M&S Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 cropka napisał(a):No proszę, jakaś cholera mi się wbiła na galerię :diabloti: nie zwracajcie na niego uwagi :eviltong:. Hej! musi być całkiem do rzeczy, skoro dałaś się porwać:cool3: fajnie futrzaste wygladaja razem, mam nadzieję, że dobrze sie dogadują:p A. Quote
graphi Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 deer_1987 napisał(a):Dzien dobry! Witam sie serdecznie! Akwarium tez macie tamto co cropka miala? :D Witaj, zestaw rybkowy przypłynie niebawem. Obecnie się wkręciliśmy w klimaty ogródkowe (ach, ta moja Ogrodniczka... :p). Ogólnie Miyamoto robi furorę na dzielnicy. :lol: Znając życie (i Cropkę :D), pewnie śjakieś fotki wylądują tu niebawem. :) Quote
taxelina Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 graphi napisał(a):Witaj, zestaw rybkowy przypłynie niebawem. Obecnie się wkręciliśmy w klimaty ogródkowe (ach, ta moja Ogrodniczka... :p). Ogólnie Miyamoto robi furorę na dzielnicy. :lol: Znając życie (i Cropkę :D), pewnie śjakieś fotki wylądują tu niebawem. :) No to czekamy na zdjecia :D Quote
cropka Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Z wielkim poświęceniem obrobiłam zdjęcia i umieszczam :multi:. Kochane dziewczyny-doczekałyście się!!! :p Przedstawiamy Lirę :cool3: No i piesy razem Mój węszyciel :lol: Nasza kangurka :multi: No i z lekka zmachana po kangurzeniu ;) Quote
cropka Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Wspólne śmiganie :razz: Przystojniak Prawie jak chart :evil_lol: Przystojniaczka :p Quote
cropka Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Hmm...pokazał, co o nas myśli :evil_lol: Moje chłopaki :loveu: I dziewczynka :p Misio Quote
cropka Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Misio cd. Bo dziewczyny muszą trzymać się razem :evil_lol: A na koniec moje dwa wariaty :loveu: No i jak? Zadowolone? ;) Postaram się trochę częściej wrzucać jakieś miśkowo-lirowe sesje plenerowe :p. Quote
graphi Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 ... zadowoloNE? To mężczyznom wstęp wzbroniony? :lol: Jak widać, Cropka w każdych warunkach olśniewa, a cała reszta umie robić za godne Jej tło. :) Jak skończymy akcję "ogród", to wstawimy zapewne bardziej kameralno-ustawiane fotki z Psiaczkami. :) Quote
taxelina Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Òj a czemu nie ma polowy zdjec? tylko same napisy :( Quote
M&S Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 graphi napisał(a):... zadowoloNE? To mężczyznom wstęp wzbroniony? :lol: Jak widać, Cropka w każdych warunkach olśniewa, a cała reszta umie robić za godne Jej tło. :) Jak skończymy akcję "ogród", to wstawimy zapewne bardziej kameralno-ustawiane fotki z Psiaczkami. :) prawie zadowolone......tylko kilka fotek się otwiera!!!!!!!! A. Quote
Asiaczek Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 graphi napisał(a)::razz: Niniejszym grzecznie informuję, że PS na wzmiankowanym lapatopie już jest. Dzień dobry wszystkim. :) To ja mam zaszczyt być tym szczęściarzem, który zaciągnął Cropkę na Osowę. Fotki solo i zbiorowo (psiaków :evil_lol: ) pewnie niedługo... edit: ... czasami jest szybsza ode mnie :lol: Gratuluję wyboru.:lol: Pzdr. Quote
graphi Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Fotki się nie otwierają, bo strona ma zapewne ruję ... i co chwila się pi%&$%li. :angryy: A w nocy, zgodnie ze sztuką, to była regularna orgia. :mad: -> Asiaczek: a dziękuję bardzo, to miłe. :) Quote
cropka Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Zdjęcia się nie pokazują chyba z winy Dogo :mad:. Może znów jakieś prace?? U mnie raz zdjęcia widać, a raz nie. Zdjęcia których nie widać można wyświetlić klikając PPM(prawym rzyciskiem myszy) na krzyżyk brakującego zdjęcia i klikając "pokaż obraz" :p. Także nic straconego :multi:. Następnym razem użyję innego hostingu, może Dogo nie lubi się z Google ;). Quote
