abakus33 Posted June 17, 2003 Posted June 17, 2003 Monik@ pewnie juz pojechalas, ale ja i Amant zyczymi milego spedzenia tego czasu i zazdroszcze Ci tego ze mozesz gdzies pojechac i wybyc z domu :wink: ja musze pracowac pracowac i jeszcze raz pracowac :roll: ale w styczniu tez mozna odpoczac bo wtedy doatane moze urlop :drinking: Quote
PATIszon Posted June 17, 2003 Posted June 17, 2003 Nieeeeeeeee, jeszcze nie pojechala, tylko tak udaje i z ukrycia oglada nasze posty pozegnalne, cieszac tym swe oczeta! :lol: Ups, wydalo sie? Quote
Monik@ Posted June 17, 2003 Posted June 17, 2003 PATI, zła kobieto, podglądam - bo mówiłam, że nawet jutro tu będę. i moze daj adres to wpadne PATI - mojego Pana też nie będzie! 8) Ino Błażej! 8) A adres mailowy przeca znasz! zeby sie ewentualni nadawcy powstrzymali Eeeeeeeeeeee.......o ewentualnych nadawców to ja się nie martwię, tylko o wiadomości z forum. Bo z drugiej strony nie chciałabym niczego przegapić! Dzięki Abakus - tym bardziej, że wisiało na włosku, bo coś się moja mama z Błażejem nie lubią! Hiiii hiiiiiii A taki ładny jest - amerykanski... Quote
PATIszon Posted June 17, 2003 Posted June 17, 2003 i moze daj adres to wpadne PATI - mojego Pana też nie będzie! 8) Ino Błażej! 8) A adres mailowy przeca znasz! ... Ja do Ciebie na wakacje chcialam wpasc, a nie do Twojego chlopa! Chlopow to ja mam po dziurki w nosie! :evil: :evil: :evil: Quote
Monik@ Posted June 17, 2003 Posted June 17, 2003 Chlopow to ja mam po dziurki w nosie! To polecam Błażeja! O ile nie będziesz go odganiać od roślinności - ułoży wam się świetnie. Je to, co Ty, nie jest marudny, reaguje na cmokanie, lubi się popieścić i takie tam. P.S. Nie zabieraj Kenii - to może mu się nie spodobać! Quote
PATIszon Posted June 17, 2003 Posted June 17, 2003 Nie zabieraj Kenii - to może mu się nie spodobać! Ale Kenii moze sie spodobac! :) Quote
Monik@ Posted June 17, 2003 Posted June 17, 2003 Hmmmmmmm........ale chyba nie chciałabyś, że misiaczkowi mojemu krzywdę zrobiła? Bo on pierwszy atakuje. A nie - czekaj. Ona to gówniara - pewnie jeszcze się dobrze nie broni! To możesz z nią! Quote
Agga Posted June 17, 2003 Posted June 17, 2003 Monik@ będziemy tęśknić za TOBĄ :( Co do postów to chyba Cię nie dogonimy :cry: Ja się staram, ale jeszcze mi ddduuuużżżooo brakuje :wink: Pozdrawiam moja psiunia też :Dog_run: Quote
PATIszon Posted June 17, 2003 Posted June 17, 2003 Noooo, a ja nawet wiem kto najbardziej! :niewiem: Quote
ETM Posted June 17, 2003 Posted June 17, 2003 Monik@. Zaraz, a gdzie to. :o :o. A my? :cry: A zwierzatek to PATI nie oddawaj, ja sie nimi zajme. Ona wegetaryjanka. Przeciez ja juz u siebie nawet przygotowalem odpowiednie warzywka dla przygotowania odpowiedniej potrawki. :lol: I bede je troskliwie obtaczal, mam dobry przepis na zaopiekowanie. Quote
Galja25 Posted June 17, 2003 Posted June 17, 2003 Monik@ będziemy tęśknić za TOBĄ :( Agga, mów za siebie, hiiiiiiiiiiiiiiii :wink: :wink: :wink: Co do postów to chyba Cię nie dogonimy :cry: Ja się staram, ale jeszcze mi ddduuuużżżooo brakuje :wink: Pozdrawiam moja psiunia też :Dog_run: Nie bądź taka skromna, średnio 16 postów dziennie mówi samo za siebie :D Quote
Agga Posted June 17, 2003 Posted June 17, 2003 Co do postów to chyba Cię nie dogonimy :cry: Ja się staram, ale jeszcze mi ddduuuużżżooo brakuje :wink: Galja napisał: Nie bądź taka skromna, średnio 16 postów dziennie mówi samo za siebie :D No staram się jak mogę!!!! Quote
Monik@ Posted June 18, 2003 Posted June 18, 2003 A zwierzatek to PATI nie oddawaj, ja sie nimi zajme. Ona wegetaryjanka. I Ty mógłbyś Błażejka.........biednego....malutkiego....... :cry: :cry: Agga, mów za siebie, hiiiiiiiiiiiiiiii A Ty się pochwal, zbrodniarko jedna, za co idziesz do więzienia! :evil: Quote
Evelina Posted June 18, 2003 Author Posted June 18, 2003 Jak mnie tu dawno nie bylo :( Jak zwykle babskie towarzystwo. Macie ochote na cos z rana ? :D Wkrotce swietowanie mojego "setnego" postu. :P Quote
