mausa Posted June 9, 2003 Posted June 9, 2003 Buldog - a ładnie to tak się skradać :wink: ? Czyżby niecne zamiary? :roll: Quote
Ruffikuss Posted June 9, 2003 Posted June 9, 2003 No ja już nie mam do Was siły dziewczyny: Chyba, ze ktoras bedzie wolala od tylu. A ładnie to tak się skradać ? Czyżby niecne zamiary? Quote
mausa Posted June 9, 2003 Posted June 9, 2003 Ruffikuss - o Tobie zapomniałam :oops: sorki, Ty też bedziesz na tapecie, grzecznie zaczekaj :wink: Quote
Ruffikuss Posted June 9, 2003 Posted June 9, 2003 Mausa Na tapecie??? hmmm...... To mioże być ciekawe, a jak później będę na fototapecie to oszaleje Quote
PATIszon Posted June 9, 2003 Posted June 9, 2003 Ruffi, a tak naprawde to co chciales nam napisac...? Ostatnio zmieniony przez Ruffikuss dnia Pon Cze 09, 2003 2:25 pm, w całości zmieniany 2 razy Nie wolno tak zmieniac, pierwsze slowo sie liczy! :roll: Quote
mausa Posted June 9, 2003 Posted June 9, 2003 Ruffikuss - możesz zacząć szaleć, ale chcę to zobaczyć :wink: Quote
Linksa Posted June 9, 2003 Posted June 9, 2003 Niestety, przez długość wszystkich części, test robi sie po prostu nudny. Jak dla mnie za długi :( :-? Quote
Monik@ Posted June 10, 2003 Posted June 10, 2003 Mnie tu nie ma No to całe szczęście! Jak dla mnie za długi Hmmmmmmmmm????? Quote
mausa Posted June 10, 2003 Posted June 10, 2003 Monik@ - Buldog tylko straszy :wink: on czeka na dogodny moment a potem będzie wrrrr :roll: Quote
Buldog Posted June 10, 2003 Posted June 10, 2003 Monik@ - Buldog tylko straszy :wink: on czeka na dogodny moment a potem będzie wrrrr :roll: Co sie ciagle zaczepiasz? Stesknilas sie? A warczacego Buldoga jeszcze nikt tu nie widzial 8) Quote
mausa Posted June 10, 2003 Posted June 10, 2003 Buldog spójż na świat z przymrużeniem oka :wink: pozdrawiam specjalnie Ciebie :roll: Quote
Buldog Posted June 10, 2003 Posted June 10, 2003 mausa: Ja tak patrze caly czas - tylko nie lubie, kiedy ktos mi zarzuca cos, do czego sie nie poczuwam. Niewyjasnionych tematow. I nieporozumien w ogole. A tu - popsulem zabawe, wiec, kiedy pare osob zwrocilo mi na to uwage, to grzecznie przeprosilem - czego zdaje sie niektorzy nie zauwazyli. W ogole mam wrazenie, ze niektorzy traktuja moje posty o wiele powazniej niz ja 8) Pozdrawiam rowniez Quote
Monik@ Posted June 10, 2003 Posted June 10, 2003 A warczacego Buldoga jeszcze nikt tu nie widzial Bo jak wiemy, Buldog należy do bullowatych molosów i nie warczy. On po prostu rzuca się, łapie za gardło i dusi, aż gały wychodzą. P.S. Ja się stęskniłam! Quote
Buldog Posted June 10, 2003 Posted June 10, 2003 A warczacego Buldoga jeszcze nikt tu nie widzial Bo jak wiemy, Buldog należy do bullowatych molosów i nie warczy. On po prostu rzuca się, łapie za gardło i dusi, aż gały wychodzą. Tak? :oP.S. Ja się stęskniłam! Ekhmmm... :roll: :oops: Quote
Monik@ Posted June 10, 2003 Posted June 10, 2003 A gdzie: "...Ten, tego.....co to ja chciałem powiedzieć?" :lol: :lol: :lol: Quote
Ruffikuss Posted June 10, 2003 Posted June 10, 2003 A ja tam kompletnie nie traktuje poważnie postów Buldoga :D I własnie, że warczą robią wrrrrrr jak udają samolot :D Mausa....hmmmmm jakiś prywatny spektakl??? No no wyuzdanie zatacza ( wrrrrrrr to onomatopeja kołującego samolotu ) co raz szersze kręgi.... Ale fajniacko Quote
