hanek Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Dziękujemy, Ruth! Plakacik do pobrania: http://proanimals.org/posters/poster_71.pdf Quote
hanek Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 Regisek został adoptowany przez pana z Trzebini, który zgłosił się z ogłoszenia w Przełomie:) Mam nadzieję, że będzie im się dobrze razem żyło, tym bardziej, że pan ma zamiar zabierać Regiska ze sobą nawet do pracy! A Regis cudny! Mniejszy niż się wydawał na fotkach, bardzo przytulasty, kochaniutki. Wczoraj miał zdjęte ostatnie szwy z łapki, już nawet nie utyka:) Panie wspaniale się nim zaopiekowały:multi: Quote
hanek Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Regis znowu szuka domu! Jego pan ma poważny problem z alkoholem, Regis biega luzem bez opieki, dokarmiają go sąsiedzi. Bardzo się o niego troszczą, ale w pobliżu nie brakuje ruchliwych ulic. Ada-jeje, ustaliłyśmy z Anią (tą która miała Regiska na DT), że na razie zostawimy Regiska pod opieką sąsiadów i będziemy mu szukać domu. Trzeba go szybko wykastrować. Tylko jeszcze poproszę któregoś z sąsiadów o zapewnienie mu opieki pozabiegowej, jak już to ustalę to zrobię mu termin, dobrze? Strasznie mi przykro:shake: Quote
Ada-jeje Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Jak najbardziej jestem za kastracja, wiec mozesz robic termin jak Ci pasuje, w ogloszeniach wiadomo ja Ci nie pomoge :shake: Quote
hanek Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Wczoraj do Ani zadzwoniła siostra właściciela Regisa, chciała żeby zabrać psa. Akurat była u niego na mieszkaniu więc tam poszłam i wyjaśniłam że gdyby było gdzie to od razu byśmy go wzięli. Zgodziła się nim zaopiekować po kastracji. Nowe zdjęcia: Quote
hanek Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Zrobiłam mu nowy plakat: http://proanimals.org/posters/poster_71.pdf Błagam, o ile ktokolwiek tu zagląda, wydrukujcie i powieście choć jeden! Quote
Ulaa Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Ja dzisiaj podrukuje i rozwiesze. Moze bardziej dramatyczny tytul? Ze biega bez opieki, jest bity i pilnie poszukuje DT... Biedactwo :-( Quote
hanek Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Na szczęście pani mieszkająca pod Regisem (ta która go najwięcej dokarmia) jest pewna, że nie jest bity. Zawsze to jakaś pociecha... Quote
Weronikaa Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Biedny Regis :shake: Ja również rozwieszę u siebie ogłoszenia, tylko we wsi to lepiej nie, bo tu ludzie trzymają psy na łańcuchach itp. a takiego traktowania przecież nie chcemy :-( Quote
hanek Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Dzięki dziewczyny! Jutro jedziemy z Kasią kastrować Regisa, a w przerwie będziemy próbowały złapać tą sunię z górki. Quote
IKA & SONIA Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Regisek zaraz po wtorkowej kastracji pojechał do nowego domu. Zamieszkał u pani, której odeszła w niedzielę sunia. Miała raka tarczycy, a potem pojawiły się przerzuty ... :-( Pani w lecie mieszka w Trzebini, a w zimie przeprowadza się do bloku do Chełmka. Ma dom z ogrodem, często odwiedza ją córka z wnukiem i sąsiadki, więc psiak będzie miał towarzystwo;). W czwartek byłyśmy ponownie u Pani i Regiska żeby mu dać antybiotyk osłonowo. Niestety musiałyśmy pojechać do lecznicy, Regis nie pozwolił sobie dać zastrzyku. W lecznicy również był ten sam problem i dlatego dostał antybiotyk w tabletkach. Na razie wszystko jest w miarę w porządku, Regisek przyzwyczaja się do nowego otoczenia. A tutaj kilka fotek: Quote
Ada-jeje Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 No to mu sie udalo :multi::multi::multi: badz szczesliwy Regis i grzeczny :angryy: Quote
Weronikaa Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Super :) Szczęścia w nowym domku, dla Regiska :cool3: Quote
Recommended Posts