Asiaczek Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Nooooo, proszę! Z wiosną idą zmiany!;) A co to za nowe psisko? Twojego obecnego TZ'a? Pzdr. Quote
cropka Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 Dziękujemy za życzenia. Powoli odzyskuję dostęp do kompa(przyzwyczajam się do nowego, zapisuję hasła) i teraz powinnam się znów troszkę częsciej pojawiać na Dogo. Nowy piesek to suczka(na szczęście ciachnięta) mojej miłości :p. Quote
M&S Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 cropka napisał(a):Dziękujemy za życzenia. Powoli odzyskuję dostęp do kompa(przyzwyczajam się do nowego, zapisuję hasła) i teraz powinnam się znów troszkę częsciej pojawiać na Dogo. Nowy piesek to suczka(na szczęście ciachnięta) mojej miłości :p. ....fajnie, że odnajdujesz się w nowej komputerowej rzeczywistości:p, czekamy na więcej szczegółów o "psicy" i jej fotki..... A. Quote
jamnicze Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 cropka napisał(a):Przeprowadziliśmy się na Osowę :p także nieszczególnie daleko, spacerki jak najbardziej aktualne, tylko trzeba się będzie szybciej umawiac, bo dojazd chwilkę zajmie. No i będzie jeszcze jedno psisko na spacery :cool3:. No a jeśli chodzi o zmiany, to są ogromne - czyt. jestem szczęśliwa :loveu::loveu::loveu: . Po dwóch latach od rozstania z mężem znów zakochana wariatka ;). No to super :multi::multi::multi: Wiele pomyślności i szczęścia :loveu: No i czekamy na wspólny spacerek :cool3: Quote
taxelina Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Wrociliscie do siebie z mezem? mam nadzieje ze to nie jest zbyt prrywatne pytanie :P Quote
cropka Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Nie wróciliśmy do siebie z mężem. Powoli układam sobie życie z kimś innym i muszę przyznać, że po raz pierwszy od dawna czuję, ze żyję :p. Fotki Liry(nowej psicy) będą jak otrzepię się do końca z nową sytuacją komputerową. Na klompie w nowym domku Photoshopa brak, a z przyzwyczajenia na nim bawię się zdjęciami. Na laptopie Photoshop jest, ale kilka dni muszę na niego poczekać. Mam nadzieję, zę jakoś to przeżyjecie :). Quote
taxelina Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Jasne ze przezyjemy i poczekamy :D ja w koncu u siebie musze dodac nowa fotke akwarium bo dzieki Twoim poradom sie troche zmienilo :D zaroslo :p Quote
Asiaczek Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 cropka napisał(a):Nie wróciliśmy do siebie z mężem. Powoli układam sobie życie z kimś innym i muszę przyznać, że po raz pierwszy od dawna czuję, ze żyję :p. Fotki Liry(nowej psicy) będą jak otrzepię się do końca z nową sytuacją komputerową. Na klompie w nowym domku Photoshopa brak, a z przyzwyczajenia na nim bawię się zdjęciami. Na laptopie Photoshop jest, ale kilka dni muszę na niego poczekać. Mam nadzieję, zę jakoś to przeżyjecie :). Hohoho, ale zmiany! Czekamy na foteczki:lol: Pzdr. Quote
Marlenuś91 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 cropka napisał(a):Przeprowadziliśmy się na Osowę :p także nieszczególnie daleko, spacerki jak najbardziej aktualne, tylko trzeba się będzie szybciej umawiac, bo dojazd chwilkę zajmie. No i będzie jeszcze jedno psisko na spacery :cool3:. No a jeśli chodzi o zmiany, to są ogromne - czyt. jestem szczęśliwa :loveu::loveu::loveu: . Po dwóch latach od rozstania z mężem znów zakochana wariatka ;). Gratuluję szczęścia :loveu: Quote
gosiaja Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 gratuluje odwagi i życzę dużo szczęścia że tak powiem na tej nowej drodze życia i uzbrajam się w cierpliwość czekając na zdjęcia Quote
