Jump to content
Dogomania

Pręgowana galeria-czyli Miyamoto & Co.

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, mamy u nas dwa wybiegi dla psów, nie są może specjalnie duże, ale można bez obaw puści psiaka, powiczy z nim, albo po prostu usiąś na ławeczce i plotkowac ;). Niestety z jednego wybiegu prawie rok temu zniknęły drzwi i do tej pory nikt nie zainteresował się naprawieniem ich :angryy:.

Posted

lady_m napisał(a):
Spotkanko z preguskiem :loveu:
Dogadaly sie zwierzaki?

No to chyba widać :loveu:. Miyamoto uwielbia inne psy (akita??:diabloti:), a Sajdi początkowo miała trochę rezerwy( no w końcu kolega jest duuuuuuuuuuuży :lol:), ale jak juz się przekonała, że nic jej nie groszi, to sobie szalała z qmplem :p.
Asiaczek mi też najbardziej podoba się zdjęcie kangurków :lol:.

Posted

cropka napisał(a):
Jamnicze ja już lepiej nie skomentuję :lol!: na szczęście choc kilka ładnych fotek się zachowało. To co? :cool3: W ten weekend powtórka :razz:?

Chyba nie dam rady :shake: Umówieni jesteśmy z parkieciarzem i jeszcze do kilku sklepów musimy skoczyć, ach ten remont :roll:.

Posted

Już się robi, zaraz będą fotki. Jeszcze ciepłe, bo z dzisiejszego spacerku :cool3:.
Tracę cierpliwośc do Dogomani powoli, juz mi się nie chce wchodzic na forum, strasznie muli, nie mozna cytować wielokrotnie, a teraz jeszcze avatar mi wcięło :angryy:. Chciałam wrzucić nowy, ale nie wchodził, to wrzuciłam spowrotem stary...i co?...tego też nie ma :bad-word:.
EDIT: No na szczęście avatar się pojawił :diabloti: przestraszyli się :evil_lol:

Posted

No to zaczynamy relację spacerkową. Spacerek w pełnym składzie, także było wesoło. Wybraliśmy się do lasu, na wieżę widokową na pachołku w Oliwie i przy okazji przeszliśmy sobie przez park oliwski i zwiedziliśmy naszą palmiarnię :p.
W parku oliwskim:

Jamnik brodzący :lol:

Przy wodopoju

Posted

Trochę szaleństwa i mała sesja zdjęciowa na placu zabaw

I wreszcie dotarliśmy do lasu, cała ferajna została puszczona wolno :multi:

Jamnik w swoim żywiole :evil_lol:

Artur też :evil_lol:

A Miyamoto focha strzelił :eviltong: (ciacho wpieprzał ;))

Od razu wytłumaczę, że las oliwski nie jest wybetonowany;), zrobiliśmy postój przy pomniku :p.