Jump to content
Dogomania

Pręgowana galeria-czyli Miyamoto & Co.

Recommended Posts

Posted

Deer 1987 wybaczamy przegapienie filmiku :evil_lol:.

Maks i Spark słychac kompletny brak czasu i brak nadziei na misiowe zdjęcia. Ten weekend w całości przeznaczony dla synka, który kończy 7 latek :loveu:. Może uda mi się na chwilę wyskoczyc z piesem i aparatem, ale wątpię. Raczej szybkie spacerki bez focenia będą :roll:. Zdjęcie tortu mogę wstawic co najwyżej, a fajny będzie :cool3: w sobotę zabieram się za robienie :cool1:.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cropka napisał(a):

Maks i Spark słychac kompletny brak czasu i brak nadziei na misiowe zdjęcia. Ten weekend w całości przeznaczony dla synka, który kończy 7 latek :loveu:. Może uda mi się na chwilę wyskoczyc z piesem i aparatem, ale wątpię. Raczej szybkie spacerki bez focenia będą :roll:. Zdjęcie tortu mogę wstawic co najwyżej, a fajny będzie :cool3: w sobotę zabieram się za robienie :cool1:.

łał, to STO LAT dla JUBILATA, baaardzo poważny wiek:new-bday::BIG::tort::tort::tort::tort::tort::tort::tort:

całski dla Synka, a zdjęcia tortu jak najbardziej, bardzo mile widziane.....będziemy dmuchać świeczki;):lol:

A.

Posted

Życzenia przekażę :loveu:. Oj tak, wiek jak najbardziej poważny :p. Tort będzie wyjątkowy, z dinozaurem(Arturek uwielbia dinozaury :cool3:).
Leci ten czas , leci strasznie szybko. Dopiero co bełkotał do mnie niezrozumiale z bezzębnym uśmiechem na okrągłej buźce, a teraz chłopak się do szkoły szykuje :-o:p.

Posted

cropka napisał(a):
Życzenia przekażę :loveu:. Oj tak, wiek jak najbardziej poważny :p. Tort będzie wyjątkowy, z dinozaurem(Arturek uwielbia dinozaury :cool3:).
Leci ten czas , leci strasznie szybko. Dopiero co bełkotał do mnie niezrozumiale z bezzębnym uśmiechem na okrągłej buźce, a teraz chłopak się do szkoły szykuje :-o:p.

I od nas życzenia dla synka
:tort: :laola: :new-bday:

najlepsze i najserdeczniejsze

Od września to już będzie uczeń pełną gębusią. Mi się łezka kręciła na pasowaniu mojej pierwszoklasistki. Ech...czas leci...

Posted

[quote name='cropka']No skończyłam torcik
Zgodnie z obietnicą:

Jeszcze bez świeczek, bo urodzinki jutro :p.
No to zdążyłam z życzeniami :lol:
Wszystkiego najlepszego dla Arturka :new-bday:
A dinuś jest bofffski :loveu: mniam, mniam, aż ślinka cieknie :lol:

Posted

Czuje się doceniona :lol:.
Torcik ma w sobie tylko biszkopt, bitą śmietane i mus truskawkowy, no i marcepan, z którego jest przybranie.
Najchętniej rozprułabym tort i dorwała się do musu :diabloti:, jestem uzależniona od truskawek :oops:.

Posted

[quote name='cropka']No skończyłam torcik
Zgodnie z obietnicą:

Jeszcze bez świeczek, bo urodzinki jutro :p.

jaki śliczny torcik, dinek kapitalny i słoneczko i trawka, super:lol:
ale zdolniacha z Ciebie

A.

Posted

Torcik niestety już skończył sój żywot...w małych brzuszkach :evil_lol:. Każde dziecko chciało głowę dinozaura, nie przewidziałam tego :lol:. Na szczęście smakował, a impreza baaaardzo się udała. No moze poza tym, ze moja kochana latorośl chora, jak zwykle, jak 3/4 roku :placz:.

Posted

cropka napisał(a):
Dziękujemy za życzenia zdrówka :p mały szczerze mówiąc chorobą zachwycony, bo to mało dokuczliwe przeziębienie, a same przyjemności z niego wynikają. Nasze przedszkole jest bardzo rygorystyczne jeśli chodzi o choroby(czasem aż za bardzo, dziecka z katarem uczuleniowym nie mozna do przedszkola dać :angryy:), więc maluch poranki spędza z moja mamą, a swoja ukochana babcią. Dla tej dwójki reszta świata mogłaby nie istnieć :lol: zakochani w sobie bezgranicznie są. Nie jestem pewna czy Artur wogóle chce być zdrowy, jeśli alternatywą jest siedzenie u babci i zabawa ;).

Mądry chłopak, wie co dobre;), a przedszkole trochę jakby dziwne:cool1:...zwyczajnie robić im się nie chce, mało dzieci mało pracy!
A swoja drogą, czy panie przedszkolanki z katarem zostaja w domu.....

A.

Posted

Dziękujemy za życzenia zdrówka :p mały szczerze mówiąc chorobą zachwycony, bo to mało dokuczliwe przeziębienie, a same przyjemności z niego wynikają. Nasze przedszkole jest bardzo rygorystyczne jeśli chodzi o choroby(czasem aż za bardzo, dziecka z katarem uczuleniowym nie mozna do przedszkola dać :angryy:), więc maluch poranki spędza z moja mamą, a swoja ukochana babcią. Dla tej dwójki reszta świata mogłaby nie istnieć :lol: zakochani w sobie bezgranicznie są. Nie jestem pewna czy Artur wogóle chce być zdrowy, jeśli alternatywą jest siedzenie u babci i zabawa ;).