jamnicze Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Cropka dawaj fotki z naszego spacerku, bo ten tego ... zanim ja się wyrobię ...:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jamnicze Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 No dobra, widzę że jednak tym razem pierwsza się wyrobiłam :p Quote
agaciaaa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Witamy :multi: http://img66.imageshack.us/img66/5238/30521313lm4.jpg piękny portrecik :loveu: http://img66.imageshack.us/img66/1844/55920740te2.jpg i misiek w biegu :loveu: Quote
Iwa-R Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 A tak sobie przeglądam galeryjki, i wpadłam też tutaj. Zdjęcia metamorfozy kocich ocząt są cudne, wręcz nie do pomyślenia :crazyeye: Psiaczki też fajowe.... super zabawa na śniegu :) Pozdrawiam Iwa Quote
lady_m Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Wy biegacie po psim parku? Gdzie to takie ustrojstwo jest? Quote
cropka Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Parkiem to bym tego ustroństwa nie nazwała, ma jakieś 15 na 25 metrów. To tylko psi wybieg, ale lepszy taki niż żaden. Quote
cropka Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Jamnicze fotki będa za jakiś czas. Nie miałam ostatnio internetu, zresztą zdjęcia jeszcze nie obrobione :p. Quote
jamnicze Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 cropka napisał(a):Jamnicze fotki będa za jakiś czas. Nie miałam ostatnio internetu, zresztą zdjęcia jeszcze nie obrobione :p. Nie będę mogła w tą sobotę z Wami pobiegać :-( ale życzę miłej zabawy w Morkiem i maluchami :lol: Quote
lady_m Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 cropka napisał(a):Parkiem to bym tego ustroństwa nie nazwała, ma jakieś 15 na 25 metrów. To tylko psi wybieg, ale lepszy taki niż żaden. A gdzie ten psi wybieg stoi? Quote
cropka Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Wybieg jest przy deptaku od ul. Obrońców Wybrzeża. Mój Misiak kończy dzisiaj 2 latka :multi: Oczywiście ode mnie już rano były życzenia, a jak wrócę dostanie pasztecik z dwoma świeczkami :evil_lol:. Oby mi się moje "maleństwo" nigdy nie zmieniało, bo może się zmieni chyba tylko na gorsze :loveu:. Lepszego przyjaciela nie mogłabym sobie wymarzyc. :tort::BIG::new-bday::BIG::new-bday: Quote
M&S Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='cropka'] Mój Misiak kończy dzisiaj 2 latka :multi: Oczywiście ode mnie już rano były życzenia, a jak wrócę dostanie pasztecik z dwoma świeczkami :evil_lol:. Oby mi się moje "maleństwo" nigdy nie zmieniało, bo może się zmieni chyba tylko na gorsze :loveu:. Lepszego przyjaciela nie mogłabym sobie wymarzyc. :tort::BIG::new-bday::BIG::new-bday: Wszystkiego najlepszego dla jubilata:p:p:p:p Quote
gosiaja Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='cropka']Wybieg jest przy deptaku od ul. Obrońców Wybrzeża. Mój Misiak kończy dzisiaj 2 latka :multi: Oczywiście ode mnie już rano były życzenia, a jak wrócę dostanie pasztecik z dwoma świeczkami :evil_lol:. Oby mi się moje "maleństwo" nigdy nie zmieniało, bo może się zmieni chyba tylko na gorsze :loveu:. Lepszego przyjaciela nie mogłabym sobie wymarzyc. :tort::BIG::new-bday::BIG::new-bday: Najlepszego :new-bday::BIG::new-bday::BIG: sto lat :tort: żałujemy że nie mogliśmy sobie z wami pobiegać :-( Quote
cropka Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Maks i Spark napisał(a):Wszystkiego najlepszego dla jubilata:p:p:p:p Dziękujemy, życzenia oczywiście przekażę :p gosiaja napisał(a):Najlepszego :new-bday::BIG::new-bday::BIG: sto lat :tort: żałujemy że nie mogliśmy sobie z wami pobiegać :-( Za życzenia pięknie dziękujemy, a z tym bieganiem nic straconego ;). Quote
gosiaja Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 mam taką nadzieję że następnym razem nam się uda Quote
lady_m Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 cropka napisał(a):Wybieg jest przy deptaku od ul. Obrońców Wybrzeża. Nie mialam pojecia, ze tam jest taki wybieg... Moze kiedys do was wpadne ;) Najlepszego dla preguska :loveu::tort: Quote
jamnicze Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Miyamoto wszystkiego naj, naj, naj, i całuski od Sajduni :loveu: :new-bday: Quote
cropka Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 lady_m napisał(a):Nie mialam pojecia, ze tam jest taki wybieg... Moze kiedys do was wpadne ;) Najlepszego dla preguska :loveu::tort: Dziękujemy za życzenia. A na wspólny spacerek baaaardzo serdecznie zapraszamy. Miś będzie zachwycony możliwością biegania z kimś swoich gabarytów :p. jamnicze napisał(a):Miyamoto wszystkiego naj, naj, naj, i całuski od Sajduni :loveu: :new-bday: Całuski przekazane :p. Urodzinki oczywiście były, dwie świeczki w torcie(paszteciku :lol:) impreza z goścmi (kota i jamnikowaty) i rzecz jasna życzenia. Quote
betel Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Spóźnione acz serdeczne życzenia urodzinowe dla przystojniaka:loveu: Quote
cropka Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 deer_1987 i betel :loveu: dziękuję w imieniu pluszowego za życzenia :p. Ech rosną te moje latorośle, pies skończył dwa lata, a zaraz synek skończy siedem. Jak ten czas leci :lol: tylko ja wciąż młoda ;). Quote
agaciaaa Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Nasze życzonka też spóźnione ale szczere ;) wszystkiego naaaaaaaaj dla miśka :loveu: Widze że oni z Sarcią rówieśnicy, ona też jest z końca lutego i w tym roku kończy dwa latka ;) Quote
Iwona&Wiki Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Oczywiscie, my z Niuniem przyłączamy się do urodzinowych życzeń dla ślicznego pręgowanego pluszaka:multi: No tak, troszkę spóźnionych, ale juz trudno:oops::cool3::) Cropko, no to rzeczywiście - rosną jak szalone:shake: Szczególnie ten Twój niepręgowany niepluszak;):) W życiu nie posądziłabym Cię o siedmiolatka;):):cool3: No to pewnie i w tym roku zacznie sie szkoła? Prawda?:roll: Quote
jamnicze Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 witaj zapracowana cropko może w ten weekend dasz się oderwać na moment od roboty i nieco przewietrzysz misiowe futerko na wspólnym spacerku? :cool3: Nareszcie będę miała 2 dni wolnego :multi: Quote
Recommended Posts