INU Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Fajnie macie... Ja też miałam jechać, ale mnie rodzice nie puścili i muszę sobie zrobić wolne od wystaw do końca roku. :placz: Ale mam nadzieję, że spotkamy się kiedyś na jakiejś wystawie. ;) Quote
ania_wawa Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Cropka, Miyamoto jest śliczny!! Tylko wstaw koniecznie więcej zdjęć :). Wiem że ja nie za dużo ostatnio wstawiam ale łatwiej gadac nić robić :eviltong:. W każdym razie chciałabym zobaczyć duuuzo zdjęć dorosłego Miśka bo on ma w sobie coś niesamowitego:loveu: Quote
cropka Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Ania to co piszesz to miód na moje serce :lol:, specjalnie z dedykacją dla psubratów zdjecia z dzisiejszego wieczornego spacerku. Brunet(pręgus:lol:) wieczorową porą: Jakość kispka, mój aparat robi ładne zdjecia tylko przy dobrym świetle :roll:. Quote
ania_wawa Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 dziękujemy z Dajusiem przemocno :). Normalnie Dajuś tylko że w paseczki :) Quote
jamnicze Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Tylko 2 fotki! Cropka, Ty się lenisz :) Quote
cropka Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Bo za mało Wam zalezy na nowych fotkach :lol::eviltong:. Quote
ania_wawa Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Och Tyyyy:mad:. A więc mamy błagać ?? Niech będzie :modla::modla: Quote
cropka Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Aniu Twoje błagania skruszyły me kamienne serce :lol:. Misiek w wieku 8 miesięcy :loveu: Quote
ania_wawa Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Cudny :loveu:. Cropka powiedz ile waży dorosły Miyamotek?? Jestem ciekawa bo wydaję się być dość duży. dajuś ma 69 cm i waży nie powiem ile :) ale chcę mieć jakiś odnośnik żeby wiedzieć czy dajusia nieco nie uszczuplać :lol: Quote
INU Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 ania_wawa napisał(a):Cudny :loveu:. Cropka powiedz ile waży dorosły Miyamotek?? Jestem ciekawa bo wydaję się być dość duży. dajuś ma 69 cm i waży nie powiem ile :) ale chcę mieć jakiś odnośnik żeby wiedzieć czy dajusia nieco nie uszczuplać :lol: Jeżeli waży za dużo, to może to jest jedna z przyczyn jego problemów? :roll: Kamila - Miyamoto jak zwykle śliczny. :loveu: Wiem, że nie jestem wzorem w dawaniu wystarczającej liczby zdjęć, ale proszę o jeszcze! :lol: Quote
cropka Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Miyamoto ma 66 cm i waży 32 kg, ale on jest trochę za chudy. Wybrzydza mi wiecznie, już połowę dostępnych na rynku dobrych karm wypróbowałam przez tą kanalię :angryy:. Quote
cropka Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Dalsza część zdjęć. Misiek podczas sesji urodzinkowej :loveu:. Mój niedźwiedź :loveu: Pięknie stoję(on zawsze uważa, ze dobrze stoi :diabloti:), dasz smakołyk? :razz: No dawaj wreszcie ten smakołyk :cool3: Wreszcie dali spokój z tymi ćwiczeniami i mogę spokojnie pobuszować w śniegu :p Quote
cropka Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Przekazałam miśkowi wszystkie komplementy. Kazał pięknie podziękować :p. Quote
wani Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Bardzo bardzo mi sie Twoj piesek podoba... Ogolnie bardzo bym chciala, ze preguski kiedys zawojawaly ringi w Polsce i na swiecie :p Quote
INU Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 wani napisał(a):Bardzo bardzo mi sie Twoj piesek podoba... Ogolnie bardzo bym chciala, ze preguski kiedys zawojawaly ringi w Polsce i na swiecie :p Oj, ja też bym chciała, żeby pręgusy były częściej pokazywany na ringach. Dlatego najprawdopodobniej następnym moim akitą będzie właśnie pręgus. :loveu: Quote
ania_wawa Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Inu Dajuś nie jest za gruby, a że waży dużo to kwestia kośca i budowy. Quote
jamnicze Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 INU napisał(a):Oj, ja też bym chciała, żeby pręgusy były częściej pokazywany na ringach. Dlatego najprawdopodobniej następnym moim akitą będzie właśnie pręgus. :loveu: No proszę jak się rozpędziła :evil_lol: Jeszcze Fuki z pieluch nie wyrósł a Ty już braciszka chcesz mu zafundować?:cool3: Quote
cropka Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 INU zachłanna na te akity jesteś ;). A jeśli chodzi o pręguski, to też chciałabym, żeby były bardziej popularne. Mnie rozbraja ich spojrzenie, które podkreśla umaszczenie na pysku, szczególnie jeśli mają taką zebrę jak ta moja bestia kochana :loveu:. Ale pręgusków na szczęście pojawia się na wystawach powoli coraz więcej i coraz więcej osób zaczyna doceniać ich urok. Także zakończmy ten miły dzień toastem ;) : Niech żyją pręguski !!! Nie umniejszam bynajmniej urody pozostałych umaszczeń:czerwona akita to było moje wielkie akicie marzenie(na drodze do spełnienia stanął Miyamoto-serce nie sługa :lol:), a białaski uwielbiam :multi:. Mimo to pręgusy są najbliższe memu sercu, choć na początku najmniej mi się podobały. Jak to się wszystko zmienia... Quote
Asiaczek Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Ja miałam troche przerwy w DGM - wystawa na Litwie - ale juz jestem, melduję się i dzisiaj powinnam jeszcze wpaść do Was. Liczę na nowe fotki...:evil_lol: Pzdr. Quote
INU Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 jamnicze napisał(a):No proszę jak się rozpędziła :evil_lol: Jeszcze Fuki z pieluch nie wyrósł a Ty już braciszka chcesz mu zafundować?:cool3: Nie już. :-( Za jakieś trzy, cztery lata najwcześniej, bo mam zamiar importować, a to zajmie więcej czasu, nerwów i... jeszcze więcej kasy. :roll: Ale czego się nie robi, żeby spełnić swoje marzenie. ;) No i najgorsze jest to, że może się z Misiami nie dogadać, bo ma to być kolejny rodzaj męski w moim domu. :roll: Quote
jamnicze Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 INU napisał(a):Nie już. :-( Za jakieś trzy, cztery lata najwcześniej, bo mam zamiar importować, a to zajmie więcej czasu, nerwów i... jeszcze więcej kasy. :roll: Ale czego się nie robi, żeby spełnić swoje marzenie. ;) No i najgorsze jest to, że może się z Misiami nie dogadać, bo ma to być kolejny rodzaj męski w moim domu. :roll: Jak weźmiecie szczeniaka, to powinien się wpasować:) Quote
INU Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 jamnicze napisał(a):Jak weźmiecie szczeniaka, to powinien się wpasować:) Szczeniaka, takiego tyci-tyci. ;) Quote
Agappe Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Dzień dobry.. hmm wpadłam, chciałam zdjęcia pooglądać, a tu zonk.. nie otwierają mi się :shake::placz: Quote
cropka Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Dzień dobry :p, no niestety imageshack coś szwankuje, więc zdjęć nie widać :shake:. Quote
Asiaczek Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 No to wstaw następne i będzie OK!:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts