Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ludzie sa bardzo dziwni i zaskakują mnie coraz bardziej.
Dzis np dziewczyna ze Zgierza czyli okolice Łodzi zainteresowana adopcją dziwiła sie , ze chcemy przyjechac na wizytę przed adopcja Tobiego.
Napisała mi, ze przy adopcji dzieci to rozumie takie wizyty ale psow... :shake:...Nie bardzo widzą zarowno ona( 25 lat) jak i jej rodzice aby ktoś " obcy" odwiedzał ich w domu:p

Myslała, ze przyjedzie weźmie Tobka pod pachę i pojedzie:mad:

Posted

potrzebuję kogos z Lublina do sprawdzenia domu dla Tobika.

Choc z drugiej strony biję się z myslami czy to dobry pomysł:roll:to dosc daleko od nas a Tobi jest chłopcem zestresownym w tej nowej sytuacji:oops:

Posted

Otrzymałam takiego e-maila w sprawie Tobiczka

Od: hay.lin0@buziaczek.pl Mamy małego pieska, chcielibyśmy, żeby on, czyli Georg, i Tobi się zaprzyjaźnili. Ponieważ nasz pies jest maleńki i bardzo delikatny, podajcie nam, prosimy, jak duży jest Tobi. Użekł nas od pierwszego wejrzenia.

Posted

szajbus napisał(a):
Otrzymałam takiego e-maila w sprawie Tobiczka

Od: hay.lin0@buziaczek.pl Mamy małego pieska, chcielibyśmy, żeby on, czyli Georg, i Tobi się zaprzyjaźnili. Ponieważ nasz pies jest maleńki i bardzo delikatny, podajcie nam, prosimy, jak duży jest Tobi. Użekł nas od pierwszego wejrzenia.

kurcze co ludzie z tą wielkoscią.

TOBI WAZY OK 5 KG;)

Szajbus dasz rade im odpowiedziec?

Posted

szajbus napisał(a):
Odpisałam.
Czy jesteście zdecydowani na sprawdzenie tego domku w Lublinie????
Powtarzam, znam dogomaniaczkę z Lublina, jest gotowa jechać na wizytę przed adopcyjną.

Szajbus tak zobaczyc mozemy. Mam adres zainteresowanego domu wiec przeslę Ci na pv;)

Posted

Witajcie.

Tobi dzis wpakował sie do minie do łózka, to super przytulasny psiak, z Szansa i Kuba dogaduja sie bez problemu.

Jedynym problemem jest cieczka Szansy :( Tobi niestety czesto laduje w klatce, jak juz tak sie nakreci, ze nie daje rady.

Posted

olgaj czytam,że rodzina Ci się powiększa :loveu:

Mam nadzieję,że Tobiś szybciutko znajdzie swojego człowieka

olgaj napisał(a):
Witajcie.

Tobi dzis wpakował sie do minie do łózka, to super przytulasny psiak, z Szansa i Kuba dogaduja sie bez problemu.

Jedynym problemem jest cieczka Szansy :( Tobi niestety czesto laduje w klatce, jak juz tak sie nakreci, ze nie daje rady.

Posted

bunia napisał(a):
olgaj czytam,że rodzina Ci się powiększa :loveu:

Mam nadzieję,że Tobiś szybciutko znajdzie swojego człowieka

tylko teraz mamy problem:roll: z uwagi na cieczkę SZansy:roll: Tobis bedzie musiał isc do hotelu:roll:

Posted

Z ciezkim sercem musialysmy wczoraj zawiesc Tobiego do hotelu. :(

Jedyne co jakos nas ucieszylo to fakt ze Tobis bedzie tylko w domku, nie bedzie mieszkał w boksie ani w budzie.