Evelina Posted June 11, 2003 Author Posted June 11, 2003 :angel: Czesc Mausa, Tescik powiadasz ? Czemu nie, tylko czy mi starczy funduszy na nagrody ? :-? Quote
mausa Posted June 11, 2003 Posted June 11, 2003 Zrobimy małą zrzutkę, jak to dawniej bywało :wink: Quote
Evelina Posted June 11, 2003 Author Posted June 11, 2003 Mausa, Fajnie, masz propozycje, co bedziemy testowac ? :D Quote
mausa Posted June 11, 2003 Posted June 11, 2003 Psy przetestowane, panowie z forum też :wink: trzeba się zastanowić :roll: Quote
Evelina Posted June 11, 2003 Author Posted June 11, 2003 Mausa, Panowie przetestowani ? :o Ja nic o tym nie wiem :placz: . W takim razie dawaj szczegoly. Quote
mausa Posted June 11, 2003 Posted June 11, 2003 Gdzieś już chyba było, a jak nie to mały teścik :wink: Quote
Evelina Posted June 11, 2003 Author Posted June 11, 2003 Musze to przemyslec :D Pa Baw sie dobrze :angel: Quote
mausa Posted June 11, 2003 Posted June 11, 2003 Evelina w Off Topicu melka zrobila "Typy mężczyzn..." możę przerobić na teścik dla panow? :wink: Niech sami określą jakim są typem :angel: Quote
Buldog Posted June 11, 2003 Posted June 11, 2003 Sytuacja się odwróciła. Wygląda na to, że ten cały cyrk to przez twoją nadgorliwość w ocenach. Chwała ci za to, teraz dopiero mamy ubaw. Przestan nas zanudzac, ze popsules zabawe. Ty nam ja zapewniles. Nie "Was" :nono:To bylo do mausy - wiesz, ze to nieladnie podsluchiwac? :-? Damy rade ? :-? To w górę go. Eee... Chyba nie dacie :lol: Quote
Monik@ Posted June 11, 2003 Posted June 11, 2003 Evelina - od końca tego "wolnego". I mogę na miejcu, jeśli to was nie urazi! 8) Quote
Monik@ Posted June 11, 2003 Posted June 11, 2003 Mausa - to było do Eveliny (odpowiadam za Buldoga, bo go tu nie ma). P.S. Choć pamiętam, że raz mi się za to dostało. Quote
Buldog Posted June 11, 2003 Posted June 11, 2003 Mausa - to było do Eveliny (odpowiadam za Buldoga, bo go tu nie ma). Dziekuje, dziekuje P.S. Choć pamiętam, że raz mi się za to dostało. A ja nie pamietam. To sa niecne pomowienia Quote
Monik@ Posted June 11, 2003 Posted June 11, 2003 Oooooooooooo.........we wszystko uwierzę, ale nie w to, że zapomniałeś choć jedno słowo z naszych rozmów. :oops: Quote
Buldog Posted June 11, 2003 Posted June 11, 2003 A to mysmy juz kiedys rozmawiali? :roll: Nie pamietam :( :niewiem: Quote
mausa Posted June 11, 2003 Posted June 11, 2003 Monik@ widzisz, tacy są faceci, publicznie wyprą sie wszystkiego albo zasłonią niepamięcią :wink: Quote
Monik@ Posted June 11, 2003 Posted June 11, 2003 A to mysmy juz kiedys rozmawiali? Nie pamietam :lol: :lol: :lol: Rozumiem.......Pani K-B jest na forum! :lol: :lol: Nieeeeeee, nigdy, sorki chyba Cię z kimś pomyliłam. :lol: :lol: 8) 8) Quote
wirka Posted June 11, 2003 Posted June 11, 2003 Hej. Protestuję. Ja w tym temacie nie biorę udziału, więc mnie nie mieszajcie do tego :evil: Quote
Buldog Posted June 11, 2003 Posted June 11, 2003 wirka: Poprosze o zwracanie sie do mnie w liczbie pojedynczej - bo to tylko ja Cie "mieszam do tego" i nikt inny :lol: A to co napisalem dotyczylo zreszta tylko i wylacznie sugestii, ze pisze takie, a nie inne rzeczy z powodu kontroli - co zreszta nie mialo miejsca i ponownie oraz stanowczo to dementuje :nono: Nie mialo na celu w zaden sposob laczenia Ciebie z tym tematem, w ktorym oczywiscie nie bierzesz udzialu w zaden sposob i w zadnym stopniu. Wyrazam glebokie ubolewanie, ze tak to zostalo przez Ciebie odebrane i obiecuje wzmoc starania, aby takie przykre incydenty wiecej nie mial miejsca. Lepiej Ci troszke? :B-fly: Quote
Surprise Posted June 11, 2003 Posted June 11, 2003 (...) Nie uważasz, że takie posty są bezsensu i piszesz je tylko dla powiększenia ich ilości? :-? Quote
Buldog Posted June 11, 2003 Posted June 11, 2003 Nie, nie uwazam. Zdarzylo Ci sie kiedys miec problem z polaczeniem w trakcie wysylania posta i poslac go niechcacy dwa razy? Mnie sie wlasnie zdarzylo i ten drugi skasowalem - a nie moglem juz niestety usunac go calkiem. Czy masz jeszcze jakies pytania? 8) Quote
Recommended Posts