exoda Posted June 10, 2003 Posted June 10, 2003 Evelina, czy w tym tescie oby napewno są wszystkie niezbedne informacje? Moja odp jest taka ze pojedzie w lewo, bo drzwi autobusu są niewidoczne i zapewne znajdują się po drugiej stronie, wiec pojedzie w lewo. Tylko nie wiem jaki to ma zwiazek z choroba lokomocyjna psa? pozdrawiam Quote
mausa Posted June 10, 2003 Posted June 10, 2003 Buldog - traktuję Cie bardzo poważnie :wink: Monik@ - z tym duszeniem to nie strasz :o Ruffi - było małe wrr, nie przesadzaj z tym wrrrrrrrrr :wink: Quote
Monik@ Posted June 10, 2003 Posted June 10, 2003 Monik@ - z tym duszeniem to nie strasz Mausa - ja wcale nie straszę. Zaczepiałam, zaczepiałam.....aż w końcu jak przyjechał i mnie ucapił, to brrrrr........ Quote
Buldog Posted June 10, 2003 Posted June 10, 2003 Buldog - traktuję Cie bardzo poważnie :wink: I bardzo dobrze. Tylko o tym nie zapominaj, obojetnie czego bym nie pisal 8) Quote
mausa Posted June 10, 2003 Posted June 10, 2003 Buldog jak mam traktować ciebie poważnie,Kiedy Monik@ mnie strasz i robi brrrrr :wink: Quote
Evelina Posted June 10, 2003 Author Posted June 10, 2003 Cześć wszystkim. :lol: Uwaga, uwaga :lol: Ogłaszam, że Exoda za rozwiązanie zagadki z autobusem otrzymuje złotą kość. Proszę bardzo. :klacz: :klacz: :klacz: Oklaski proszę. :klacz: :klacz: :klacz: Jeden tylko sie znalazł, który przedłożył intelekt nad niecne, rozpustne rozważania. :D :klacz: :klacz: Jeszcze raz oklaski :klacz: :klacz: Exoda : Odpowiadając na twe pytanie dotyczące choroby (która dotknie również niewinnego właściciela psa) wyjaśniam, że był to powód dla którego wartało się dobrze zastanowić, zanim podejmie się decyzję o wejściu do autobusu, a poza tym każdy odjeżdżający niezależnie od tego w jakich warunkach, traci okazję uczestniczenia w toczących się tutaj całkowicie absurdalnych lecz pouczających dyskusjach. Buldog : Sytuacja się odwróciła. Wygląda na to, że ten cały cyrk to przez twoją nadgorliwość w ocenach. Chwała ci za to, teraz dopiero mamy ubaw. Przestan nas zanudzac, ze popsules zabawe. Ty nam ja zapewniles. Damy rade ? :-? To w górę go. Monik@ ile potrzeba ci czasu, aby twe gały wróciły na swoje miejsce ? :o Tynka to było popisowe przegięcie. Teraz będziesz prostować ? :-? Mokka : Jak chłopy się nie garną to sie ich zgarnie ! Dziewuchy brać kartę i robić listę inaczej nigdy nie zaczniemy. Linksa : Biedactwo ty moje, zamiast się cieszyc, że będziesz mogła się z innymi podzielić, bo za długi, to ty robisz z tego problem. Monika bierzesz kawalek ? Inaczej sie zmarnuje. :( Quote
Monik@ Posted June 11, 2003 Posted June 11, 2003 ile potrzeba ci czasu, aby twe gały wróciły na swoje miejsce ? Nie wiem, za każdym razem jest coraz gorzej! Chyba oczodoły mi się wyślizgały! 8) Monika bierzesz kawalek ? Baaaa!!!!!!!! Ale ja poproszę ten z końca! Quote
tynka Posted June 11, 2003 Posted June 11, 2003 Evelina- prostować? nigdy :wink: czujemy się genialnie i łazimy otoczone chwałą i blask od nas taki bije że wskazane 8) Quote
Evelina Posted June 11, 2003 Author Posted June 11, 2003 Monisia, Od konca ? :-? Tylko ktorego ? :D Jak juz wybierzesz, konsumujesz na miejscu, czy chcesz na wynos ? Tynka, Chyba ufunduje jeszcze jedna nagrode. Quote
Recommended Posts