Jump to content
Dogomania

*KIKI* - TERIERKO-BULDOŻEK, 100% słodyczy. MA DOM!!!!!

Recommended Posts

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zrób proszę co możesz . Zdjęcie całej sylwetki dodamy jak Pati je zrobi . Dopisz tylko ,że sunia będzie wysterylizowana.

Posted

Ok, w sumie to juz trochę zdjęc jest. Niestety nie jestem dobra w pisaniu tekstów...ale coś wymyślę.
Sporo informacji mamy, a faktycznie szkoda czasu, postaram się zrobić to dziś lub jutro

Posted

Kika vel Lilita ma sie super. Ma rozne fajne buldozkowe zachownia wiec buldozi charakterek w niej siedzi. łazi za mna krok w krok. nawet jak w pokoju jestem i ide do okna to ona też. jast bardzo grzeczna, bardzo . karna boi sie podniesionego głosu, miotły, mopa nie wiem chyba była bita :-(
cudowna suczka o cudownym charakterze. tak oddanej przyjaciółki tylko przyszłemu domkowi pozazdroscic. Leły własnie mi za placemi bo to juz jej miejsce. Pozostawiona sama nie niszczy, nie demoluje, spi gzrecznie.

Posted

Ta sunia nie jest wcale taka maleńka .
Pati zrób jej zdjęcie w całości . To naprawdę bardzo ważne .
Czy mozesz być jako kontakt w ogłoszeniach . Jeżeli tak to wyślij namiary do Fizi ( mail i telefon ) i do mnie ( mail).

Posted

mail i telefon sa na watku hoteliku. Fotke zrobie na pewno . Tak mi sie wszystko rozwaliło bo cały czas siedze przy psie po operacji. Na siku jak ide zmienia nie mama w nocy mamy dyżury przy nim

Posted

Pani do mnie dzwoniła ma przyjechac jutro

zrobiłam Lolitce fotki ale normalnie nie da sie jej wyprostowac :roll: nie wim czy sie wam przydadza