M&S Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Zapalenie spojówek to kiepska sprawa.....zdrowia życzę :) A. Quote
Asiaczek Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Kuruj się, Cropka! Bo inaczej nici ze spacerków i - co za tym idzie - nici z fotek... Pzdr. Quote
Shirai - Koki Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 A mi obiecano zdjecia wschodow slonca z Gdyni ??? Quote
cropka Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 deer_1987 napisał(a):w ogole ktos tu jest? echo...echooo...echooooo No jestem jestem, dopiero wyszłam z zapalenia ucha(antybiotyki-bleee...), a mój synek z zapalenia płuc. Do tego straciłam pracę, bo szef stwierdził, ze obniżenie pensji o połowę i pogorszenie warunków pracy to dobry pomysł, a ja z większością jego pracowników stwierdziliśmy, że jednak zły... Shirai - Koki napisał(a):A mi obiecano zdjecia wschodow slonca z Gdyni ??? Będą, będą :] Quote
taxelina Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 cropka napisał(a):echo...echooo...echooooo No jestem jestem, dopiero wyszłam z zapalenia ucha(antybiotyki-bleee...), a mój synek z zapalenia płuc. Do tego straciłam pracę, bo szef stwierdził, ze obniżenie pensji o połowę i pogorszenie warunków pracy to dobry pomysł, a ja z większością jego pracowników stwierdziliśmy, że jednak zły... Jak inne szanse na prace? Quote
cropka Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 deer_1987 napisał(a):Jak inne szanse na prace? Szczerze mówiąc nie wiem, na razie byłam zajęta opiką nad synkiem. Nie chciałam, żeby zapalenie płuc skończyło się w szpitalu. Póki co zastanawiam się, co chcę robić, jest kilka opcji i trzeba podjąć decyzję :). No a moi faceci korzystają z codziennych obiadków i ciast-czymś się musze zajmować, a spacery nie wchodziły ostatnio w grę z powodu choroby. :( Quote
taxelina Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 cropka napisał(a):Szczerze mówiąc nie wiem, na razie byłam zajęta opiką nad synkiem. Nie chciałam, żeby zapalenie płuc skończyło się w szpitalu. Póki co zastanawiam się, co chcę robić, jest kilka opcji i trzeba podjąć decyzję :). No a moi faceci korzystają z codziennych obiadków i ciast-czymś się musze zajmować, a spacery nie wchodziły ostatnio w grę z powodu choroby. :( Stare dawne czasy kiedy to kobieta w domu i obiadki itp ;) Trzymam kciuki! ja chodze do szkoly ktora nie da mi nigdy pracy :( A cos sie ruszylo z akwa? ja musialam jedno sprzedac i teraz tylko jednym sie zajmuje :( Quote
gosiaja Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 to nie ciekawie ale życzę dużo zdrówka dla całej rodziny i powodzenia w poszukiwaniu pracy Quote
Asiaczek Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Oj, trzymaj się! Zdrówka i dobrej pracy! Pzdr. Quote
jamnicze Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Witaj cropka, to nie halo z tą pracą, ech TZ też dostał wypowiedzenie i umowę na nowych warunkach - 40% niższa pensja. Quote
M&S Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Cześć Cropka :) Kiepsko z tą pracą.....zdrowia dla ciebie i synka :) A. Quote
cropka Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 No dobra, czas sprawdzić jak na to nowe Dogo dodaje się zdjęcia... Quote
cropka Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 O działa :cool3: No to lecimy :razz:pierwsze zimowe bieganko piechów Węszymy, węszymy, a nóż coś uda się wywęszyć Zagadka-gdzie jest pies? :eviltong: No już się nie chowamy :lol: Quote
cropka Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Nasz duecik I panienka Latająca(wiedźma może?):diabloti: Quote
Angelika_Roser Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Ależ Was cudownie zasypało :loveu: u nas też śnieg ale nie w takiej ilości, pięknie!! A psiaki widać cieszą się najbardziej :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
cropka Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Berek :p Misiek Zaciesz :lol: I poważna mina;) Quote
Angelika_Roser Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Twoje psy Cropka mają fajniste apaszki pod szyjką :razz: muszę Samurajowi uszyć taką co by w śniegu choć trochę było go widać. Mam nawet koncepcję- akitową oczywiście na wzorek :lol: [/FONT] Quote
cropka Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Ależ Was cudownie zasypało :loveu: u nas też śnieg ale nie w takiej ilości, pięknie!![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A psiaki widać cieszą się najbardziej :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Fajnie biało się zrobiło, to plus mieszkania na obrzeżach miasta. W Gdańsku szaro, a u nas biało :p. [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Twoje psy Cropka mają fajniste apaszki pod szyjką :razz:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]muszę Samurajowi uszyć taką co by w śniegu choć trochę było go widać. Mam nawet koncepcję- akitową oczywiście na wzorek :lol:[/FONT] Mi też się chustki bardzo podobają :p. Misiek ma chustkę "Mojego Psa", a Lira taką obrożę z doszytą chustką. Chciałam dla niej taką samą, jak Miśka, ale nie mogłam nigdzie znaleźć. Quote
Uruwashii Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Śliczna akitka :)i jej towarzyszka również:-) Quote
jamnicze Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [quote name='cropka']Fajnie biało się zrobiło, to plus mieszkania na obrzeżach miasta. W Gdańsku szaro, a u nas biało :p. Właśnie chciałam napisać, że niby to samo miasto, a u nas nadal buro i ponuro. Ech fajnie tam macie, tak bielutko :) http://img52.imageshack.us/img52/8553/74202547.jpg Quote
Guest Madziadalena Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Z chustą wygląda jak radosny zawadiaka, piękny :loveu: http://1.1.1.5/bmi/img39.imageshack.us/img39/1610/16361228.jpg Quote
cropka Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 [quote name='Madziadalena']Z chustą wygląda jak radosny zawadiaka, piękny :loveu: http://1.1.1.5/bmi/img39.imageshack.us/img39/1610/16361228.jpg Gdzie on tam piękny, brudny jak prosiak i do tego linieje i kudły wystają. Obraz nędzy i rozpaczy :evil_lol:. Ale przekażę mu komplement ;). Quote
Asiaczek Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Widzę, że powoli w Galeriach zaczyna się sezon zimowych foteczek:) Pzdr. Quote
Angelika_Roser Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Wam to powinnam życzyć nie białych a pręgowanych świąt :loveu: spełnienia marzeń i wszelkiej dobroci :loveu: [/FONT] Quote
Recommended Posts