truskawa144 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [LEFT]Lola dojechała,zaprzyjaźniła się z kotami,rozkochała w sobie ludzi i właśnie teraz jest prana:evil_lol: Czekamy na relację Jo37 i Pati:loveu: [/LEFT] Quote
Zuza i Noddy Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 truskawa144 napisał(a):Lola dojechała,zaprzyjaźniła się z kotami,rozkochała w sobie ludzi i właśnie teraz jest prana:evil_lol: Czekamy na relację Jo37 i Pati:loveu: Super wiadomości:multi: Quote
Jo37 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Lola to bardzo ciekawska suczka . W samochodzie wyglądała sobie przez okno . Póżniej położyła się i jak do niej coś mówiłam to merdała ogonkiem .Bardzo kontaktowa suczka . Na zdjęciu wydawała sie mniejsza niż jest w rzeczywistości . Zdjęcia zrobi Pati po kąpieli . Z nowymi zdjęciami ruszymy z ogłoszeniami . Quote
fizia Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Oj Lola szczęściarzu :loveu: Teraz już będzie tylko lepiej:multi: Quote
pati Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 witamy witamy wczoraj padlam. mala jest wykąpana, pachnąca i cudowna. Jakos nie pasuje mi do niej Lola , JO37 nazwala mala - KIKI Suczka jest urocza, bezproblemowa, lubi psy(obu płci) , kotki( w róznym wieku), zachowuje CZYSTOŚĆ w domu. Nie szczeka, nie piszczy, nie niszczy. łzi za mna jak cień, wszedzie nawet w łazience pod prysznicem tzreba mnie pilnować :evil_lol: ja nie wiem ale ja na seme takie cuda trafiam :loveu::loveu: zrobie dziś fotki i wstawie tylko popołudniu wybaczcie ale mam tu robote u szczeniakow, weta z Pufciem + szczeniaki, jenen z psiakow ma dzis operacje. według mnie to ona ma ze 2.5 - 3 lata i jest mixem buzdożka z terierem Quote
fizia Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 O jak fajnie, że wszystko w porządku.:multi: Jak taka grzeczna, to mam nadzieję, że domek się szybko znajdzie. Jak dla mnie IZI też bardzoładnie. Co do mieszanki to bardzo możliwe, że to buldożko-terierek. Ogromne dzięki dla Ciebie i dla Jo37 za to, że dałyście Jej szansę Quote
truskawa144 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [LEFT]Ma 3 lata,wczoraj ja dokładnie sprawdziliśmy bo wcześniej była oceniana na 4. Książeczkę i umowę pewnie Ci Jo37 przekazała? Tez mi się z buldożkiem kojarzy:evil_lol::loveu: [/LEFT] Quote
pati Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Kiki :loveu: Wstydniś uśmiech irokez :evil_lol: i buziaki :loveu: Quote
Jo37 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Zdjęcia super . Zrób jej proszę zdjęcie całej sylwetki ,żeby można było pokazać jej wielkość . Izi ładnie , ja myślałam o Kiki . Quote
pati Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Jo37 napisał(a):, ja myślałam o Kiki . mówisz i masz KIKI Quote
fizia Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Przecudna!!! Jak miło zobaczyć Ją uśmiechniętą:loveu: Czyli KIKI? Quote
truskawa144 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [LEFT]U nas właśnie na nią irokez wołali:evil_lol: [/LEFT] Quote
Jo37 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Spokojnie - Izi było ładne . Myślę ,że i tak nowy własciciel zmieni imię . To co jest teraz ważne to ruszyć z ogłoszeniami . Portretowe zdjęcie już mamy . Teraz tylko całą sylwetkę , może w towarzystwie kota i szukamy domu. Quote
Jo37 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 lavinia napisał(a):jaka cudna buldozia mordka :-) Podaj mi proszę telefon do siebie na PW. Quote
truskawa144 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Zapraszamy wszystkich przyjaciół na profil naszego schroniska: http://nasza-klasa.pl/profile/18526633 Quote
Jo37 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Wczoraj nie można było wejść na dogo . Pokazuj się psinko . Sunia lubi koty ,jest miła ,bardzo szybko się przywiązuje . Czy ktoś mógłby zrobić allegro ? Quote
pati Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 wybaczcie nieobecnosc na forum ale mam w domu psa po operacji z komplikacjami wiec jestem z nim 24/h na dobe . jak tyko jego stan sie unormuje beda codzienne wiesci o suni Quote
fizia Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Najważniejsze, że mała czuje się dobrze i że nei sprawia większych probolemów wychowawczych:) Quote
Jo37 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Ważne jest poszukanie domu . Fizia czy możesz jej zrobić allegro . Quote
Recommended Posts