Jump to content
Dogomania

Pręgowana galeria-czyli Miyamoto & Co.

Recommended Posts

Posted

cropka napisał(a):
No proszę, jakaś cholera mi się wbiła na galerię :diabloti: nie zwracajcie na niego uwagi :eviltong:.

Hej!

musi być całkiem do rzeczy, skoro dałaś się porwać:cool3:

fajnie futrzaste wygladaja razem, mam nadzieję, że dobrze sie dogadują:p

A.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
Dzien dobry!
Witam sie serdecznie!

Akwarium tez macie tamto co cropka miala? :D

Witaj,
zestaw rybkowy przypłynie niebawem. Obecnie się wkręciliśmy w klimaty ogródkowe (ach, ta moja Ogrodniczka... :p).
Ogólnie Miyamoto robi furorę na dzielnicy. :lol:
Znając życie (i Cropkę :D), pewnie śjakieś fotki wylądują tu niebawem. :)

Posted

graphi napisał(a):
Witaj,
zestaw rybkowy przypłynie niebawem. Obecnie się wkręciliśmy w klimaty ogródkowe (ach, ta moja Ogrodniczka... :p).
Ogólnie Miyamoto robi furorę na dzielnicy. :lol:
Znając życie (i Cropkę :D), pewnie śjakieś fotki wylądują tu niebawem. :)

No to czekamy na zdjecia :D

Posted

Z wielkim poświęceniem obrobiłam zdjęcia i umieszczam :multi:. Kochane dziewczyny-doczekałyście się!!! :p

Przedstawiamy Lirę :cool3:

No i piesy razem

Mój węszyciel :lol:

Nasza kangurka :multi:

No i z lekka zmachana po kangurzeniu ;)

Posted

Misio cd.

Bo dziewczyny muszą trzymać się razem :evil_lol:

A na koniec moje dwa wariaty :loveu:

No i jak? Zadowolone? ;) Postaram się trochę częściej wrzucać jakieś miśkowo-lirowe sesje plenerowe :p.

Posted

... zadowoloNE? To mężczyznom wstęp wzbroniony?
:lol:
Jak widać, Cropka w każdych warunkach olśniewa, a cała reszta umie robić za godne Jej tło. :)
Jak skończymy akcję "ogród", to wstawimy zapewne bardziej kameralno-ustawiane fotki z Psiaczkami. :)

Posted

graphi napisał(a):
... zadowoloNE? To mężczyznom wstęp wzbroniony?
Jak widać, Cropka w każdych warunkach olśniewa, a cała reszta umie robić za godne Jej tło. :)
Jak skończymy akcję "ogród", to wstawimy zapewne bardziej kameralno-ustawiane fotki z Psiaczkami. :)

prawie zadowolone......tylko kilka fotek się otwiera!!!!!!!!

A.

Posted

graphi napisał(a):
:razz:
Niniejszym grzecznie informuję, że PS na wzmiankowanym lapatopie już jest.
Dzień dobry wszystkim. :)
To ja mam zaszczyt być tym szczęściarzem, który zaciągnął Cropkę na Osowę.
Fotki solo i zbiorowo (psiaków :evil_lol: ) pewnie niedługo...

edit: ... czasami jest szybsza ode mnie :lol:

Gratuluję wyboru.:lol:

Pzdr.

Posted

Fotki się nie otwierają, bo strona ma zapewne ruję

... i co chwila się pi%&$%li. :angryy:
A w nocy, zgodnie ze sztuką, to była regularna orgia. :mad:

-> Asiaczek: a dziękuję bardzo, to miłe. :)

Posted

Zdjęcia się nie pokazują chyba z winy Dogo :mad:. Może znów jakieś prace?? U mnie raz zdjęcia widać, a raz nie.

Zdjęcia których nie widać można wyświetlić klikając PPM(prawym rzyciskiem myszy) na krzyżyk brakującego zdjęcia i klikając "pokaż obraz" :p. Także nic straconego :multi:. Następnym razem użyję innego hostingu, może Dogo nie lubi się z Google ;).

