pati Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 nie wiem jak zadecyduje Jo37 ale jak dla mnie bardzo mili Panstwo. Lolitka zaprezentowała sie super . Obcałowała, wylizała achy i ochy były . Quote
Jo37 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Nie wchodziłam na dogo przez parę dni bo moja sunia miała babesziozę . Domek bardzo mi się podobał . A najważniejsze ,że suni państwo się podobali . No i najważniejsze - Kiki od niedzieli grzeje dupkę w nowym domu :loveu:. Mieszka w Warszawie na Woli . Mam wiadomości ,że jest wszystko w porządku . Nawet już zaszczekała jak ktoś szedł na klatce schodowej . Podobno starannie omija swoje posłanko . Fotel i kanapa są w użyciu . Mam nadzieje ,że wszystko będzie dobrze . Trzymajcie kciuki . Jak na razie to chyba rekord adopcji :multi:. Dziękujemy za ogłoszenia :Rose: Quote
fizia Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Oj no to fantastycznie!!!!:multi::multi::multi: Taka właśnie miałam nadzieję. Jo37, Pati - ogromne dzięki!!! Jo37 - mam nadzieję, że babeszjoza opanowana... Quote
Jo37 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Mam wiadomości o suni . Była u weterynarza bo się drapała pomimo środka na pchły . Wszystko jest w porządku . Problemem były gruczoły okołoodbytowe . Teraz tylko szukam taniej sterylki . Quote
fizia Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Cieszę się bardzo, że wszystko OK:multi: Quote
Recommended Posts