ania_wawa Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Hej Cropka. mam pytanie a propos barfowania. Ostatnio daję Dajusiowi kostki Primexu bo chciałam wzmocnić jego organizm ( ciągle strasznie mi choruje, nie wiem co robić) ale po dwóch dniach entuzjazm minął bo Pompon nie chce jeść. Twój Misiek też na początku kręcił nochalem na barf czy zmiata wszystko? Czy normalne sa kawałki kostek w kupce?? buuu napisałam już na kilku wątkach bo się martwię i nie wiem co robić :(. Doradź coś bo chyba jesteś bardziej doświadczonym barfiarzem. Jak Misiek czuje się na barfie ( o ile nadal barfujecie) ? Quote
cropka Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Aniu Misiek mimo, że jest okropną wybredą, z Barfem nie robił problemów. Ani z tym robionym przeze mnie, ani z tym Primexu. Czasem pokręci nochalen jeden dzień i dopiero następnego wciągnie, ale caly czas wszystko w normie czasem ma jakieś zaparcia, ale do akcji wkracza jogurcik i wszystko wraca do normy. Od kilku miesięcy karmię BARF'em i jak na razie-masa się zwiększyła, trochę się chłopak zbudował, problemy ze skórą zniknęły. Futro mimo braku stałego podawania suplementów bardzo ładne, ale teraz z racji zbliżającego się linienia i tak gammolen będę w maleństwo ładować. Może daj Dajusiowi trochę czasu, popróbuj rózne kostki, moje psy uwielbiają glulasz z indyka, ostatnio wypróbowałam jako nowość, zwyczajne kawałki indyka. Lotki indycze mielone też były momentalnie i ze smakiem pochłonięte.:p Pozdrowienia dla pompona :loveu:. Quote
Asiaczek Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 a kiedy beda jakies nowe fotki Miska? pogoda az prosi o spacer i zdjecia...:lol: pzdr. Quote
cropka Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Cześć, słychać niewiele, na wszystko brak czasu, za dużo obowiązków :-(. Jak już wyskoczę na jakiś dłuższy spacerek z piesami, to wieczorem, więc zdjęć brak. Dziś lub jutro zabieramy piechy do lasu na wychasanie :p, więc jakies zdjęcia wreszcie się pojawią :p.Tu na pocieszenie zdjęcie Miyamota z teraz już moją piesą ;)(oczywiście tej okropnej za dużej kolczatki :angryy: już nie ma, pani kupiła śliczną obrożę :p). Quote
graphi Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [quote name='cropka']Nie wróciliśmy do siebie z mężem. Powoli układam sobie życie z kimś innym i muszę przyznać, że po raz pierwszy od dawna czuję, ze żyję :p. Fotki Liry(nowej psicy) będą jak otrzepię się do końca z nową sytuacją komputerową. Na klompie w nowym domku Photoshopa brak, a z przyzwyczajenia na nim bawię się zdjęciami. Na laptopie Photoshop jest, ale kilka dni muszę na niego poczekać. Mam nadzieję, zę jakoś to przeżyjecie :). :razz: Niniejszym grzecznie informuję, że PS na wzmiankowanym lapatopie już jest. Dzień dobry wszystkim. :) To ja mam zaszczyt być tym szczęściarzem, który zaciągnął Cropkę na Osowę. Fotki solo i zbiorowo (psiaków :evil_lol: ) pewnie niedługo... edit: ... czasami jest szybsza ode mnie :lol: Quote
cropka Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 No proszę, jakaś cholera mi się wbiła na galerię :diabloti: nie zwracajcie na niego uwagi :eviltong:. Quote
taxelina Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 graphi napisał(a)::razz: Dzień dobry wszystkim. :) To ja mam zaszczyt być tym szczęściarzem, który zaciągnął Cropkę na Osowę. Dzien dobry! Witam sie serdecznie! Akwarium tez macie tamto co cropka miala? :D Quote
M&S Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 graphi napisał(a)::razz: Niniejszym grzecznie informuję, że PS na wzmiankowanym lapatopie już jest. Dzień dobry wszystkim. :) To ja mam zaszczyt być tym szczęściarzem, który zaciągnął Cropkę na Osowę. Fotki solo i zbiorowo (psiaków :evil_lol: ) pewnie niedługo... edit: ... czasami jest szybsza ode mnie :lol: Witamy się!!!!! Miło nam poznać szczęściarza, gratuluję Wam obojgu!!!! czekamy na fotki solo i zbiorowe:lol: A. Quote
Recommended Posts