Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Domek jest zdecydowany adoptować Lejlę.
Pani przyjeżdża do Łodzi w sobotę.
Będzie w Łodzi parę minut przed jedenastą, przed południem na Dworcu Fabrycznym.
Tak więc Lejla wyjeżdża już w sobotę.
Pani zgadza się na sterylizację, w wręcz uważa to za swój obowiązek. Zgodziła się z tym, że stan psychiczny Lejli nie pozwala na dokonanie tego zabiegu teraz, ale w momencie gdy sunia się z nimi zaprzyjaźni i poczuje pewnie, zabieg zostanie wykonany.

Posted

[FONT=Palatino Linotype]:multi::multi::multi: Cudowna wiadomość:multi::multi::multi:[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype] :multi:Lejla jedzie do swojego domeczku:multi:[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]:lol: Trzymam kciuki,oby wszystko sie udało :lol:[/FONT]

Posted

Lejla spędziła noc u mnie w domu. Ta sunia nie będzie swojej nowej Pani odstępowała na krok.
Jest tylko jeden problem, nie zrobiła siusiu po nocy . Wyszłam na spacer a tu nic. W domu też nie. Myślę, że to stres. Ona jest bardzo stresowa. Mam nadzieje, że szybko to jej minie.

Posted

Państwo dzwonili. Wszyscy dojechali do domu szczęśliwie.
Lejla wypiła 2 miski mleka (powiedziałam, ze może być sraka). I zjadła bardzo dużo. A teraz śpi jak powiedział Pan. Śpi tak twardo,że nic ją nie rusza. Ale siusiu i kaki jeszcze nie zrobiła.
Państwo zorientowali się, że jest wystraszona. Gdy Pan ją wyprowadził na spacer i chciał na ręce potem wziąć to miał trudności, bo się bała. Lejla chyba była kiedyś bita.
Ale ma teraz swój dom. I chyba Pana bardzo zakochanego.