Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Monik@ pewnie juz pojechalas, ale ja i Amant zyczymi milego spedzenia tego czasu i zazdroszcze Ci tego ze mozesz gdzies pojechac i wybyc z domu :wink: ja musze pracowac pracowac i jeszcze raz pracowac :roll: ale w styczniu tez mozna odpoczac bo wtedy doatane moze urlop :drinking:

• Replies 280
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PATI, zła kobieto, podglądam - bo mówiłam, że nawet jutro tu będę.

i moze daj adres to wpadne

PATI - mojego Pana też nie będzie! 8) Ino Błażej! 8) A adres mailowy przeca znasz!

zeby sie ewentualni nadawcy powstrzymali

Eeeeeeeeeeee.......o ewentualnych nadawców to ja się nie martwię, tylko o wiadomości z forum. Bo z drugiej strony nie chciałabym niczego przegapić!

Dzięki Abakus - tym bardziej, że wisiało na włosku, bo coś się moja mama z Błażejem nie lubią! Hiiii hiiiiiii A taki ładny jest - amerykanski...

Posted
i moze daj adres to wpadne

PATI - mojego Pana też nie będzie! 8) Ino Błażej! 8) A adres mailowy przeca znasz!

...

Ja do Ciebie na wakacje chcialam wpasc, a nie do Twojego chlopa! Chlopow to ja mam po dziurki w nosie! :evil: :evil: :evil:

Posted
Chlopow to ja mam po dziurki w nosie!

To polecam Błażeja! O ile nie będziesz go odganiać od roślinności - ułoży wam się świetnie. Je to, co Ty, nie jest marudny, reaguje na cmokanie, lubi się popieścić i takie tam.

P.S. Nie zabieraj Kenii - to może mu się nie spodobać!

Posted

Hmmmmmmm........ale chyba nie chciałabyś, że misiaczkowi mojemu krzywdę zrobiła? Bo on pierwszy atakuje.

A nie - czekaj. Ona to gówniara - pewnie jeszcze się dobrze nie broni!

To możesz z nią! spitz.gif

spitz.gifspitz.gifspitz.gif

Posted

Monik@ będziemy tęśknić za TOBĄ :(

Co do postów to chyba Cię nie dogonimy :cry:

Ja się staram, ale jeszcze mi ddduuuużżżooo brakuje :wink:

Pozdrawiam moja psiunia też :Dog_run:

Posted

Monik@. Zaraz, a gdzie to. :o :o. A my? :cry:

A zwierzatek to PATI nie oddawaj, ja sie nimi zajme.

Ona wegetaryjanka. Przeciez ja juz u siebie nawet przygotowalem

odpowiednie warzywka dla przygotowania odpowiedniej potrawki. :lol:

I bede je troskliwie obtaczal, mam dobry przepis na zaopiekowanie.

Posted
Monik@ będziemy tęśknić za TOBĄ :(

Agga, mów za siebie, hiiiiiiiiiiiiiiii :wink: :wink: :wink:

Pozdrawiam moja psiunia też :Dog_run:

Nie bądź taka skromna, średnio 16 postów dziennie mówi samo za siebie :D

Posted

Galja napisał:

Nie bądź taka skromna, średnio 16 postów dziennie mówi samo za siebie :D

No staram się jak mogę!!!!

Posted

Ona wegetaryjanka.

I Ty mógłbyś Błażejka.........biednego....malutkiego....... :cry: :cry:

Agga, mów za siebie, hiiiiiiiiiiiiiiii

A Ty się pochwal, zbrodniarko jedna, za co idziesz do więzienia! :evil:

Posted

Ona wegetaryjanka.

I Ty mógłbyś Błażejka.........biednego....malutkiego....... :cry: :cry:

Alez Monik@, JA??? A skad. Nie i wcale.

Chodzilo mi tylko o to, ze PATI, jako wegerjanka, Blazejowi od

ust odejmnie i sama zje co lepsze. Ja tylko miesko, wszystkie witaminki

dla Blazejka. Niech se tluscieje na zdrowie :lol:

Posted
Galja......A Ty się pochwal, zbrodniarko jedna, za co idziesz do więzienia! :evil:

a Ty to niby na wczasy , taaak ????? tak zaraz w czerwcu , kiedy lata jeszcze nie ma ????:lol:

Posted

Tak, tak Klara, masz racje. Ona (Monik@) to niby na wczasy, a na wspólnym spacerniaku, to pewnie ją spotkam pierwszą. Jak myślisz Monik@ w więzieniu dalej się w pasiakach chodzi? Ciekawe też czy za dobre sprawowanie dopuszczą nas do komputerka?

Bo tego :drinking: to tam chyba nie ma...? Trzeba by sie Kalusi zapytać, ona wie WSZYSTKO!

A tak na poważnie, to wezwania jeszcze nie dostałam (może zapomnieli?) A sąsiad jak mnie dziś zobaczył to "dzień dobry" mi powiedział, pewnie był wtedy pjany i nic nie pamięta.

• 7 months later...
Posted

:roll:

Czasami miło jest wrócic do wspomnień :wink:

i ... pięknej słonecznej pogody ... i lata ... i słoneczka...

Zwłaszcza gdy śnieg syyypie :wink: :lol:

• 3 years later...
Posted

Wyszło na to, że mój pies jest genialny, a starałam się odpowiadać bardzo krytycznie :D
Ciekawe ile w tym prawdy, bo do geniuszy to on chyba nie należy, chociaż jest mądry. A ma dopiero pół roku :D

• 2 weeks later...
Posted

Tę klasyfikację wg ras widziałam już dość dawno, wtedy zaczęłam marzyć o borderze (ale wydawał mi sie jakiś taki niezbyt piękny).
Teraz, kiedy wzięłam ze schroniska suczkę bardzo "borderowatą", moje marzenia odżyły (i uważam, że to przepiękne psy:lol: ). Ech, mieć stadko takich mądrali. Człowiek przebywałby w elitarnym towarzystwie:cool3:

Posted

Wiecie co... Moim zdaniem cały ten test jest bez sensu. Na połowę pytań nie mogłam odpowiedzieć, bo odpowiedzi nie mieściły się we wzrocu zahcowań mojego psa. Np: co mój pies robi, gdy idę do kuchni by mu przygotować jedzenie - nic, bo nie chodzę do kuchni, by mu przygotować jedzenie itp. Szczekanie na gości - nie szczeka, tylko biega w koło. Gdy zrobi coś, za co na niego nakrzyczę - nie ucieka, nie kładzie się, nie spuszcza uszu tylko - nadstawia tyłek do drapania. I wiele jeszcze innych. Na inne pytania można udzielić nawet 3 odpowiedzi jednocześnie.
A wyniki testu mnie po prostu przerosły, albo może ja nie potrafię liczyć:
Jest 70 pytań, najniższa punktacja za pytanie to 1 punkt - to jakim cudem można otrzymać punktów mniej niż 70, zakładając, że na wszystkie pytania się odpowie. A jeśli w jakimś pytaniu (albo części pytań) nie ma właściwej odpowiedzi do zaznaczenia (czyli 0 punków) to czy to oznacza, że ma się bezdennie głupiego psa?
Wogóle cały ten test jest strasznie zabawny i wogóle nie brałabym sobie go do serca. Przypomina mi nieco ankietę na temat psów, którą kiedyś czytałam. Ankietę, którą przygotwali uczniowie kalsy 3-ciej szkoły podstawowej ;)