domkaaa Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Nie wiem co się stało, ale mój 4-miesięczny piesek, coś chyba zrobił sobie z łapką, sprawdzałam czy nie jest przypadkiem złamana albo coś, ale raczej nie bo pewnie by piszczał, a siedział bardzo spokojnie. Jak chodzi to widać, że trochę kuleje, a jak siedzi to trzyma ja w górze dziwnie zgiętą i bez przerwy ją liże. Czy to jest zwykłe stłuczenie, czy może coś poważniejszego? Quote
mi-la Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 ayshe napisał(a):najlpiej udac sie do lekarza wet. Właśnie tak. A od drzwi pytać z jakim wynikiem końcowym skończył studia, jak skończył bo skończył to psa pod pache i do kolejnego;). Radzę unikać jak ognia specjalistów od świnek, krówek z doświadczenia wiem, że najlepiej wychodzi im szczepienie i odrobaczanie psów. Quote
arrakis Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 domkaaa napisał(a): Czy to jest zwykłe stłuczenie, czy może coś poważniejszego? Sprawdź dokładnie poduszki palców i ich okolice - może jest rozcięte Quote
ayshe Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 ta wogole to na obtarcia,podraznienia,podgojone[niekrwawiace]ranki itp baardoz polecam masc neo-derma.to wloska pasta firmy veredus z kolagenem i oczarem.powoduje blyskawiczne gojenie sie,zarastanie obtarc-super sprawa.stosuje sie ja dla koni sportowych ale sprawdza sie super u psow.uzywam jej tez na sobie-rozwalilam sobie noge :roll: a smarowanie neo-derma przyspiesza gojenie wprost oczka przecieram.wyleczylam nia ropne podbiegniecia skory[po prsotu syfki w ilosci masakrycznej]na lysym brzuchu oschy od razu po adopcji.brzuch miala w fatalnym stanie-zbladlo wszystko i juz slicznie zarasta siersciucha.no i oschy obciera sobie notorycznie szyje.bylo juz koszmarnie-pach i po dwoch dniach zbladlo i obrasta sierscia[ktora osiek sobie notorycznie wyciera oczywiscie latajac jak przyglup jak jest uwiazana.:mad:.szelek nie moge jej zalozyc bo podobnie jak ciocia surykat wygryza sie z nich.:roll::mad:jak tylko zobacza pozoranta natychmiast okazuje sie ze sa free a szelki przegryzione.:shake:. Quote
marmara_19 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 a mozesz napisac gdzie i w jakiej postaci(opakowaniu) i w jakiej cenie mozna ta masc dostac?:> my uzywamy tribiotycu.. ale nie ma ostatnio w saszetkach wiec kupilam neomycyne o podobnym dzialaniu... Quote
domkaaa Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Wielkie dzięki za odpowiedź. Myślę, że z łapką mojego Kastorka jest już dziś lepiej, a teraz biega koło domu :) Quote
ayshe Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 konskie sk;lepy,ja kupuje w animali 59 zlociszy kosztuje spora ilosc. Quote
Recommended Posts