Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziewczyny dziś w akcie desperacji przeryłam poł mapy dogo szukając DT dla Lidzi
teraz dostałąm jedną odpowiedź od w-lenka pozytywną

Lideczka ma już tymczas więc moze tego małego kudłacza yorkowatego białego :cool3:
spróbujcie napisać do w-lenka o DT

• Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

strup no coś Ty :loveu:
ja dziś ślepa jak kura ze szczescia ze Lideczka DT znalazła i przyznam ze w watkach nie czytalam wszystkich postów :oops:

strup dowiaduj się szybciutko psów w potrzebie neistety nie brakuje :shake:
wyrastają przed nami jak grzyby na deszczu

Posted

Żaden nie jest. :angryy: Dlatego aż nie wiem co ze sobą zrobić jak takie pieski na ulicy biegają, w tym roku jeszcze gorzej dla dogomaniaków, bo trzeba dt szybciej szukać - zima szybko sie zaczęła, znaczy przymrozki.

Posted

dzis Tobi nie zjadł sniadania, bo go nie było:shake: Najgorsze jest to, ze ja nie jestem [przez cały dzien na wsi a on przychodzi, czeka na jedzenie i gdzies sie chowa w okolicy.

Posted

Szajbus, w ogłoszeniach widzę tekst o psiaku ale brakuje go w allegro. Może to nie zamierzone, zerknij proszę. Ogłoszenia były robione wczoraj,
a właśnie wczoraj allegro szwankowało.

Posted

O rany, oby mu się nic nie stało i oby przyszedł na kolację...

Kurczę, gdyby nie ta cieczka, zabrałabym go... Jakoś mam moralniaka z tego powodu.

A on przypadkiem nie jest wykastrowany? Wiem, że pewnie nie, ale zawsze warto spytać.

Posted

raczej nie chociaz jak go karmiłam to brzuszek widziałam;) ale nie sprawdzałam dokładnie

Ja muszę miec taki chociaz DT na 100% ze jak podjade i zobaczę Tobisia to będę go mogła od razu zabrac:roll:

Posted

"dziewczyny dziś w akcie desperacji przeryłam poł mapy dogo szukając DT dla Lidzi

Lideczka ma już tymczas więc moze tego małego kudłacza yorkowatego białego :cool3:
spróbujcie napisać do w-lenka o DT "

moze warto zapytać ??

Posted

justynavege napisał(a):
"dziewczyny dziś w akcie desperacji przeryłam poł mapy dogo szukając DT dla Lidzi

spróbujcie napisać do w-lenka o DT "

moze warto zapytać ??

napisałam;)