Ank@ Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Przyznaję się bez bicia - zamknęłam się dzisiaj w kojcu z Liskiem i ... nie mogłam wyjść. A nikogo nie było w pobliżu :evil_lol: Walczyłam z zamknięciem 10 min :mad: Zrobiłam to automatycznie, jak jestem z Bryłką, Fredem, Georgem czy Bójką i Bajką to się zamykam, tyle że tam mogę się otworzyć a tutaj nie.... Quote
Ank@ Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 No to się Lisek jutro ucieszy bo razem z Jenny przyjdziemy do hotelu. :lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Ank@2 napisał(a):Lisek jest super. Bardzo fajny, taki przytulaśny. Nie lubi siedzie ćw kojcu - dzisiaj dwa razy mi zwiał i dwa razy go wnosiłam na rękach do kojca bo sam nie chciał wejść. Dziwne bo jak ja go wypuszczam leci bezblednie na wybirg ,a potem wraca do kojca razem ze mna .:lol: Ze Snuzim to mam klopot bo ciagle mi ucieka ,nawet problem mam żeby go zamknąc taki jest zwinny.;) Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 :lol:Lisek jest dzisiaj w krakowskiej Quote
j3nny Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 to super :multi: domki sie beda dobijac Quote
j3nny Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 pogoda sie poprawila i nie pada maluchu :) Quote
j3nny Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 odwiedziłam dzisiaj Liska, jest przekochany i bardzo rozbrykany :evil_lol: moze w przyszlym tygodniu udaloby mi sie do niego znow zajrzec, zrobic jakies zdjecia. paroweczki smakowaly:) Lisek prosi o dom! Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 j3nny napisał(a):odwiedziłam dzisiaj Liska, jest przekochany i bardzo rozbrykany :evil_lol: moze w przyszlym tygodniu udaloby mi sie do niego znow zajrzec, zrobic jakies zdjecia. paroweczki smakowaly:) Lisek prosi o dom! Wolala bym zebys nie zdażyła go odwiedzic.:eviltong: Chociaz zawsze serdecznie zapraszamy w odwiedziny do innych piesków ,ktore tez potrzebuja rak do galskania.:p Jutro do hotelu przyjeżdzaja go zobaczyc ludzie (z krakowskiej). ja niestety jutro jestem caly dziec w pray wiec Maciek im pokaze Liska ale powiedzilam mu ze nie wolno go wydawac tylko ze jak sie zdecyduja sama go zawioze.:lol: Quote
Ank@ Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 W ogłoszeniach trzeba zmienić, że nie może mieszkać z psami !!! Po tym o dzisiaj pokazał ... z innymi psami też się nie zgadza. :shake: Po za tym jest słodki :loveu: No i ładnie wszedł do kojca :evil_lol: Podobno jutro ktoś przyjdzie oglądać Liska .... może, może ... Quote
j3nny Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 no pięknie, już mi Lisek chce nawiać do domku :evil_lol: Quote
j3nny Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 czy mogę w przyszłym tygodniu się komuś zwalić na głowę i przyjść do psiaków? Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 j3nny napisał(a):czy mogę w przyszłym tygodniu się komuś zwalić na głowę i przyjść do psiaków? Kasiu w przyszlym tygodniu jestem do dyspozycji od 17.30 i kiedy tylko mozesz napisz i bede czekac na ciebie ,a napewno psiaki beda czekac na glaskanko:lol: bede tez w hotelu w sobote jak by co:loveu: Quote
j3nny Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 dam znać na pewno wcześniej, w który dzień się zjawię:) (mam nadzieję, że już trafię sama) tą sobotę mam zawaloną, co do przyszłej - jeszcze nie wiem, jeżeli nie pojadę do mamy, to będę w Krakowie napiszcie mi proszę, co możnaby tam podrzucić pieskom oprócz smakołyków. może jakieś zabawki, kocyki z bazarków? może jakieś smyczki? Quote
