Jump to content
Dogomania

Pręgowana galeria-czyli Miyamoto & Co.

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdrówko i moje i Arturka znakomicie. Tylko zalatana jestem, w prezencie urodzinowym robię latorośli własny pokoik. Nie stać nas było na nic większego od kawalerki, a mój mały kawaler ;) potrzebuje już własnego kącika. No więc mama nauczyła sie ściany stawiać :lol:(tata robi za siłę robocza na szczęście :cool3:). Dziś już tylko reszta płyt do przykręcenia i będę szpachlować, potem malowanko i biorę się za mój pokój. Dość już mam, ale remont się sam nie zrobi, a na fachwoców mnie w tej chwili nie stać :shake:.

Posted

łał, to macie dużo pracy, remonty to jedna z moich ulubionych form rozrywki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, trzymam kciuki za szybkie zakończenie pracy:p

A.

Posted

Dziękujemy za kciuki i życzenia szybkiego remontu:p. Płyty przykręcone, młody już w swoim pokoju. w weekend może uda się poszpachlowac do końca i pomalować (oby...).
Misio wczoraj szalał z nowo poznaną koleżanką :cool3:, ale niestety zdjęć brak, bo to nocne szaleństwa były :evil_lol:.

Posted

Ja tez kiedys robiłam za malarza, ale ścian to jeszcze nie stawiałam... A teraz to strach mnie ogarnia i ręce opadają, gdy sobie pomyslę tylko o malowaniu ścian...

Pzdr.

Posted

Remoncik powoli do przodu, a nie ma mnie, bo się przeprowadzilismy i mało przy kompie siedzę. Nie mam tam haśła na dogo zresztą, nie pamiętam starego. Czeba ;) będzie zmienić. Mała rewolucja w życiu :lol: jak sie troche wszystko ustabilizuje, to pewnie będzie mnie znów więcej na Dogo :p. A póki co buziaki dla Was :p.

Posted

cropka napisał(a):
Remoncik powoli do przodu, a nie ma mnie, bo się przeprowadzilismy i mało przy kompie siedzę. Nie mam tam haśła na dogo zresztą, nie pamiętam starego. Czeba ;) będzie zmienić. Mała rewolucja w życiu :lol: jak sie troche wszystko ustabilizuje, to pewnie będzie mnie znów więcej na Dogo :p. A póki co buziaki dla Was :p.

O, ale zmiany, niech Wam się dobrze mieszka:lol:. wracaj szybko

A.

Posted

Przeprowadziliśmy się na Osowę :p także nieszczególnie daleko, spacerki jak najbardziej aktualne, tylko trzeba się będzie szybciej umawiac, bo dojazd chwilkę zajmie. No i będzie jeszcze jedno psisko na spacery :cool3:. No a jeśli chodzi o zmiany, to są ogromne - czyt. jestem szczęśliwa :loveu::loveu::loveu: . Po dwóch latach od rozstania z mężem znów zakochana wariatka ;).

Posted

cropka napisał(a):
Przeprowadziliśmy się na Osowę :p także nieszczególnie daleko, spacerki jak najbardziej aktualne, tylko trzeba się będzie szybciej umawiac, bo dojazd chwilkę zajmie. No i będzie jeszcze jedno psisko na spacery :cool3:. No a jeśli chodzi o zmiany, to są ogromne - czyt. jestem szczęśliwa :loveu::loveu::loveu: . Po dwóch latach od rozstania z mężem znów zakochana wariatka ;).

Jakie dobre wiadomości:multi::multi::multi:, moje gratulacje i niech ten stan "wariactwa" zostanie na zawsze:lol::lol::lol::lol:

...i co to za nowy zwierz?

A.