ania_wawa Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Ale cudne zdjęcia !! Misiek o wschodzie slońca wręcz pocztówkowy:loveu:. Cropka Twój pastelowy akiciak jest naprawdę śliczny Masz talent i uważam że w ramach rozwijania go powinnaś duuużo ćwiczyć i rysować duuużo kitek a zacząć możesz np od Dajusia :evil_lol:. Quote
cropka Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Iwona&Wiki napisał(a):O Matko! Niunia jako zywo!:loveu: :multi: Slicznie! Dzieki! Mniam!:eviltong: Cropko, a co teraz mam zrobic, zeby go dostac?:roll: Na poczatek dam Ci buziaczka:calus: Zdjecia plaowe sliczne. Faaajnie masz jesienia nad mozem:eviltong: Po prostu podaj adres :p, a jak masz potrzebę odwidzięczania się, to sama coś wymyśl :eviltong:. Quote
cropka Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 ania_wawa napisał(a):Ale cudne zdjęcia !! Misiek o wschodzie slońca wręcz pocztówkowy:loveu:. Cropka Twój pastelowy akiciak jest naprawdę śliczny Masz talent i uważam że w ramach rozwijania go powinnaś duuużo ćwiczyć i rysować duuużo kitek a zacząć możesz np od Dajusia :evil_lol:. Wyślij mi na maila(jest podany na naszej stronie) jakieś ładne zdjęcie portretowe Dajuta, to pomyślimy ;). Quote
ania_wawa Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Cropka jesteś słodka !! :loveu::lol:. Zdjątko wyślę jak tylko znajdę chwilkę. Własnie wykapałam potwora i teraz go suszę :). Cropka oczywiście nie jest moim zamiarem naciskanie i zmuszanie cie do rysowania Dajuta :diabloti:. Po prostu jakbyś miała chwilkę i chęć to byłoby cudownie :oops:. Quote
Asiaczek Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Piękne fotki z porannego spaceru. Ja - choćbym chciała - to i tak nie mam możliwości - obie ręce zajęte smyczami... Pzdr. Quote
jamnicze Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 No proszę, a ja myślałam, ze tak wczesne godzinki Cie nie interesują :evil_lol: To może łatwiej nam będzie się umówić ;). Co prawda w najbliższy weekend już obie jesteśmy poumawiane, ale będzie następny :razz: Piękne słoneczko :loveu: Też o tej porze lubię iść na plażę http://img227.imageshack.us/img227/385/ss850481mw3.jpg Jaki rozbrykany, aż miło popatrzeć :lol: http://img147.imageshack.us/img147/5636/33aq6.jpg Quote
cropka Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Skończyłam dziś rysować portrecik suni jamnicze. Basenji :loveu: Zaczynam się przyzwyczajać od nowa do pracy pastelami :p. Po tylu latach przerwy nie takie łatwe to było :roll:. Quote
wani Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 ojejej jak super Ci to wyszlo... Kochana - jestes bardzo zdolna bestyjka ;) Quote
jamnicze Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 wani napisał(a):ojejej jak super Ci to wyszlo... Kochana - jestes bardzo zdolna bestyjka ;) POPIERAM :loveu: Quote
Asiaczek Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 A mogę pokaprysić? Jak mogę, to ppłd. napiszę. Pzdr. Quote
cropka Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 A co masz na myśli mówiąc "pokaprysić"? :roll:;) Quote
cropka Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 wani napisał(a):ojejej jak super Ci to wyszlo... Kochana - jestes bardzo zdolna bestyjka ;) Dziękuję :oops::p, bardzo miło to słyszec. Quote
jamnicze Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Szkoda, że pogoda się psuje, ale chyba będę miała wolna niedzielę, co Ty na to? :cool3: Quote
cropka Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Nam pogoda niestraszna, ja się mogę ciepło i nieprzemakalnie ubrac, a miś to kawał futrzaka :p. Quote