Surprise Posted June 18, 2003 Posted June 18, 2003 oo.. własnie... no to :drinking: :drinking: (załóżmy że to jest coca-cola ;)). Quote
Buldog Posted June 18, 2003 Posted June 18, 2003 Coca-cola jest bardzo niezdrowa, na zeby i w ogole :nono: Soczek tu masz, prosze: :popcorn: albo mineralke: :chlup: ;) Quote
ETM Posted June 18, 2003 Posted June 18, 2003 A zwierzatek to PATI nie oddawaj, ja sie nimi zajme. Ona wegetaryjanka. I Ty mógłbyś Błażejka.........biednego....malutkiego....... :cry: :cry: Alez Monik@, JA??? A skad. Nie i wcale. Chodzilo mi tylko o to, ze PATI, jako wegerjanka, Blazejowi od ust odejmnie i sama zje co lepsze. Ja tylko miesko, wszystkie witaminki dla Blazejka. Niech se tluscieje na zdrowie :lol: Quote
Klara Posted June 18, 2003 Posted June 18, 2003 Galja......A Ty się pochwal, zbrodniarko jedna, za co idziesz do więzienia! :evil: a Ty to niby na wczasy , taaak ????? tak zaraz w czerwcu , kiedy lata jeszcze nie ma ????:lol: Quote
Galja25 Posted June 18, 2003 Posted June 18, 2003 Tak, tak Klara, masz racje. Ona (Monik@) to niby na wczasy, a na wspólnym spacerniaku, to pewnie ją spotkam pierwszą. Jak myślisz Monik@ w więzieniu dalej się w pasiakach chodzi? Ciekawe też czy za dobre sprawowanie dopuszczą nas do komputerka? Bo tego :drinking: to tam chyba nie ma...? Trzeba by sie Kalusi zapytać, ona wie WSZYSTKO! A tak na poważnie, to wezwania jeszcze nie dostałam (może zapomnieli?) A sąsiad jak mnie dziś zobaczył to "dzień dobry" mi powiedział, pewnie był wtedy pjany i nic nie pamięta. Quote
Evelina Posted February 12, 2004 Author Posted February 12, 2004 Coś mnie naszła nostalgia :roll: Wyciągnęłam nieskromnie własny topik, może ktoś się przy teście odrobinę się zabawi. Traktujcie to z przymruzeniem oka... :wink: :D TEST IQ :D Quote
argo Posted February 12, 2004 Posted February 12, 2004 :roll: Czasami miło jest wrócic do wspomnień :wink: i ... pięknej słonecznej pogody ... i lata ... i słoneczka... Zwłaszcza gdy śnieg syyypie :wink: :lol: Quote
sugarr Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Wyszło na to, że mój pies jest genialny, a starałam się odpowiadać bardzo krytycznie :D Ciekawe ile w tym prawdy, bo do geniuszy to on chyba nie należy, chociaż jest mądry. A ma dopiero pół roku :D Quote
kofee Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Tę klasyfikację wg ras widziałam już dość dawno, wtedy zaczęłam marzyć o borderze (ale wydawał mi sie jakiś taki niezbyt piękny). Teraz, kiedy wzięłam ze schroniska suczkę bardzo "borderowatą", moje marzenia odżyły (i uważam, że to przepiękne psy:lol: ). Ech, mieć stadko takich mądrali. Człowiek przebywałby w elitarnym towarzystwie:cool3: Quote
Zarazah Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Wiecie co... Moim zdaniem cały ten test jest bez sensu. Na połowę pytań nie mogłam odpowiedzieć, bo odpowiedzi nie mieściły się we wzrocu zahcowań mojego psa. Np: co mój pies robi, gdy idę do kuchni by mu przygotować jedzenie - nic, bo nie chodzę do kuchni, by mu przygotować jedzenie itp. Szczekanie na gości - nie szczeka, tylko biega w koło. Gdy zrobi coś, za co na niego nakrzyczę - nie ucieka, nie kładzie się, nie spuszcza uszu tylko - nadstawia tyłek do drapania. I wiele jeszcze innych. Na inne pytania można udzielić nawet 3 odpowiedzi jednocześnie. A wyniki testu mnie po prostu przerosły, albo może ja nie potrafię liczyć: Jest 70 pytań, najniższa punktacja za pytanie to 1 punkt - to jakim cudem można otrzymać punktów mniej niż 70, zakładając, że na wszystkie pytania się odpowie. A jeśli w jakimś pytaniu (albo części pytań) nie ma właściwej odpowiedzi do zaznaczenia (czyli 0 punków) to czy to oznacza, że ma się bezdennie głupiego psa? Wogóle cały ten test jest strasznie zabawny i wogóle nie brałabym sobie go do serca. Przypomina mi nieco ankietę na temat psów, którą kiedyś czytałam. Ankietę, którą przygotwali uczniowie kalsy 3-ciej szkoły podstawowej ;) Quote
Recommended Posts