Posted

jamnicze napisał(a):
A już myślałam, że tylko mi się nie otwierają :shake:

No to poczekam, bo opisy obiecujące :razz:

Ech, dobrze, że Saidi ich nie widzi, bo zazdrosna by była :eviltong:, tęskni dziewczyna za Mijusiem :-(

Jamnicze na pewno niedługo uda się zorganizować jakiś wspólny spacerek. Niestety przyszły weekend odpada, bo w sobotę urodzinki Graphi'ego juniora :lol:, a w niedzielę komunia mojego chrześniaka. Ale jeśli chodzi o kolejny weekend, to trzeba coś wspólnie zaplanować :p.

Posted

A już myślałam, że tylko mi się nie otwierają :shake:

No to poczekam, bo opisy obiecujące :razz:

Ech, dobrze, że Saidi ich nie widzi, bo zazdrosna by była :eviltong:, tęskni dziewczyna za Mijusiem :-(

Posted

cropka napisał(a):

Zdjęcia których nie widać można wyświetlić klikając PPM(prawym rzyciskiem myszy) na krzyżyk brakującego zdjęcia i klikając "pokaż obraz" :p. Także nic straconego :multi:. Następnym razem użyję innego hostingu, może Dogo nie lubi się z Google ;).

Ja to wiem, ale i tak nie ma obrazu....

A.

Posted

cropka napisał(a):

Zdjęcia których nie widać można wyświetlić klikając PPM(prawym rzyciskiem myszy) na krzyżyk brakującego zdjęcia i klikając "pokaż obraz" :p. .

ale a nawet nie mam krzyzyka tylko sam ops i nic na dole..

Posted

To ja już nic nie rozumiem, u mnie wszystko się łądnie wyświetla. Ech... Wieczorkiem podmienię zdjęcia na te same, ale wrzucę je najpierw na imageschack'a, moze wtedy będzie ok.:roll:

Posted

cropka napisał(a):
Jamnicze na pewno niedługo uda się zorganizować jakiś wspólny spacerek. Niestety przyszły weekend odpada, bo w sobotę urodzinki Graphi'ego juniora :lol:, a w niedzielę komunia mojego chrześniaka. Ale jeśli chodzi o kolejny weekend, to trzeba coś wspólnie zaplanować :p.

Ach te skaczące posty :angryy::angryy::angryy:, o mało nie przegapiłam Twojej odpowiedzi :shake:

Też mam w niedzielę komunię mojej chrześniaczki :lol:. U mnie w ogóle licho z weekendami (w czerwcu tylko 1 będę miała wolny :-(- a tak praca i praca, no i 2 wystawy ;)), ale jakoś sobie poradzimy, w końcu dla chcącego nic trudnego :lol:.

Zerkam do notesu i może być 16.05 po południu albo 23.05 będę już wolna po 12.30. To tak na szybkiego, ale jeszcze się zdzwonimy, a na razie powodzenia w pielęgnowaniu ogródka i "ogródka" :p

Posted

[quote name='jamnicze'](...) Zerkam do notesu i może być 16.05 po południu albo 23.05 będę już wolna po 12.30. To tak na szybkiego, ale jeszcze się zdzwonimy, a na razie powodzenia w pielęgnowaniu ogródka i "ogródka" :p
Za pierwszym razem przeczytałem daty jako godzina.minuta
i byłem pod wielkim wrażeniem, jak można być tak doskonale zorganizowanym.

Posted

[quote name='brazowa1']mi najbardziej podoba sie KOT!!!!!!!!!!!super,ze uratowaliscie maleństwo..jakbyscie chcieli jeszcze,to mozna jeszcze zdazyc...tricolorki sa:(ale juz niedługo...

...a o co chodzi z tym kotem...?

A.

Posted

kotek jest ze schroniska.Mowie o tym,ktory jest na pierwszej stronie,w pierwszym poscie.Ten,ktorego ma załozycielka galerii,został wziety jako 3 tygodniowy osesek,czyli uratowali mu zycie,bo takie maluchy blyskawicznie umieraja w mękach,w warunkach schroniskowych.
To ,co napisalam mała czcionka,to taki moj akt rozpaczy-zupełne maleństwa przyniesli w niedziele,dwie sa trikolorowe kociczki ,maja dwa tygodni,otwarte oczy,ale same jeszcze nie jedza i wiem,ze umra :(