Jump to content
Dogomania

*KIKI* - TERIERKO-BULDOŻEK, 100% słodyczy. MA DOM!!!!!

Recommended Posts

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lola to bardzo ciekawska suczka . W samochodzie wyglądała sobie przez okno . Póżniej położyła się i jak do niej coś mówiłam to merdała ogonkiem .Bardzo kontaktowa suczka . Na zdjęciu wydawała sie mniejsza niż jest w rzeczywistości . Zdjęcia zrobi Pati po kąpieli . Z nowymi zdjęciami ruszymy z ogłoszeniami .

Posted

witamy witamy wczoraj padlam. mala jest wykąpana, pachnąca i cudowna.
Jakos nie pasuje mi do niej Lola , JO37 nazwala mala - KIKI

Suczka jest urocza, bezproblemowa, lubi psy(obu płci) , kotki( w róznym wieku), zachowuje CZYSTOŚĆ w domu. Nie szczeka, nie piszczy, nie niszczy.
łzi za mna jak cień, wszedzie nawet w łazience pod prysznicem tzreba mnie pilnować :evil_lol:
ja nie wiem ale ja na seme takie cuda trafiam :loveu::loveu:

zrobie dziś fotki i wstawie tylko popołudniu wybaczcie ale mam tu robote u szczeniakow, weta z Pufciem + szczeniaki, jenen z psiakow ma dzis operacje.

według mnie to ona ma ze 2.5 - 3 lata i jest mixem buzdożka z terierem

Posted

O jak fajnie, że wszystko w porządku.:multi:

Jak taka grzeczna, to mam nadzieję, że domek się szybko znajdzie.

Jak dla mnie IZI też bardzoładnie.

Co do mieszanki to bardzo możliwe, że to buldożko-terierek.

Ogromne dzięki dla Ciebie i dla Jo37 za to, że dałyście Jej szansę

Posted

Zdjęcia super . Zrób jej proszę zdjęcie całej sylwetki ,żeby można było pokazać jej wielkość . Izi ładnie , ja myślałam o Kiki .

Posted

Spokojnie - Izi było ładne . Myślę ,że i tak nowy własciciel zmieni imię . To co jest teraz ważne to ruszyć z ogłoszeniami . Portretowe zdjęcie już mamy . Teraz tylko całą sylwetkę , może w towarzystwie kota i szukamy domu.

Posted

Wczoraj nie można było wejść na dogo . Pokazuj się psinko . Sunia lubi koty ,jest miła ,bardzo szybko się przywiązuje .
Czy ktoś mógłby zrobić allegro ?

Posted

wybaczcie nieobecnosc na forum ale mam w domu psa po operacji z komplikacjami wiec jestem z nim 24/h na dobe . jak tyko jego stan sie unormuje beda codzienne wiesci o suni