiesz o laptopach!"), nie pozostało nic innego, jak dopuścić Cropkę do przeprowadzenia, w imię nauki i postępu rzecz jasna, eksperymentu. Eksperyment wyszedł. Dysk też wyszedł. Mi zaś uszło na sucho, jakże kobiece skądinąd, "a nie mówiłem?". :lol: Quote
cropka Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 graphi napisał(a):Ad. laptopowego nielota wydaje się oświadczenie w brzmieniu: W związku z szerokim dyskursem co do właściwości podstawowych oraz dodatkowych laptopa, ekipa w składzie Cropka & Graphi postanowiła empirycznie potwierdzić tezę Cropki, że "... chyba sk&*^%el poleci" bądź też ją obalić. Ponieważ wszelka inna merytoryczna argumentacja ("ależ kochanie, laptopy nie latają") była ad hoc nieprzyjmowana do wiadomości ("co ty, k***, wiesz o laptopach!"), nie pozostało nic innego, jak dopuścić Cropkę do przeprowadzenia, w imię nauki i postępu rzecz jasna, eksperymentu. Eksperyment wyszedł. Dysk też wyszedł. Mi zaś uszło na sucho, jakże kobiece skądinąd, "a nie mówiłem?". :lol: Ktoś w domu oberwie :diabloti: tak się ze mnie naigrywać :lol:. Daleko jest, to się bezpieczny czuje degeneruch jeden :evil_lol:. A niesłusznie...:razz: Quote
Recommended Posts