Cappy Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Czesc Chcialbym przedstawic wam mojego malutkiego terroryste . A jest nim sznaucer miniatura CAPPY xD Urodzil sie 20 Kwietnia 2008 .... Jest strasznie upierdliwy i zaczepnym maluchem .... Kocha sie bawic z Bastusiem ( BASTEREM ) nooo co by tu jeszcze ? hm.. nie wiem raczej reszty sie dowiecie jakos w miedzy czasie ;] Pozdrawiam ;] Quote
Cappy Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 A o to my .... tzn Ja i Cappy i nasz duzy kumpel Marko <Marek > to ja i Cappy a to Cappy ... Quote
Cappy Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 no to moze jeszcze JA i Marko ....moj kochany Koniczek :* na mooim drugim kochanym koniku Bijolu ....podczas crossuu ;] ujezdzenie na Bijolu i ja and Marko Quote
Cappy Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 moze jeszcze dwie ostatnie na dzis foty Kapcia xD Quote
łapeczek Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 ooooo Hany ;* ten twoj maluszek jest super .... juz sie nie moge doczekac kiedy go poznam .... ;] pozdrawiam i zapraszam do siebie ;] Quote
Recommended Posts