cropka Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Dziękujemy za życzenia dla pluszaka, kochane jesteście :p. Misiowe futerko co prawda jest porządnie przewietrzone, bo w sobotę zrobiliśmy sobie wypad do Doliny zgniłych mostów w lesie oliwskim, ale nie widze przeciwwskazań do baskowo-kitkowego spacerku :loveu:. Wypad trwał 6 godzin, więc zdjęć sporo się nazbierało. Jak będę miała chwilkę, to wrzucę chociaż na Picassa i dam linka do albumu. Dolina Zgniłych Mostów to moje ukochane miejsce w naszym lesie :oops::p. Quote
cropka Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Nie mam czasu obrobić zdjęć i wrzucić na forum, więc chociaż wrzuciłam album na Picasa :p. Picasa Web Albums - Kamila - Dolina Zgniły... Quote
gosiaja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 fajne zdjęcia :) psy buszujące po śniegu Quote
taxelina Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 http://lh5.ggpht.com/_dZfBWN9NrrU/SaMOJ10SRaI/AAAAAAAAAOc/Hb3J_giSRq0/s912/DSC_0155.jpg ale fajny sweterek :D Quote
Paula&Goofi Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 http://lh6.ggpht.com/_dZfBWN9NrrU/SaML17Z_OLI/AAAAAAAAAIc/4aqk8xE6CzA/s720/DSC_0004.jpg brak słów :loveu::loveu::loveu: Quote
cropka Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Dear jak zobaczyłam sweterk w sklepie, to musiałam podłemu jamnisiowi kupić :p. Paula&Goofi miło nam Was gościć. Widze, że akitki przypadły do gustu :razz:. Zdjęcia dzisiejsze, może dorzucę coś od siebie, ale nie wiem jak wyglądają-zły obiektyw wzięłam(głupia baba nie popatrzyłam nawet co biorę :angryy:). Quote
taxelina Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 cropka napisał(a):Dear jak zobaczyłam sweterk w sklepie, to musiałam podłemu jamnisiowi kupić :p i nie pokazesz fotek? :D Quote
cropka Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Zdjęcia jamniora w sweterku już były, pod podanym linkiem :p. Jako, ze dzisiejsze zdjęcia w przewadze fatalne, to wrzuce chociaż te udane, basenji w duecie :p. Małą wariacja :razz: I trochę odkolorowane ;) Quote
gosiaja Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 fajne zdjęcia :bluepaw: od morka młody jeszcze odpoczywa po spacerku Quote
Asiaczek Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 gosiaja napisał(a):fajne zdjęcia :bluepaw: od morka młody jeszcze odpoczywa po spacerku O, to nieźle daliscie czadu na tym psiacerku!:lol: Pzdr. Quote
cropka Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Gdzie moje maniery :evil_lol: Gosia dziękuję za zdjęcia :p. Asiaczek maluchy szalały, a mój miś trochę z nimi poszalał, a potem spacerował z godnością :lol:. Quote
taxelina Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 cropka napisał(a):Zdjęcia jamniora w sweterku już były, pod podanym linkiem :p. ale nie widze w tym poscie gdzie piszesz o sweterku linka :( Quote
cropka Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Deer wcześniej, link do zdjęć ze spaceru w Dolinie Zgniłych Mostów. Gdzieś tam na poprzedniej stronie jest. :p Gosiaja pozwoliłam sobie trochę zmienić jedno z Twoich zdjęć :oops:. Takie trochę prześwietlone było i w kolorki ubogie. Quote
taxelina Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='cropka']Deer wcześniej, link do zdjęć ze spaceru w Dolinie Zgniłych Mostów. Gdzieś tam na poprzedniej stronie jest. :p No ale to ja juz pisalam o tym: [quote name='deer_1987']http://lh5.ggpht.com/_dZfBWN9NrrU/SaMOJ10SRaI/AAAAAAAAAOc/Hb3J_giSRq0/s912/DSC_0155.jpg ale fajny sweterek :D Quote
cropka Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 No i dlatego odpisałam Ci, ze jak go zobaczyłam, to nie mogłam się oprzeć i kupiłam kanalii podłużnej :p. Quote
gosiaja Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 cropka napisał(a): Gosiaja pozwoliłam sobie trochę zmienić jedno z Twoich zdjęć :oops:. Takie trochę prześwietlone było i w kolorki ubogie. teraz dużo liepiej wygląda dzięki Quote
Naikari Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Jaka piękna, przedstawicielka mojej ulubionej rasy :loveu: Quote
cropka Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Naikari jeśli piszesz o moim szczęściu:loveu:, to Miyamoto jest samcem :diabloti:. Quote
Naikari Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Aaa.......! :oops: No to piękny :oops: Przepraszam. Ale wpadka. Quote
cropka Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Wczoraj mi się zebrało na wspomnienia, no i tak jakoś wyszło :oops::lol:. Tylko się nie śmiejcie :eviltong:. YouTube - Miyamoto. Już dwa lata razem :) Quote
Recommended Posts