Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiem co się stało, ale mój 4-miesięczny piesek, coś chyba zrobił sobie z łapką, sprawdzałam czy nie jest przypadkiem złamana albo coś, ale raczej nie bo pewnie by piszczał, a siedział bardzo spokojnie. Jak chodzi to widać, że trochę kuleje, a jak siedzi to trzyma ja w górze dziwnie zgiętą i bez przerwy ją liże. Czy to jest zwykłe stłuczenie, czy może coś poważniejszego?

Posted

ayshe napisał(a):
najlpiej udac sie do lekarza wet.

Właśnie tak. A od drzwi pytać z jakim wynikiem końcowym skończył studia, jak skończył bo skończył to psa pod pache i do kolejnego;).
Radzę unikać jak ognia specjalistów od świnek, krówek z doświadczenia wiem, że najlepiej wychodzi im szczepienie i odrobaczanie psów.

Posted

ta wogole to na obtarcia,podraznienia,podgojone[niekrwawiace]ranki itp baardoz polecam masc neo-derma.to wloska pasta firmy veredus z kolagenem i oczarem.powoduje blyskawiczne gojenie sie,zarastanie obtarc-super sprawa.stosuje sie ja dla koni sportowych ale sprawdza sie super u psow.uzywam jej tez na sobie-rozwalilam sobie noge :roll: a smarowanie neo-derma przyspiesza gojenie wprost oczka przecieram.wyleczylam nia ropne podbiegniecia skory[po prsotu syfki w ilosci masakrycznej]na lysym brzuchu oschy od razu po adopcji.brzuch miala w fatalnym stanie-zbladlo wszystko i juz slicznie zarasta siersciucha.no i oschy obciera sobie notorycznie szyje.bylo juz koszmarnie-pach i po dwoch dniach zbladlo i obrasta sierscia[ktora osiek sobie notorycznie wyciera oczywiscie latajac jak przyglup jak jest uwiazana.:mad:.szelek nie moge jej zalozyc bo podobnie jak ciocia surykat wygryza sie z nich.:roll::mad:jak tylko zobacza pozoranta natychmiast okazuje sie ze sa free a szelki przegryzione.:shake:.

Posted

a mozesz napisac gdzie i w jakiej postaci(opakowaniu) i w jakiej cenie mozna ta masc dostac?:> my uzywamy tribiotycu.. ale nie ma ostatnio w saszetkach wiec kupilam neomycyne o podobnym dzialaniu...