szajbus Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Sprawdzałam allegro jet ok. http://www.allegro.pl/item440134491_piesek_tobi_walczy_o_przetrwanie.html Tobiczek ma jednego obserwatora- oby to coś znaczyło. On nie będzie szukał długo domu, tego jestem pewna. Quote
ruda76 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 strup napisał(a):ruda Odpowiedziałam. ;) chciałabym miec z Tobą kontakt i zapytac Twoją mamę o zgodę :roll:ale nie bardzo mam jak,:roll: bo napisałas , ze nie masz telefonu. Quote
majqa Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 strup napisał(a):Ja mogę wziąć go na DT już na 100%. Tylko teraz trzeba poszukać transportu Łódź - Wrocław. Napiszcie do ElzaMilicz może byłaby skłonna pomóc. Elza co 2gi (chyba, co 2gi) czwartek robi trasę Milicz - Łódź - Milicz (z Milicza do Wrocławia jest ok 54km). Quote
szajbus Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 E- mial z ogłoszenia w sprawie pasiaka cytuje treść ''Treść wiadomości: Witam Chciałbym sie troszke dowiedzieć o psiaku ile ma lat,czy jest to kundelek???Bo nie wygląda mi na..... I czy jest zdrowy (czy moze choruje na coś) I czu przebywa w schronisku czy tez w domku i jest kastrowany ?? i moze jakieś zdjecie by sie znalazło ???" Byłabym wdzięczna za jakieś wskazówki, zeby odpowiedzieć. Quote
ruda76 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 szajbus napisał(a):E- mial z ogłoszenia w sprawie pasiaka cytuje treść ''Treść wiadomości: Witam Chciałbym sie troszke dowiedzieć o psiaku ile ma lat,czy jest to kundelek???Bo nie wygląda mi na..... I czy jest zdrowy (czy moze choruje na coś) I czu przebywa w schronisku czy tez w domku i jest kastrowany ?? i moze jakieś zdjecie by sie znalazło ???" Byłabym wdzięczna za jakieś wskazówki, zeby odpowiedzieć. odpowiadam:p - wiek-młody -stawiam na ok 2 lat -kundeleek kremowy w typie....w jakim ktos sobie zyczy;) -nie mam pojecia czy cos mu dolega, nie bylismy u weta-ale gila nie ma, nie jest osowiały -przebywa na ulicy poki co:-( -zdjec więcej niet:shake: ale jak go juz zabiorę to obfocę ze wszystkich stron;) Quote
strup Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 ruda Jeżeli ta osoba co napisała okaże sie w porządku, to nie będziemy umawiać sie na tel., jeśli nie to tak, w najbliższym czasie. ;) Trzymam kciuki za szybkie znalezienie nowego domku. Quote
ruda76 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Jo37 napisał(a):Czy maluch został zlokalizowany ? wczoraj go nie było:shake: Ale z rozmowy z panią ze sklepu przy ktorym siedział wiem, ze spał pod latarnią przez wiekszą czesc lata. Poprosiłam, ze jak pojawi się w ciagu dnia gdy ja bede w Łodzi aby go zabrała do siebie do sklepu i poczekała na mnie. Quote
szajbus Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Nie straszcie mnie! W pierwszym poście pisze o ruchliwej ulicy i zaczynam się bać. Czy sa jakies wieści? Quote
ruda76 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 jest bezpieczny;)wiecej napiszę jutro dzis juz nie mam siły Quote
Lionees Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Śledzę ten wątek od początku i w pewnym momencie jak nie było Tobisia,to serce mi zamarło.Jak dobrze,że się znalazł i jest bezpieczny! Quote
justynavege Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 ruda :lol: to czekamy cierpliwie na wieści Quote
strup Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 ja także czekam. Co z osobą, która interesowała sie Tobim? Quote
ruda76 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Dziewczyny Tobi został wczoraj wykapany i odpchlony. Pchły miał takie byki, ze mała głowa:shake:. Teraz jest juz czysty i piękny;) Ogolnie jest zestresowany nowym miejscem, domem ( chyba przebywał na zewnątrz) ale przy tym grzeczny, nie brudzi w domu. DZis będzie szczepiony i chipowany ;) Jest masa telefonow i zapytan w sprawie Tobiego:cool3:az jestem zdziwiona, bo nigdy nie miałam nawet na rodowodowe bullowate tylu chetnych:p Quote
Lionees Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Bo on jest piękny i jedyny niepowtarzalny:loveu:.Jak dobrze,że ludzie dzwonią i się interesują.Może Tobiś znajdzie swój domek najlepszy na świecie!!!!:multi: Dobra robota,ruda 76!!!! Quote
strup Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 ruda Bo chłopak piękny jest. ; D Czyli co zostaje u Ciebie na dt? Moja oferta chyba jest już nie potrzebna, szybko znajdzie domek. ;) Ale oczywiście służę pomocą, nawet zadzwonię jeśli będzie trzeba. Będę musiała zaopatrzyć sie w końcu w tel. (odwlekałam to z powodów ekologicznych ; P), potrzebny zwłaszcza w sprawach zwierzęcych.;) Quote
Stach Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 DZis będzie szczepiony i chipowany ;) Jest masa telefonow i zapytan w sprawie Tobiego:cool3:az jestem zdziwiona, bo nigdy nie miałam nawet na rodowodowe bullowate tylu chetnych:p[/quote] Bo jest malutki, piękniutki, słodki i bezdomny - budzi instynkty opiekuńcze. Fjnie,że znajdzie dom!!!! Quote
kinga-kinia Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Trzymam kciuki by Tobi jak najszybciej znalazł stały domek :) Quote
GrubbaRybba Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Ufff... dobrze, że wszystko się dobrze układa. Że Tobi się znalazł, że jest już odpchlony i bezpieczny. Fajnie, że ludzie dzwonią. Oby szybko znalazł wspaniały domek. A czy wcześniej mamy szansę na zdjęcia czystego Tobisia? :cool3: Quote
szajbus Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 I ma trzech obserwatorów na allegro!!!!! Quote
Recommended Posts