Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przyznaję się bez bicia - zamknęłam się dzisiaj w kojcu z Liskiem i ... nie mogłam wyjść. A nikogo nie było w pobliżu :evil_lol: Walczyłam z zamknięciem 10 min :mad: Zrobiłam to automatycznie, jak jestem z Bryłką, Fredem, Georgem czy Bójką i Bajką to się zamykam, tyle że tam mogę się otworzyć a tutaj nie....

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ank@2 napisał(a):
Lisek jest super. Bardzo fajny, taki przytulaśny. Nie lubi siedzie ćw kojcu - dzisiaj dwa razy mi zwiał i dwa razy go wnosiłam na rękach do kojca bo sam nie chciał wejść.

Dziwne bo jak ja go wypuszczam leci bezblednie na wybirg ,a potem wraca do kojca razem ze mna .:lol:
Ze Snuzim to mam klopot bo ciagle mi ucieka ,nawet problem mam żeby go zamknąc taki jest zwinny.;)

Posted

odwiedziłam dzisiaj Liska, jest przekochany i bardzo rozbrykany :evil_lol:
moze w przyszlym tygodniu udaloby mi sie do niego znow zajrzec, zrobic jakies zdjecia. paroweczki smakowaly:)

Lisek prosi o dom!

Posted

j3nny napisał(a):
odwiedziłam dzisiaj Liska, jest przekochany i bardzo rozbrykany :evil_lol:
moze w przyszlym tygodniu udaloby mi sie do niego znow zajrzec, zrobic jakies zdjecia. paroweczki smakowaly:)

Lisek prosi o dom!

Wolala bym zebys nie zdażyła go odwiedzic.:eviltong: Chociaz zawsze serdecznie zapraszamy w odwiedziny do innych piesków ,ktore tez potrzebuja rak do galskania.:p
Jutro do hotelu przyjeżdzaja go zobaczyc ludzie (z krakowskiej).
ja niestety jutro jestem caly dziec w pray wiec Maciek im pokaze Liska ale powiedzilam mu ze nie wolno go wydawac tylko ze jak sie zdecyduja sama go zawioze.:lol:

Posted

W ogłoszeniach trzeba zmienić, że nie może mieszkać z psami !!!
Po tym o dzisiaj pokazał ... z innymi psami też się nie zgadza. :shake:
Po za tym jest słodki :loveu:
No i ładnie wszedł do kojca :evil_lol:
Podobno jutro ktoś przyjdzie oglądać Liska .... może, może ...

Posted

j3nny napisał(a):
czy mogę w przyszłym tygodniu się komuś zwalić na głowę i przyjść do psiaków?

Kasiu w przyszlym tygodniu jestem do dyspozycji od 17.30 i kiedy tylko mozesz napisz i bede czekac na ciebie ,a napewno psiaki beda czekac na glaskanko:lol:
bede tez w hotelu w sobote jak by co:loveu:

Posted

dam znać na pewno wcześniej, w który dzień się zjawię:) (mam nadzieję, że już trafię sama)
tą sobotę mam zawaloną, co do przyszłej - jeszcze nie wiem, jeżeli nie pojadę do mamy, to będę w Krakowie
napiszcie mi proszę, co możnaby tam podrzucić pieskom oprócz smakołyków.
może jakieś zabawki, kocyki z bazarków? może jakieś smyczki?

Posted

j3nny napisał(a):
dam znać na pewno wcześniej, w który dzień się zjawię:) (mam nadzieję, że już trafię sama)
tą sobotę mam zawaloną, co do przyszłej - jeszcze nie wiem, jeżeli nie pojadę do mamy, to będę w Krakowie
napiszcie mi proszę, co możnaby tam podrzucić pieskom oprócz smakołyków.
może jakieś zabawki, kocyki z bazarków? może jakieś smyczki?

zabawki ,jak naJBARDZIEJ ,SMYCZKI I OBRÓZKI SA NAWET NAM potrzebne zeby psiaki chodzily w obrózkach i nie bały sie smyczy ,a poztym niera juz musialysmy wydac pieska ze myczka i obrózka .
kocyki ostatnio dowiozła Ania ,a Maciek teraz je pierze wiec beda na jakis czas ale nigy tego nie jest za wiele bo jednak sie zuzywaja.:loveu:

Posted

tutaj jest trochę zabawek, obróżek, nawet kocyki (nie jestem pewna czy takie będą się nadawać):
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121217

bardzo proszę o sugestie co się nada, to policytuję i korzyść będzie obustronna:)

tutaj są same obróżki i smyczki:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111463

pomocy, ja się na tym nie znam, moja sunia zawsze miała szelki i to takie starego typu, nie wiem czy takie obróżki nie obcierają? nie zsuwają się za łatwo?

Posted

Kasiu przejrze ten watek z obrozkami jak bedzie lepiej chodzil internet ,a teraz tylko chcialam zdac relecje z dnia dzisiejszego.
Byla dosc dlugo w hoteliku po tym jak zawiozlysmy z Asia Majeczke do domku.Wszystkie psiaki dostaly jak zwykle pau i wszystkie byly na wybiegu ,a Lisek i Snuzi jeszcze na spcerku .Liska czysciło i to pare razy ,a mimo to w kojcu nie zalatwil sie .Jutro przed wyjazdem do harbutowic podjade do apteki i kupie mu smekte.
jest naprade bardzo grzeczny.

Posted

Lisek byl z nami dzisjaj na aukcji psów z harbutowic i wokół niego bylo duzo ludzi i duzo chetnych domków ,coz z tego jak wszystkie nie odpowiednie.
Jedna pani juz raz brala psa ze schroniska i jej uciekł ,druga brala z hotelu z niepolomic ,odbiralismy jej po dowiedzileismy sie ze zwracala juz jakiegos psa do schroniska ,a potem brala na kogos innego szczeniaka i jak ja zapytalam gdzie ma szczeniaka to powiedzila ze to byl dla mamy :angryy:
bylo dwoch chetnych panow tez na liska ale jeden w zeszłym roku tez oddal psa do schroniska zreszta go zagryzly , ajeden wogole sie mi nie podobal.chciala go tez rodzina z 4 dzieci i naet pojechalismy do domku z Liskiem ale nie stac ich by bylo w razie czego Liska leczyc i tym sposobem Lisek wrocił do hotelu.
Nie sztuka wydac psa ale trudno jest znalesc porzadny domek:shake:
Ale byl grzeczny i prezentowal sie super.;)