Jump to content
Dogomania

Pręgowana galeria-czyli Miyamoto & Co.

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ale jakos tak mizernie wróciłaś...

Pzdr.

No mizernie :eviltong:. W ten weekend nie było mnie w Gdańsku, a w podróż nie zabrałam ani psa, ani aparatu. No a teraz śmigam do lekarza, od poniedziałku nie mogę chodzić, coś mnie pokręciło i prawa noga odmówiła posłuszeństwa...no żesz qrde nade mną ciąży chyba jakieś fatum :-(. Jak nie ucho, to noga :shake:.

Posted

cropka napisał(a):
No mizernie :eviltong:. W ten weekend nie było mnie w Gdańsku, a w podróż nie zabrałam ani psa, ani aparatu. No a teraz śmigam do lekarza, od poniedziałku nie mogę chodzić, coś mnie pokręciło i prawa noga odmówiła posłuszeństwa...no żesz qrde nade mną ciąży chyba jakieś fatum :-(. Jak nie ucho, to noga :shake:.

Niedobrez, a może to rwa kulszowa...?
Co powiedział lekarz?

Pzdr.

Posted

Lekarz sam nie wiedział co mi jest, stwierdził, że dziwne objawy. No ale dał jakieś prochy, kazał je łykać, oszczędzać nogę i przyjść w poniedziałek. No i jest trochę lepiej, nie boli już tak mocno:roll:. Przy rwie kulszowej raczej bolałoby coś więcej niż tylko sama łydka, a u mnie tylko łydka boli. Mi tam wszystko jedno co to jest, byle się skończyło ;).

Posted

Może zerwane ścięgno...?

Ja tam miałm jakieś 3 tygodnie temu, nagle zapiekło w prawej łydce, pobolało.... Teraz chodzę, ale nadal łydka ciągnie. I okazało się, że to zerwane ścięgno. Tylko zupełnie nie wiem, jak i gdzie... ani nie było zwiększonego wysiłku ani jakichs niewygodnych butów..nie wiem...

Pzdr.

Posted

No brzmi to dokładnie jak u mnie. Nie wiem jak niby miałam sobie naciągnąć czy naderwać mięsień, ale na to właśnie wygląda. Powoli się poprawia, po prochach mniej boli, ale dalej chodzę jak kuternoga ;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
A masz wyznaczoną wizytę kontrolną? Jeśli tak, to może zasugeruj jakieś dodatkowe badanie lub skierowanie do specjalisty...

pzdr.

No wizyta kontrolna jutro po pracy. Nie wiem czy coś sugerować, bo powli co prawda, ale się poprawia.

Maks i Spark napisał(a):
Cześć Cropka:)

jak zdrówko?

Cześć :p. Zdrówko lepiej, już nawet chodzę i mniej kuśtykam :lol:.

Posted

[quote name='cropka']To ja może tylko powiem jeszcze, że od wtorku Miyamoto jest trzylatkiem :multi:. Ach...szybko rosną te nasze dzieciaki :roll:.

Wszystkiego najlepszego Miyamoto:loveu::multi:

Posted

Dziękuję w imieniu Miśka za życzenia :p.

U mnie z nogą się wyjaśniło. Wczoraj byłam u ogólnego na kontroli i dał skierowanie do ortopedy. Dziś byłam u ortopedy, złapał się za głowę i wysłał od razu do chirurga. A chrurg powiedział, że to zakrzepica i kazał się kłuć prze trzy tygodnie zastrzykami przeciwzakrzepowymi. Ja to mam jakiegos pecha :shake:, no ale dobrze, że już wiadomo co to.
Ciężki dzień mam za sobą.

Posted

a gdzie byłaś jak Cie nie było???

Równiez życzymy wszystkiego najlepszego!! pieknych kości, wspaniałych spacerów, dużo zdrówka, miłości ;) i uroczych koleżanek ;)

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
To zdrowka zyczymy !!!

Dzięki :p

Agappe napisał(a):
a gdzie byłaś jak Cie nie było???

Równiez życzymy wszystkiego najlepszego!! pieknych kości, wspaniałych spacerów, dużo zdrówka, miłości ;) i uroczych koleżanek ;)

Jak mnie nie było, to byłam gdzie indziej ;). Jakiś czas mieszkałam na innym osiedlu.

Życzenia przekażę, teraz będę musiała kupić trzylatkowi jakiś fajny gnat, żeby się spełniły ;).

Maks i Spark napisał(a):
Cześć Cropka:)

Mam nadzieję, że zdrówko lepiej.....

No na razie po staremu, ale liczę, że wreszcie zacznie się poprawiać :p.

Posted

cropka napisał(a):
Dziękuję w imieniu Miśka za życzenia :p.
U mnie z nogą się wyjaśniło. Wczoraj byłam u ogólnego na kontroli i dał skierowanie do ortopedy. Dziś byłam u ortopedy, złapał się za głowę i wysłał od razu do chirurga. A chrurg powiedział, że to zakrzepica i kazał się kłuć prze trzy tygodnie zastrzykami przeciwzakrzepowymi. Ja to mam jakiegos pecha :shake:, no ale dobrze, że już wiadomo co to.
Ciężki dzień mam za sobą.

O, matko... trzymaj się!
Dobrze, że diagnoza jest, tyle pociechy...

Pzdr.