jamnicze Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 cropka napisał(a):Nam pogoda niestraszna, ja się mogę ciepło i nieprzemakalnie ubrac, a miś to kawał futrzaka :p. Ale Saidi to delikates :p Quote
ania_wawa Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Cropka śliczny rysunek :). Teraz to już nie wymigasz się z narysowania Dajusia :). No ale będę cię męczyć dopiero za tydzień bo teraz do ciepłych krajów się udaję :multi:. Quote
agaciaaa Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 No no, gratuluje talentu, rysunek super :) Quote
Iwona&Wiki Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 cropka napisał(a):Po prostu podaj adres :p, a jak masz potrzebę odwidzięczania się, to sama coś wymyśl :eviltong:. Super:multi::multi::multi: Juz wysyłam:eviltong: Dobrze, zaczynam mysleć:cool3: Czy moja Niunia też dostanie podpis autorki? Bardzo poproszę:) Quote
Iwona&Wiki Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='cropka']Skończyłam dziś rysować portrecik suni jamnicze. Basenji :loveu: http://img216.imageshack.us/img216/5530/imgxe2.jpg Zaczynam się przyzwyczajać od nowa do pracy pastelami :p. Po tylu latach przerwy nie takie łatwe to było :roll:. Śliczny:loveu: Cropko, a swój talent to rozwijałaś sama? Czy jesteś kształconym artystą malarzem?:) Mam nadzieję, ze to nie jest zbyt osobiste pytanie. Jeśli tak, to przepraszam:) Quote
cropka Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Iwona&Wiki napisał(a):Śliczny:loveu: Cropko, a swój talent to rozwijałaś sama? Czy jesteś kształconym artystą malarzem?:) Mam nadzieję, ze to nie jest zbyt osobiste pytanie. Jeśli tak, to przepraszam:) Gdzie mi tam do artysty malarza :lol:. Nikt mnie nigdy nie uczył rysowac, po prostu zawsze coś tam sobie bazgrałam i próbowałam nowych technik. Podpisik oczywiście będzie, kupiłam czarny papier do pasteli, więc moze skrobnę Niunię jeszcze raz kiedy będę miałą chwilę, tym razem porządnie(na gładkim papierze kiepsko się rysuje pastelami :shake:, a taka była ta poprzednia kartka). Adresu jeszcze nie dostałam. Quote
Iwona&Wiki Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 No, no, ładne mi tu "bazgranie":cool3: To chylę czoła, bo rysujesz - pięknie:loveu: Bardzo, bardzo poproszę:loveu: Taki np. tryptyk wyglądałby przepieknie:eviltong: Oprawię ślicznie i na scianę:eviltong: A co to sa te pastele? Bo ja to nic a nic sie nie znam:oops: Przepraszam, bo zagadałam się na gg:oops: Już poszedł:eviltong: Quote
Asiaczek Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 cropka napisał(a):A co masz na myśli mówiąc "pokaprysić"? :roll:;) To znaczy, wg mnie, pyszczek Sajdi jest trochę za długi. Ale od razu zastrzegam się, Ja nie widziałam oryginału i fotki, z ktoej rysowałaś ten pyszczek... Tak mi się wydaje... Pzdr. Quote
cropka Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Bo szczerze mówiąc wydaje sie odrobinę dłuższy, choć jak się mierzy proporcje na długość to wydaje się ok, może po prostu za smukły ten pyszczek zrobiłam :roll:. Quote
jonQuilla Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [FONT=Georgia]Cropka, sorki że się nie odezwałam ale od piątkowego wieczoru nie miałam praktycznie internetu :angryy::angryy:[/FONT] Quote
cropka Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Niezamaco, dziś wybraliśmy się na spacerek z Jamnicze i Sajdi :p , a spacerek z Wami może odrobimy sobie w przyszły weekend :cool3:? Quote
Recommended Posts