Jump to content
Dogomania

Pręgowana galeria-czyli Miyamoto & Co.

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

deer_1987 napisał(a):
w ogole ktos tu jest?

echo...echooo...echooooo
No jestem jestem, dopiero wyszłam z zapalenia ucha(antybiotyki-bleee...), a mój synek z zapalenia płuc. Do tego straciłam pracę, bo szef stwierdził, ze obniżenie pensji o połowę i pogorszenie warunków pracy to dobry pomysł, a ja z większością jego pracowników stwierdziliśmy, że jednak zły...

Shirai - Koki napisał(a):
A mi obiecano zdjecia wschodow slonca z Gdyni ???

Będą, będą :]

Posted

cropka napisał(a):
echo...echooo...echooooo
No jestem jestem, dopiero wyszłam z zapalenia ucha(antybiotyki-bleee...), a mój synek z zapalenia płuc. Do tego straciłam pracę, bo szef stwierdził, ze obniżenie pensji o połowę i pogorszenie warunków pracy to dobry pomysł, a ja z większością jego pracowników stwierdziliśmy, że jednak zły...

Jak inne szanse na prace?

Posted

deer_1987 napisał(a):
Jak inne szanse na prace?

Szczerze mówiąc nie wiem, na razie byłam zajęta opiką nad synkiem. Nie chciałam, żeby zapalenie płuc skończyło się w szpitalu. Póki co zastanawiam się, co chcę robić, jest kilka opcji i trzeba podjąć decyzję :).
No a moi faceci korzystają z codziennych obiadków i ciast-czymś się musze zajmować, a spacery nie wchodziły ostatnio w grę z powodu choroby. :(

Posted

cropka napisał(a):
Szczerze mówiąc nie wiem, na razie byłam zajęta opiką nad synkiem. Nie chciałam, żeby zapalenie płuc skończyło się w szpitalu. Póki co zastanawiam się, co chcę robić, jest kilka opcji i trzeba podjąć decyzję :).
No a moi faceci korzystają z codziennych obiadków i ciast-czymś się musze zajmować, a spacery nie wchodziły ostatnio w grę z powodu choroby. :(

Stare dawne czasy kiedy to kobieta w domu i obiadki itp ;)

Trzymam kciuki! ja chodze do szkoly ktora nie da mi nigdy pracy :(

A cos sie ruszylo z akwa? ja musialam jedno sprzedac i teraz tylko jednym sie zajmuje :(

• 3 weeks later...
Posted

O działa :cool3:
No to lecimy :razz:pierwsze zimowe bieganko piechów

Węszymy, węszymy, a nóż coś uda się wywęszyć

Zagadka-gdzie jest pies? :eviltong:

No już się nie chowamy :lol:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Twoje psy Cropka mają fajniste apaszki pod szyjką :razz:
muszę Samurajowi uszyć taką co by w śniegu choć trochę było go widać. Mam nawet koncepcję- akitową oczywiście na wzorek :lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]Ależ Was cudownie zasypało :loveu: u nas też śnieg ale nie w takiej ilości, pięknie!![/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]A psiaki widać cieszą się najbardziej :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Fajnie biało się zrobiło, to plus mieszkania na obrzeżach miasta. W Gdańsku szaro, a u nas biało :p.

[quote name='Angelika_Roser']
[FONT=Comic Sans MS]Twoje psy Cropka mają fajniste apaszki pod szyjką :razz:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]muszę Samurajowi uszyć taką co by w śniegu choć trochę było go widać. Mam nawet koncepcję- akitową oczywiście na wzorek :lol:[/FONT]

Mi też się chustki bardzo podobają :p. Misiek ma chustkę "Mojego Psa", a Lira taką obrożę z doszytą chustką. Chciałam dla niej taką samą, jak Miśka, ale nie mogłam nigdzie znaleźć.