Jump to content
Dogomania

Pręgowana galeria-czyli Miyamoto & Co.

Recommended Posts

Posted

Fajnie macie...
Ja też miałam jechać, ale mnie rodzice nie puścili i muszę sobie zrobić wolne od wystaw do końca roku. :placz:
Ale mam nadzieję, że spotkamy się kiedyś na jakiejś wystawie. ;)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cropka, Miyamoto jest śliczny!! Tylko wstaw koniecznie więcej zdjęć :). Wiem że ja nie za dużo ostatnio wstawiam ale łatwiej gadac nić robić :eviltong:. W każdym razie chciałabym zobaczyć duuuzo zdjęć dorosłego Miśka bo on ma w sobie coś niesamowitego:loveu:

Posted

Ania to co piszesz to miód na moje serce :lol:, specjalnie z dedykacją dla psubratów zdjecia z dzisiejszego wieczornego spacerku.
Brunet(pręgus:lol:) wieczorową porą:

Jakość kispka, mój aparat robi ładne zdjecia tylko przy dobrym świetle :roll:.

Posted

Cudny :loveu:. Cropka powiedz ile waży dorosły Miyamotek?? Jestem ciekawa bo wydaję się być dość duży. dajuś ma 69 cm i waży nie powiem ile :) ale chcę mieć jakiś odnośnik żeby wiedzieć czy dajusia nieco nie uszczuplać :lol:

Posted

ania_wawa napisał(a):
Cudny :loveu:. Cropka powiedz ile waży dorosły Miyamotek?? Jestem ciekawa bo wydaję się być dość duży. dajuś ma 69 cm i waży nie powiem ile :) ale chcę mieć jakiś odnośnik żeby wiedzieć czy dajusia nieco nie uszczuplać :lol:

Jeżeli waży za dużo, to może to jest jedna z przyczyn jego problemów? :roll:

Kamila - Miyamoto jak zwykle śliczny. :loveu: Wiem, że nie jestem wzorem w dawaniu wystarczającej liczby zdjęć, ale proszę o jeszcze! :lol:

Posted

Miyamoto ma 66 cm i waży 32 kg, ale on jest trochę za chudy. Wybrzydza mi wiecznie, już połowę dostępnych na rynku dobrych karm wypróbowałam przez tą kanalię :angryy:.

Posted

Dalsza część zdjęć. Misiek podczas sesji urodzinkowej :loveu:.

Mój niedźwiedź :loveu:

Pięknie stoję(on zawsze uważa, ze dobrze stoi :diabloti:), dasz smakołyk? :razz:

No dawaj wreszcie ten smakołyk :cool3:

Wreszcie dali spokój z tymi ćwiczeniami i mogę spokojnie pobuszować w śniegu :p

Posted

wani napisał(a):
Bardzo bardzo mi sie Twoj piesek podoba... Ogolnie bardzo bym chciala, ze preguski kiedys zawojawaly ringi w Polsce i na swiecie :p

Oj, ja też bym chciała, żeby pręgusy były częściej pokazywany na ringach.
Dlatego najprawdopodobniej następnym moim akitą będzie właśnie pręgus. :loveu:

Posted

INU napisał(a):
Oj, ja też bym chciała, żeby pręgusy były częściej pokazywany na ringach.
Dlatego najprawdopodobniej następnym moim akitą będzie właśnie pręgus. :loveu:

No proszę jak się rozpędziła :evil_lol: Jeszcze Fuki z pieluch nie wyrósł a Ty już braciszka chcesz mu zafundować?:cool3:

Posted

INU zachłanna na te akity jesteś ;).
A jeśli chodzi o pręguski, to też chciałabym, żeby były bardziej popularne. Mnie rozbraja ich spojrzenie, które podkreśla umaszczenie na pysku, szczególnie jeśli mają taką zebrę jak ta moja bestia kochana :loveu:. Ale pręgusków na szczęście pojawia się na wystawach powoli coraz więcej i coraz więcej osób zaczyna doceniać ich urok.
Także zakończmy ten miły dzień toastem ;) : Niech żyją pręguski !!!
Nie umniejszam bynajmniej urody pozostałych umaszczeń:czerwona akita to było moje wielkie akicie marzenie(na drodze do spełnienia stanął Miyamoto-serce nie sługa :lol:), a białaski uwielbiam :multi:. Mimo to pręgusy są najbliższe memu sercu, choć na początku najmniej mi się podobały. Jak to się wszystko zmienia...

Posted

jamnicze napisał(a):
No proszę jak się rozpędziła :evil_lol: Jeszcze Fuki z pieluch nie wyrósł a Ty już braciszka chcesz mu zafundować?:cool3:

Nie już. :-(
Za jakieś trzy, cztery lata najwcześniej, bo mam zamiar importować, a to zajmie więcej czasu, nerwów i... jeszcze więcej kasy. :roll:
Ale czego się nie robi, żeby spełnić swoje marzenie. ;)
No i najgorsze jest to, że może się z Misiami nie dogadać, bo ma to być kolejny rodzaj męski w moim domu. :roll:

Posted

INU napisał(a):
Nie już. :-(
Za jakieś trzy, cztery lata najwcześniej, bo mam zamiar importować, a to zajmie więcej czasu, nerwów i... jeszcze więcej kasy. :roll:
Ale czego się nie robi, żeby spełnić swoje marzenie. ;)
No i najgorsze jest to, że może się z Misiami nie dogadać, bo ma to być kolejny rodzaj męski w moim domu. :roll:

Jak weźmiecie szczeniaka, to powinien się wpasować:)