M&S Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Witamy się niedzielnie:p, jak zdrówko, mam nadzieję, że już jest lepiej;) A. Quote
cropka Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Zdrówko i moje i Arturka znakomicie. Tylko zalatana jestem, w prezencie urodzinowym robię latorośli własny pokoik. Nie stać nas było na nic większego od kawalerki, a mój mały kawaler ;) potrzebuje już własnego kącika. No więc mama nauczyła sie ściany stawiać :lol:(tata robi za siłę robocza na szczęście :cool3:). Dziś już tylko reszta płyt do przykręcenia i będę szpachlować, potem malowanko i biorę się za mój pokój. Dość już mam, ale remont się sam nie zrobi, a na fachwoców mnie w tej chwili nie stać :shake:. Quote
M&S Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 łał, to macie dużo pracy, remonty to jedna z moich ulubionych form rozrywki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, trzymam kciuki za szybkie zakończenie pracy:p A. Quote
Marlenuś91 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Miłego i szybkiego remontu :) Pozdrowionka :) Quote
cropka Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Dziękujemy za kciuki i życzenia szybkiego remontu:p. Płyty przykręcone, młody już w swoim pokoju. w weekend może uda się poszpachlowac do końca i pomalować (oby...). Misio wczoraj szalał z nowo poznaną koleżanką :cool3:, ale niestety zdjęć brak, bo to nocne szaleństwa były :evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Ja tez kiedys robiłam za malarza, ale ścian to jeszcze nie stawiałam... A teraz to strach mnie ogarnia i ręce opadają, gdy sobie pomyslę tylko o malowaniu ścian... Pzdr. Quote
taxelina Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Nas kiedys czeka generalny remont.. podlogi sciany syfity.. Quote
Asiaczek Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Uh..... chyba to nie jest remoncik ale solidny remont. Taka tutaj cisza... Pzdr. Quote
cropka Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Remoncik powoli do przodu, a nie ma mnie, bo się przeprowadzilismy i mało przy kompie siedzę. Nie mam tam haśła na dogo zresztą, nie pamiętam starego. Czeba ;) będzie zmienić. Mała rewolucja w życiu :lol: jak sie troche wszystko ustabilizuje, to pewnie będzie mnie znów więcej na Dogo :p. A póki co buziaki dla Was :p. Quote
M&S Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 cropka napisał(a):Remoncik powoli do przodu, a nie ma mnie, bo się przeprowadzilismy i mało przy kompie siedzę. Nie mam tam haśła na dogo zresztą, nie pamiętam starego. Czeba ;) będzie zmienić. Mała rewolucja w życiu :lol: jak sie troche wszystko ustabilizuje, to pewnie będzie mnie znów więcej na Dogo :p. A póki co buziaki dla Was :p. O, ale zmiany, niech Wam się dobrze mieszka:lol:. wracaj szybko A. Quote
McDzik Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 wow, dawno mnie tu nie bylo a tu prosze, ile zmian :cool3: no to powodzenia przy remonciku, bedziemy czekać :cool3: Quote
Kaya Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 A gdzie się przeprowadziliście mam nadzieje że gdzieś niedaleko :cool3: pzdr. Quote
jamnicze Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Właśnie chciałam o to samo spytać :p To co z naszymi spacerkami? :cool3: Quote
cropka Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Przeprowadziliśmy się na Osowę :p także nieszczególnie daleko, spacerki jak najbardziej aktualne, tylko trzeba się będzie szybciej umawiac, bo dojazd chwilkę zajmie. No i będzie jeszcze jedno psisko na spacery :cool3:. No a jeśli chodzi o zmiany, to są ogromne - czyt. jestem szczęśliwa :loveu::loveu::loveu: . Po dwóch latach od rozstania z mężem znów zakochana wariatka ;). Quote
Kaya Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 No to super, a to drugie psisko to będzie coś w stylu Miyamoto junior? :lol: Quote
M&S Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 cropka napisał(a):Przeprowadziliśmy się na Osowę :p także nieszczególnie daleko, spacerki jak najbardziej aktualne, tylko trzeba się będzie szybciej umawiac, bo dojazd chwilkę zajmie. No i będzie jeszcze jedno psisko na spacery :cool3:. No a jeśli chodzi o zmiany, to są ogromne - czyt. jestem szczęśliwa :loveu::loveu::loveu: . Po dwóch latach od rozstania z mężem znów zakochana wariatka ;). Jakie dobre wiadomości:multi::multi::multi:, moje gratulacje i niech ten stan "wariactwa" zostanie na zawsze:lol::lol::lol::lol: ...i co to za nowy zwierz? A. Quote
Recommended Posts