cropka Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 jamnicze napisał(a):A już myślałam, że tylko mi się nie otwierają :shake: No to poczekam, bo opisy obiecujące :razz: Ech, dobrze, że Saidi ich nie widzi, bo zazdrosna by była :eviltong:, tęskni dziewczyna za Mijusiem :-( Jamnicze na pewno niedługo uda się zorganizować jakiś wspólny spacerek. Niestety przyszły weekend odpada, bo w sobotę urodzinki Graphi'ego juniora :lol:, a w niedzielę komunia mojego chrześniaka. Ale jeśli chodzi o kolejny weekend, to trzeba coś wspólnie zaplanować :p. Quote
jamnicze Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 A już myślałam, że tylko mi się nie otwierają :shake: No to poczekam, bo opisy obiecujące :razz: Ech, dobrze, że Saidi ich nie widzi, bo zazdrosna by była :eviltong:, tęskni dziewczyna za Mijusiem :-( Quote
M&S Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 cropka napisał(a): Zdjęcia których nie widać można wyświetlić klikając PPM(prawym rzyciskiem myszy) na krzyżyk brakującego zdjęcia i klikając "pokaż obraz" :p. Także nic straconego :multi:. Następnym razem użyję innego hostingu, może Dogo nie lubi się z Google ;). Ja to wiem, ale i tak nie ma obrazu.... A. Quote
taxelina Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 cropka napisał(a): Zdjęcia których nie widać można wyświetlić klikając PPM(prawym rzyciskiem myszy) na krzyżyk brakującego zdjęcia i klikając "pokaż obraz" :p. . ale a nawet nie mam krzyzyka tylko sam ops i nic na dole.. Quote
cropka Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 To ja już nic nie rozumiem, u mnie wszystko się łądnie wyświetla. Ech... Wieczorkiem podmienię zdjęcia na te same, ale wrzucę je najpierw na imageschack'a, moze wtedy będzie ok.:roll: Quote
Onomato-Peja Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Śliczny ten Twój Miyamoto :loveu: pozdrawiamy ! Quote
jamnicze Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 cropka napisał(a):Jamnicze na pewno niedługo uda się zorganizować jakiś wspólny spacerek. Niestety przyszły weekend odpada, bo w sobotę urodzinki Graphi'ego juniora :lol:, a w niedzielę komunia mojego chrześniaka. Ale jeśli chodzi o kolejny weekend, to trzeba coś wspólnie zaplanować :p. Ach te skaczące posty :angryy::angryy::angryy:, o mało nie przegapiłam Twojej odpowiedzi :shake: Też mam w niedzielę komunię mojej chrześniaczki :lol:. U mnie w ogóle licho z weekendami (w czerwcu tylko 1 będę miała wolny :-(- a tak praca i praca, no i 2 wystawy ;)), ale jakoś sobie poradzimy, w końcu dla chcącego nic trudnego :lol:. Zerkam do notesu i może być 16.05 po południu albo 23.05 będę już wolna po 12.30. To tak na szybkiego, ale jeszcze się zdzwonimy, a na razie powodzenia w pielęgnowaniu ogródka i "ogródka" :p Quote
graphi Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='jamnicze'](...) Zerkam do notesu i może być 16.05 po południu albo 23.05 będę już wolna po 12.30. To tak na szybkiego, ale jeszcze się zdzwonimy, a na razie powodzenia w pielęgnowaniu ogródka i "ogródka" :p Za pierwszym razem przeczytałem daty jako godzina.minuta i byłem pod wielkim wrażeniem, jak można być tak doskonale zorganizowanym. :lol: Quote
brazowa1 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 mi najbardziej podoba sie KOT!!!!!!!!!!!super,ze uratowaliscie maleństwo..jakbyscie chcieli jeszcze,to mozna jeszcze zdazyc...tricolorki sa:(ale juz niedługo. Quote
M&S Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='brazowa1']mi najbardziej podoba sie KOT!!!!!!!!!!!super,ze uratowaliscie maleństwo..jakbyscie chcieli jeszcze,to mozna jeszcze zdazyc...tricolorki sa:(ale juz niedługo... ...a o co chodzi z tym kotem...? A. Quote
brazowa1 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 kotek jest ze schroniska.Mowie o tym,ktory jest na pierwszej stronie,w pierwszym poscie.Ten,ktorego ma załozycielka galerii,został wziety jako 3 tygodniowy osesek,czyli uratowali mu zycie,bo takie maluchy blyskawicznie umieraja w mękach,w warunkach schroniskowych. To ,co napisalam mała czcionka,to taki moj akt rozpaczy-zupełne maleństwa przyniesli w niedziele,dwie sa trikolorowe kociczki ,maja dwa tygodni,otwarte oczy,ale same jeszcze nie jedza i wiem,ze umra :( Quote
Recommended Posts