cropka Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Deer 1987 wybaczamy przegapienie filmiku :evil_lol:. Maks i Spark słychac kompletny brak czasu i brak nadziei na misiowe zdjęcia. Ten weekend w całości przeznaczony dla synka, który kończy 7 latek :loveu:. Może uda mi się na chwilę wyskoczyc z piesem i aparatem, ale wątpię. Raczej szybkie spacerki bez focenia będą :roll:. Zdjęcie tortu mogę wstawic co najwyżej, a fajny będzie :cool3: w sobotę zabieram się za robienie :cool1:. Quote
M&S Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 cropka napisał(a): Maks i Spark słychac kompletny brak czasu i brak nadziei na misiowe zdjęcia. Ten weekend w całości przeznaczony dla synka, który kończy 7 latek :loveu:. Może uda mi się na chwilę wyskoczyc z piesem i aparatem, ale wątpię. Raczej szybkie spacerki bez focenia będą :roll:. Zdjęcie tortu mogę wstawic co najwyżej, a fajny będzie :cool3: w sobotę zabieram się za robienie :cool1:. łał, to STO LAT dla JUBILATA, baaardzo poważny wiek:new-bday::BIG::tort::tort::tort::tort::tort::tort::tort: całski dla Synka, a zdjęcia tortu jak najbardziej, bardzo mile widziane.....będziemy dmuchać świeczki;):lol: A. Quote
taxelina Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Sto lat sto lat!! Pewnie sobie myslisz: ale ten czas leci? :D Quote
cropka Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Życzenia przekażę :loveu:. Oj tak, wiek jak najbardziej poważny :p. Tort będzie wyjątkowy, z dinozaurem(Arturek uwielbia dinozaury :cool3:). Leci ten czas , leci strasznie szybko. Dopiero co bełkotał do mnie niezrozumiale z bezzębnym uśmiechem na okrągłej buźce, a teraz chłopak się do szkoły szykuje :-o:p. Quote
taxelina Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Pierwszy tornister, pierwsza wyprawka do szkoly :D Quote
Asiaczek Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 To ja tez przyłączam się do życzeń. Sto lat dla Artka! Pzdr. Quote
honi Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 cropka napisał(a):Życzenia przekażę :loveu:. Oj tak, wiek jak najbardziej poważny :p. Tort będzie wyjątkowy, z dinozaurem(Arturek uwielbia dinozaury :cool3:). Leci ten czas , leci strasznie szybko. Dopiero co bełkotał do mnie niezrozumiale z bezzębnym uśmiechem na okrągłej buźce, a teraz chłopak się do szkoły szykuje :-o:p. I od nas życzenia dla synka :tort: :laola: :new-bday: najlepsze i najserdeczniejsze Od września to już będzie uczeń pełną gębusią. Mi się łezka kręciła na pasowaniu mojej pierwszoklasistki. Ech...czas leci... Quote
cropka Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Kochane jesteście, Artuś jest w tym roku zasypywany życzeniami :lol:. Dziękuję w imieniu jubilata :lol::p. Quote
taxelina Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Cropka jestem na 2 kompie bez listy gg z pierwszego. mozesz sie odezwac? mam pytanko. z gory dzieki! Quote
cropka Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 No skończyłam torcik Zgodnie z obietnicą: Jeszcze bez świeczek, bo urodzinki jutro :p. Quote
jamnicze Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 [quote name='cropka']No skończyłam torcik Zgodnie z obietnicą: Jeszcze bez świeczek, bo urodzinki jutro :p. No to zdążyłam z życzeniami :lol: Wszystkiego najlepszego dla Arturka :new-bday: A dinuś jest bofffski :loveu: mniam, mniam, aż ślinka cieknie :lol: Quote
Asiaczek Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Mlasku, mlasku... torcik z dinusiem wygląda baaaardzo apetycznie!http://img10.imageshack.us/img10/3618/torcik.jpg Pzdr. Quote
cropka Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Czuje się doceniona :lol:. Torcik ma w sobie tylko biszkopt, bitą śmietane i mus truskawkowy, no i marcepan, z którego jest przybranie. Najchętniej rozprułabym tort i dorwała się do musu :diabloti:, jestem uzależniona od truskawek :oops:. Quote
M&S Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 [quote name='cropka']No skończyłam torcik Zgodnie z obietnicą: Jeszcze bez świeczek, bo urodzinki jutro :p. jaki śliczny torcik, dinek kapitalny i słoneczko i trawka, super:lol: ale zdolniacha z Ciebie A. Quote
Agappe Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='cropka']No skończyłam torcik Zgodnie z obietnicą: http://img10.imageshack.us/img10/3618/torcik.jpg hah jaki smieszny :) aż zgłodniałam:cool3: Quote
cropka Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Torcik niestety już skończył sój żywot...w małych brzuszkach :evil_lol:. Każde dziecko chciało głowę dinozaura, nie przewidziałam tego :lol:. Na szczęście smakował, a impreza baaaardzo się udała. No moze poza tym, ze moja kochana latorośl chora, jak zwykle, jak 3/4 roku :placz:. Quote
M&S Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 dużo zdrówka dla maluszka:lol: i dla mamusi też;) A. Quote
M&S Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 cropka napisał(a):Dziękujemy za życzenia zdrówka :p mały szczerze mówiąc chorobą zachwycony, bo to mało dokuczliwe przeziębienie, a same przyjemności z niego wynikają. Nasze przedszkole jest bardzo rygorystyczne jeśli chodzi o choroby(czasem aż za bardzo, dziecka z katarem uczuleniowym nie mozna do przedszkola dać :angryy:), więc maluch poranki spędza z moja mamą, a swoja ukochana babcią. Dla tej dwójki reszta świata mogłaby nie istnieć :lol: zakochani w sobie bezgranicznie są. Nie jestem pewna czy Artur wogóle chce być zdrowy, jeśli alternatywą jest siedzenie u babci i zabawa ;). Mądry chłopak, wie co dobre;), a przedszkole trochę jakby dziwne:cool1:...zwyczajnie robić im się nie chce, mało dzieci mało pracy! A swoja drogą, czy panie przedszkolanki z katarem zostaja w domu..... A. Quote
cropka Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Dziękujemy za życzenia zdrówka :p mały szczerze mówiąc chorobą zachwycony, bo to mało dokuczliwe przeziębienie, a same przyjemności z niego wynikają. Nasze przedszkole jest bardzo rygorystyczne jeśli chodzi o choroby(czasem aż za bardzo, dziecka z katarem uczuleniowym nie mozna do przedszkola dać :angryy:), więc maluch poranki spędza z moja mamą, a swoja ukochana babcią. Dla tej dwójki reszta świata mogłaby nie istnieć :lol: zakochani w sobie bezgranicznie są. Nie jestem pewna czy Artur wogóle chce być zdrowy, jeśli alternatywą jest siedzenie u babci i zabawa ;). Quote
Asiaczek Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Ja mu się nie dziwię! Sama bym tak chciała...;) Pzdr. Quote
Recommended Posts