PATIszon Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Evelina! Ja Cie, ale topik zalozylas! Jak mi sie dobrze zrobilo czytajac go!:loveu: Monik@, Bulgot, Rufficzek, Tynka i nawet Exoda!.... to byly piekne czasy... Az sie napije :drinking: Quote
Rinuś Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 chciałam zauważyć że po zrobieniu tego testu IQ wyszło że Brutus jest genialny :D 183 pkt!!! Quote
Zarazah Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Ja myślę, że test jest tak skonstruowany, by każdem wyszło, że ma genialnego psa :loveu: No, chyba że ktoś się bardzo postara, by wyszło mu inaczej ;) Quote
Aten@ Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 hehe, moja suka jest genialna - 205 punktów :loveu: no, ale wiem o tym nie od dziś :diabloti: Kilka odpowiedzi pominęłam, bo nie pasowały w ogóle do niej, np. NIGDY nie szczeka, czy warczy na żadnego z gości, nawet gdy go nie zna, ZAWSZE go wita :loveu: Quote
Rainbow Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Czy komuś nie wyszło, że ma genialnego psa;)? Ja uwiebiam w moim piesku to, że jak nie ma picia w misce, a mu się chce to idzie do łazienki i piszczy patrząc a wanne^^ Quote
Evelina Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 [quote name='PATIszon']Evelina! Ja Cie, ale topik zalozylas! Jak mi sie dobrze zrobilo czytajac go!:loveu: Monik@, Bulgot, Rufficzek, Tynka i nawet Exoda!.... to byly piekne czasy... Az sie napije :drinking:Echhh PATI, wzdycham do tych czasow :loveu: Quote
Recommended Posts