Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szajbus napisał(a):
Znam dogomaniaczke z Lublina i nie ma problemu ze sprawdzeniem domku

dzis zainteresowany domek miał wizytę:pWiem juz od naszej dogomaniaczki, ze rodzina w porządku i bez obaw moze zamieszkac w niej nasz Tobi;) Pani mieszka obok wiec bedzie miała oko na naszego psiaka:loveu:

Teraz pozostaje tylko kwestia transportu i Tobis moze jechac:multi:

Posted

Jo37 napisał(a):
Jeżeli nie znajdzie się inny transport to szukajcie do Warszawy a ja go zawiozę do Lublina .

A kiedy bys mogła? chodzi o to ze domek chciałby juz :cool3:a my juz poprostu nie dajemy rady :shake:

Posted

[quote name='Jo37']Najlepiej w weekend . Mój telefon

Dziekujemy za oferowaną pomoc ale rodzina Tobiego przyjedzie po niego sama w sobotę :multi:Planuja byc ok 7 rano:evil_lol:

Posted

szajbus napisał(a):
Pojechał?
Ciotka daj znac. On wisi na ogloszeniach a na jego miesce mozna wepchać inną bidę. Niektóre portale przyjmuja maksymalnie 10 ogłoszen i tam jestem zatkana.

tak pojechał;)wiece napisze jutro

Posted

Chyba wszsytko jest w porządku;)oto wiesci z domu Tobiego

Tobi z każdą chwilą czuje się lepiej, co prawda jest zamknięty, ale to radosny piesek. Nie chce narazie jeszcze bardzo jeść z miski tylko z ręki i bardzo dużo śpi. Chyba go nerwy puszczają, bo ma bardzo twardy sen. Jest bardzo spokojny i zrównoważony, drogę do Lublina pokonał spokojnie, znalazł sobie swoje miejsce w samochodzie i tak przejechał całą trasę.

• 2 weeks later...
Posted

Dzis o 5.15 Tobi został odstawiony pod moje drzwi przez "swoich cudownych wlascicieli"
Przyczyna - sika, jest zastraszony, warczy na dziecko.
Nawet go nie poglaskali na pozegnanie.
Odpieli swoja smycz i ... jak rzecz.

Wierutne kłamstwo.
Ponadto stwierdzili rowniez, ze Tobi jest taki zastraszony dlatego, ze przebywal w jednym domu z amstafem i owczarkiem niemieckim Szansa . No i tu nie wiem czy mam sie smiac czy plakac.

Dziewczyny zabierajcie Szanse bo problem z jej psychika jest tez pewnie dlatego, ze z amstafem przebywa!!!