taxelina Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 cropka napisał(a):Zrobił ostatnio kilka i nie kwapi się z pokazaniem ich:mad:. No to zaraz bedzie :mad::mad: ja mysle troche o zmianach u mnie... ale to dopiero w przyszlym tygodniu bym cos pozmieniala :D Quote
Asiaczek Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 cropka napisał(a): Pomarudźcie trochę, to łobuz zdjęcia psiaków wrzuci. Zrobił ostatnio kilka i nie kwapi się z pokazaniem ich:mad:. No to marudzimy, oj, jak my strrrrasznie marudzimy... no, może jeszcze ktoś pomarudzi...? Marudzę, marudzę, marudzę... Pzdr. Quote
M&S Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='gosiaja']my chcemy zdjęć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! łał, MOOOOCNE uderzenie:crazyeye::crazyeye::crazyeye: A. Quote
gosiaja Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 my chcemy zdjęć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Asiaczek Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='gosiaja']my chcemy zdjęć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No nie, pod naporem takiego argumentu, to fotki powinny pojawić się w try miga...:lol: Pzdr. Quote
graphi Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='gosiaja']my chcemy zdjęć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O! Tablica do badania wzroku. :) ? my jemy, zięć? ... nie trzeba krzyczeć... :lol: Quote
M&S Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 graphi napisał(a):O! Tablica do badania wzroku. :) ? my jemy, zięć? ... nie trzeba krzyczeć... :lol: Oj, doigrasz się...:mad: A. Quote
graphi Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Byłem z psami na spacerze. Było ostro. Miyamoto, trzymany z trudem przeze mnie na smyczy, musiał wykazać swoją męskość i dominację. Wszyscy muszą wiedzieć, kim on jest na dzielni. Lira w końcu uznała wyższość Miyamota. Słabszy musiał ustąpić silniejszemu. ehhhh... ten zew natury, te okrutne, lecz sprawiedliwe prawa, którymi rządzi się Osowa. Quote
taxelina Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Tylko 3 male zdjecia i myslisz ze sie zadowolimy????????????????? Quote
graphi Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 deer_1987 napisał(a):Tylko 3 male zdjecia i myslisz ze sie zadowolimy????????????????? a naciśnij na nie, bendom wienksze :lol: Quote
taxelina Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='graphi']a naciśnij na nie, bendom wienksze :lol: ale nie bedzie ich WIECEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Asiaczek Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Oj, graphi, juz ja z Toba pogadam w Szczecinie... (jak będziesz:evil_lol:)... Pzdr. Quote
graphi Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='Asiaczek']Oj, graphi, juz ja z Toba pogadam w Szczecinie... (jak będziesz:evil_lol:)... Pzdr. cała przyjemność po mojej stronie :) Quote
graphi Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 hmmmm.... na zbiorowego focha nie ma rady... Wrzucam, co mam (jeszcze). Resztę naprodukuję (jest pewien pomysł w mojej główce :razz:). Quote
cropka Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Jeśli chodzi o sobotni spacerek to : Sobota godz. 11/12 ? [SIZE=2]Jamnicze, Gosiaja pasuje Wam? No to do zobaczenia :multi:. Quote
gosiaja Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='cropka']Jeśli chodzi o sobotni spacerek to : Sobota godz. 11/12 ? [SIZE=2]Jamnicze, Gosiaja pasuje Wam? No to do zobaczenia :multi:. mi jak najbardziej pasuje tylko muszę wiedzieć jeszcze gdzie mam się stawić ale pewnie u jamnicze pod blokiem Quote
jamnicze Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='gosiaja']mi jak najbardziej pasuje tylko muszę wiedzieć jeszcze gdzie mam się stawić ale pewnie u jamnicze pod blokiem Pewnie, że u mnie ;) Fajnie, że my o tym samym na różnych wątkach piszemy, jak sie nie pogubimy i wylądujemy w sobotę w tym samym miejscu o tym samym czasie to będzie sukces :evil_lol: (cropka zajrzyj do mnie :diabloti:) Quote
M&S Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 jamnicze napisał(a):Hej, a gdzie zdjęcia???? :mad: ...w aparacie:evil_lol: A. Quote
cropka Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Na moje fotki troszkę poczekacie :-(. Od wczoraj wieczora umieram sobie powoli w mękach...miałam początki zapalenia ucha...no i nie chciałam odpuścić spacerku, bo dawno Miś nie miał okazji wyszaleć się z baskami. No to teraz antybiotyk i przeciwbólowe :shake:. Jak trochę przejdzie, to postaram się wrzucić chociaż kilka najładniejszych fotek :p. Spacerek udany, Lira i Miś szczęśliwi i wybiegani. Ostateczny bilans spaceru na plus ;) tylko jeden zdechlak :lol:. Quote
Asiaczek Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Ach, któż to, któż jest tym zdechlakiem...? Chyba mogę sobie sama odpowiedziec... Pzdr. Quote
M&S Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 cropka napisał(a):Na moje fotki troszkę poczekacie :-(. Od wczoraj wieczora umieram sobie powoli w mękach...miałam początki zapalenia ucha...no i nie chciałam odpuścić spacerku, bo dawno Miś nie miał okazji wyszaleć się z baskami. No to teraz antybiotyk i przeciwbólowe :shake:. Jak trochę przejdzie, to postaram się wrzucić chociaż kilka najładniejszych fotek :p. Spacerek udany, Lira i Miś szczęśliwi i wybiegani. Ostateczny bilans spaceru na plus ;) tylko jeden zdechlak :lol:. Bardzo Ci współczuję.... A. Quote
Recommended Posts