Asiaczek Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 cropka - jesteście na spacerku? Będą foteczki? pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Oj, tam, zaraz odmrażasz sobie tyłek. Po prostu się hartujesz!:evil_lol: Pzdr. Quote
cropka Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Wczoraj byliśmy na klifie, ale bez zwierzaków. Światło beznadziejne, więc fotki też, wieczorem może zrzucę i sprawdzę czy coś się nadaje. Dziś sprzedaję Arturka mamie ;) i lecimy z misiem na dłuższe szlajanie się po lesie, choć patrząc za okno, to też pewnie zdjęcia piękne nie będą(mam za ciemne obiektywy na taki pochmurny dzień-na razie nie jest źle, ale zanim dojdziemy do lasu, zacznie się powoli ściemniać). Aniu zima to rzeczywiście akitowa pora, a już pręgusom wyjątkowo do twarzy w zimowej scenerii :loveu:, choć i Dajut pewnie się rudo :lol: prezentuje na śniegu. Dopóki nie miałam miśka, nie lubiłam zimy i chłodów, teraz ze względu na niego odmrażam sobie tyłek godzinami na spacerach :lol:. Quote
betel Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Wszystko dla dobra psa i oczywiście dla zdrowia:lol:. Miłego spacerowania ( w ciepłych portatilach) Quote
cropka Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Oczywiście, że wszytsko dla tej pręgowanej kanalii :loveu:, ale spacerów z nim nie da się nie lubic :p. Choc w niedzielę jak roztopy ściął mróz, to myślałam, że cała nie wyjdę z lasu, bo musiałam zejśc ze stromej skutej lodem skarpy. Tak to jest jak człowiek po ciemku po lesie skutym lodem łazi :lol: jak to się mówi "jaka stara, taka głupia" :evil_lol:. Na szczęście wszystkie kończyny całe :p. Quote
betel Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 No to czekamy na fotki pręguska;). Pozdrówka Quote
cropka Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Na razie nie będzie raczej, bo ja znów chora :-( i w domu siedzę. Dziś polazłam na rynek kupić miśkowi mięcho i ledwo do domu dotarłam...ech... Ale nie ma tego złego...zaczęłam nowy portret Wikiszona-długowłosej akitki :p. Quote
jamnicze Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 cropka napisał(a):Na razie nie będzie raczej, bo ja znów chora :-( i w domu siedzę. Dziś polazłam na rynek kupić miśkowi mięcho i ledwo do domu dotarłam...ech... Ale nie ma tego złego...zaczęłam nowy portret Wikiszona-długowłosej akitki :p. Oj kochana, to zdrowiej szybciutko (i pokaz portrecik :razz:) Quote
cropka Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Ale portrecik nie jest gotowy, jest dopiero szkic, portrecik nie powstaje w jeden dzień :lol:. Quote
cropka Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 No to wrzucę na razie chociaż szkic Wiki, w następny weekend może uda się skończyć. Quote
cropka Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Bo akity to radosne piesy są :loveu: co zresztą po mojej uchachanej bestii często widać :lol:. Quote
Asiaczek Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Znam Viki ze zdjęć i uważam, że portret jest piekny...(no, niech będzie ... szkic...:evil_lol:) http://img216.imageshack.us/img216/1568/wikiszonbj2.jpg Pzdr. Quote
ola9338 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 oj śliczny portret sliczny masz talent do tego i wyjatkowego psa:loveu: zazdroszcze:eviltong: Quote
Iwona&Wiki Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... (aż zwierzaki podniosły głowy:lol:) Cropeczko! JAKIE ŚLICZNOŚCI! Jest WSPANIAŁY! WSPANIAŁY! WSPANIAŁY! :cunao: :buzi: :buzi: :buzi: Zaraz, zaraz. A co Ty jeszcze będziesz mu robiła?:cool3: Może już nic mu nie trzeba?:cool3: Cropeczko, jaka jesteś i zdolna i dzielna, żeby w chorobie zrobić takie cudeńko:crazyeye: Ech, a ja mam wyrzuty sumienia. A jak sie czujesz? Mam nadzieję, ze to nic powaznego i juz jest lepiej?:cool3: Zdrowiej nam tu szybko:cool3: Quote
Kaya Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Witamy i przesyłamy duuuużo zdorwia, tak żadko u was bywam ale obiecuję że dodam do listy galerii które będe odwiedzać regularnie, a szkic portrecika przepiękny :loveu: Wybieracie się może do Bydgoszczy? Quote
M&S Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Wiatmy się ładnie pierwszy raz w waszych progach:lol:..akit śliczniutki :loveu:, a portret super....zdolna bestyja z Ciebie :razz: Quote
cropka Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Witamy :p do Bydgoszczy nie jedziemy, zdrowiejemy i odpoczywamy w weekendy(a przynajmniej ja, bo misiek ma się dobrze). Maks i Spark witamy w naszych skromnych progach :lol: banerek dostarczony;), mam nadzieję, ze się spodoba. Quote
cropka Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Trochę mamy za daleko :lol:. Wystawy nie są nasza wielką pasją, więc jeśli już jeździmy to raczej gdzieś blisko ;) (nia znoszę podróżować). Może jak kiedyś będę miała prawko i samochód, to pomyślimy o dalszych podróżach. Quote
M&S Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 cropka napisał(a):Trochę mamy za daleko :lol:. Wystawy nie są nasza wielką pasją, więc jeśli już jeździmy to raczej gdzieś blisko ;) (nia znoszę podróżować). Może jak kiedyś będę miała prawko i samochód, to pomyślimy o dalszych podróżach. co prawda to prawda...te odległości, ja baaardzo lubię wystawy, więc jeżdżę ile wlezie :razz:...może zatem w sierpniu w Sopocie ;) Quote
Paula&Goofi Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Dzień Dobry :lol: Jestem pierwszy raz, ale będę wpadać częściej :loveu::cool3: Miyamoto jest przepiękny! :loveu::loveu::loveu: Kocham Pręgowane akity :lol::loveu: Czekam na świeże foteczki i zapraszam również do naszej galerii :razz: Pozdrawiam! Quote
cropka Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Misiek dziękuje za komplement :p. Ja się na początku zachwyciłam czerwonymi, ale jakoś potem zakochałam się w pręguskach i tak już zostało :loveu:. Z zaproszenia do galerii na pewno skorzystamy ;). Quote
Kaya Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Not o duuużo zdrowia :razz: Ja to bym sie do Rzeszowa chętnie wybrała :roll: Quote
Recommended Posts