cropka Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 deer_1987 napisał(a):ooo wrocilas? Wróciłaś :p Quote
Asiaczek Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Ale jakos tak mizernie wróciłaś... Pzdr. Quote
cropka Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Asiaczek napisał(a):Ale jakos tak mizernie wróciłaś... Pzdr. No mizernie :eviltong:. W ten weekend nie było mnie w Gdańsku, a w podróż nie zabrałam ani psa, ani aparatu. No a teraz śmigam do lekarza, od poniedziałku nie mogę chodzić, coś mnie pokręciło i prawa noga odmówiła posłuszeństwa...no żesz qrde nade mną ciąży chyba jakieś fatum :-(. Jak nie ucho, to noga :shake:. Quote
jamnicze Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Oj, a już myślałam, że wyciągnę was na spacer, ale z tą nóżką to nie da rady. Zdrowiej szybko. Quote
Asiaczek Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 cropka napisał(a):No mizernie :eviltong:. W ten weekend nie było mnie w Gdańsku, a w podróż nie zabrałam ani psa, ani aparatu. No a teraz śmigam do lekarza, od poniedziałku nie mogę chodzić, coś mnie pokręciło i prawa noga odmówiła posłuszeństwa...no żesz qrde nade mną ciąży chyba jakieś fatum :-(. Jak nie ucho, to noga :shake:. Niedobrez, a może to rwa kulszowa...? Co powiedział lekarz? Pzdr. Quote
cropka Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Lekarz sam nie wiedział co mi jest, stwierdził, że dziwne objawy. No ale dał jakieś prochy, kazał je łykać, oszczędzać nogę i przyjść w poniedziałek. No i jest trochę lepiej, nie boli już tak mocno:roll:. Przy rwie kulszowej raczej bolałoby coś więcej niż tylko sama łydka, a u mnie tylko łydka boli. Mi tam wszystko jedno co to jest, byle się skończyło ;). Quote
Asiaczek Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Może zerwane ścięgno...? Ja tam miałm jakieś 3 tygodnie temu, nagle zapiekło w prawej łydce, pobolało.... Teraz chodzę, ale nadal łydka ciągnie. I okazało się, że to zerwane ścięgno. Tylko zupełnie nie wiem, jak i gdzie... ani nie było zwiększonego wysiłku ani jakichs niewygodnych butów..nie wiem... Pzdr. Quote
cropka Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 No brzmi to dokładnie jak u mnie. Nie wiem jak niby miałam sobie naciągnąć czy naderwać mięsień, ale na to właśnie wygląda. Powoli się poprawia, po prochach mniej boli, ale dalej chodzę jak kuternoga ;) Quote
Asiaczek Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 A masz wyznaczoną wizytę kontrolną? Jeśli tak, to może zasugeruj jakieś dodatkowe badanie lub skierowanie do specjalisty... pzdr. Quote
cropka Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Asiaczek napisał(a):A masz wyznaczoną wizytę kontrolną? Jeśli tak, to może zasugeruj jakieś dodatkowe badanie lub skierowanie do specjalisty... pzdr. No wizyta kontrolna jutro po pracy. Nie wiem czy coś sugerować, bo powli co prawda, ale się poprawia. Maks i Spark napisał(a):Cześć Cropka:) jak zdrówko? Cześć :p. Zdrówko lepiej, już nawet chodzę i mniej kuśtykam :lol:. Quote
cropka Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 To ja może tylko powiem jeszcze, że od wtorku Miyamoto jest trzylatkiem :multi:. Ach...szybko rosną te nasze dzieciaki :roll:. Quote
M&S Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [quote name='cropka']To ja może tylko powiem jeszcze, że od wtorku Miyamoto jest trzylatkiem :multi:. Ach...szybko rosną te nasze dzieciaki :roll:. Wszystkiego najlepszego Miyamoto:loveu::multi: Quote
Asiaczek Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Ja tez mocno ściskam 3-latka! Samych kolorowych dni:) Mimo wszystko uwazaj na nogę, nie szalej ... Pzdr. Quote
cropka Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Dziękuję w imieniu Miśka za życzenia :p. U mnie z nogą się wyjaśniło. Wczoraj byłam u ogólnego na kontroli i dał skierowanie do ortopedy. Dziś byłam u ortopedy, złapał się za głowę i wysłał od razu do chirurga. A chrurg powiedział, że to zakrzepica i kazał się kłuć prze trzy tygodnie zastrzykami przeciwzakrzepowymi. Ja to mam jakiegos pecha :shake:, no ale dobrze, że już wiadomo co to. Ciężki dzień mam za sobą. Quote
Agappe Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 a gdzie byłaś jak Cie nie było??? Równiez życzymy wszystkiego najlepszego!! pieknych kości, wspaniałych spacerów, dużo zdrówka, miłości ;) i uroczych koleżanek ;) Quote
M&S Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Cześć Cropka:) Mam nadzieję, że zdrówko lepiej..... Quote
cropka Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Shirai - Koki napisał(a):To zdrowka zyczymy !!! Dzięki :p Agappe napisał(a):a gdzie byłaś jak Cie nie było??? Równiez życzymy wszystkiego najlepszego!! pieknych kości, wspaniałych spacerów, dużo zdrówka, miłości ;) i uroczych koleżanek ;) Jak mnie nie było, to byłam gdzie indziej ;). Jakiś czas mieszkałam na innym osiedlu. Życzenia przekażę, teraz będę musiała kupić trzylatkowi jakiś fajny gnat, żeby się spełniły ;). Maks i Spark napisał(a):Cześć Cropka:) Mam nadzieję, że zdrówko lepiej..... No na razie po staremu, ale liczę, że wreszcie zacznie się poprawiać :p. Quote
Asiaczek Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 cropka napisał(a):Dziękuję w imieniu Miśka za życzenia :p. U mnie z nogą się wyjaśniło. Wczoraj byłam u ogólnego na kontroli i dał skierowanie do ortopedy. Dziś byłam u ortopedy, złapał się za głowę i wysłał od razu do chirurga. A chrurg powiedział, że to zakrzepica i kazał się kłuć prze trzy tygodnie zastrzykami przeciwzakrzepowymi. Ja to mam jakiegos pecha :shake:, no ale dobrze, że już wiadomo co to. Ciężki dzień mam za sobą. O, matko... trzymaj się! Dobrze, że diagnoza jest, tyle pociechy... Pzdr. Quote
M&S Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 O kurcze, ale Cię dopadło!!! Trzymaj się i zdrowiej. Quote
Recommended Posts