j3nny Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 trzymam kciuki Lisku zeby ci sie dzis poszczescilo Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 j3nny napisał(a):Lisku uciekłeś już do domku? :shake: niestety Lisek dalej w hotelu ,ta pani co dzwonila chcial pieska dla mamy 74 lata , alisek ma rok ,meczyl by sie pies i mama ale ludzie tego nie rozumieja że piesek musi byc starszy .:shake: Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 j3nny napisał(a):dam znać na pewno wcześniej, w który dzień się zjawię:) (mam nadzieję, że już trafię sama) tą sobotę mam zawaloną, co do przyszłej - jeszcze nie wiem, jeżeli nie pojadę do mamy, to będę w Krakowie napiszcie mi proszę, co możnaby tam podrzucić pieskom oprócz smakołyków. może jakieś zabawki, kocyki z bazarków? może jakieś smyczki? zabawki ,jak naJBARDZIEJ ,SMYCZKI I OBRÓZKI SA NAWET NAM potrzebne zeby psiaki chodzily w obrózkach i nie bały sie smyczy ,a poztym niera juz musialysmy wydac pieska ze myczka i obrózka . kocyki ostatnio dowiozła Ania ,a Maciek teraz je pierze wiec beda na jakis czas ale nigy tego nie jest za wiele bo jednak sie zuzywaja.:loveu: Quote
j3nny Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 tutaj jest trochę zabawek, obróżek, nawet kocyki (nie jestem pewna czy takie będą się nadawać): http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121217 bardzo proszę o sugestie co się nada, to policytuję i korzyść będzie obustronna:) tutaj są same obróżki i smyczki: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111463 pomocy, ja się na tym nie znam, moja sunia zawsze miała szelki i to takie starego typu, nie wiem czy takie obróżki nie obcierają? nie zsuwają się za łatwo? Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Kasiu przejrze ten watek z obrozkami jak bedzie lepiej chodzil internet ,a teraz tylko chcialam zdac relecje z dnia dzisiejszego. Byla dosc dlugo w hoteliku po tym jak zawiozlysmy z Asia Majeczke do domku.Wszystkie psiaki dostaly jak zwykle pau i wszystkie byly na wybiegu ,a Lisek i Snuzi jeszcze na spcerku .Liska czysciło i to pare razy ,a mimo to w kojcu nie zalatwil sie .Jutro przed wyjazdem do harbutowic podjade do apteki i kupie mu smekte. jest naprade bardzo grzeczny. Quote
j3nny Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 to znaczy, że Majeczka znalazła domek? :multi::multi: Quote
Ank@ Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Maja ma dom !!!! :multi::multi: Quote
j3nny Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Lisku pokaż się, może dla ciebie się coś znajdzie! Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Lisek byl z nami dzisjaj na aukcji psów z harbutowic i wokół niego bylo duzo ludzi i duzo chetnych domków ,coz z tego jak wszystkie nie odpowiednie. Jedna pani juz raz brala psa ze schroniska i jej uciekł ,druga brala z hotelu z niepolomic ,odbiralismy jej po dowiedzileismy sie ze zwracala juz jakiegos psa do schroniska ,a potem brala na kogos innego szczeniaka i jak ja zapytalam gdzie ma szczeniaka to powiedzila ze to byl dla mamy :angryy: bylo dwoch chetnych panow tez na liska ale jeden w zeszłym roku tez oddal psa do schroniska zreszta go zagryzly , ajeden wogole sie mi nie podobal.chciala go tez rodzina z 4 dzieci i naet pojechalismy do domku z Liskiem ale nie stac ich by bylo w razie czego Liska leczyc i tym sposobem Lisek wrocił do hotelu. Nie sztuka wydac psa ale trudno jest znalesc porzadny domek:shake: Ale byl grzeczny i prezentowal sie super.;) Quote
Ank@ Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 A jak chrapał w aucie :eviltong: Quote
Recommended Posts