Ank@ Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Historia Liska jest jedną z wiele smutnych psich historii.... Trafił do schroniska z ulicy, nie wiadomo co działo się z nim wcześniej. Może właściciel zmarł ? A może po prostu się znudził ?? Lisek odbył 14dniową kwarantanne w schronisku - nikt się po niego nie zgłosił. Na szczęście dobra dusza zlitowała się nad pieskiem i zapłaciła mu za miesięczny pobyt w hotelu. Teraz psiak już bezpieczny, czeka na wspaniały dom w hotelu. Lisek z wyglądu przypomina liska. :lol: Jest długawy, (pewne skrzyżowany z jamnikiem długowłosym), rudy, ma śliczną, miękką sierść. Piesek bardzo kocha ludzi. Uwielbia głaskanie, przytulanie, pieszczoty. Jest zazdrosny o człowieka dlatego nie może zamieszkać z innym psem. Jak każdy młody pies ma niespożyte pokłady energii - chce się bawić, bawić, bawić ... tel w sprawie adopcji 504470635 Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 j3nny napisał(a):mój pięknisiu :) Do tego jest bardzo madry i grzeczny, wczoraj juz nie zdalam relacji z pobytu w hotelu poniewaz wrocilam mokra i zziebnieta . Lisek kocha wszystkich ludzi i oczywiscie moze zamieszkac z suczkami bo Maciek mówi ,ze ladnie sie bawil z majeczka ,slucha i sam wraca do kojca i bez problemu wraca i wie gdzie po jednym dniu pobytu ,a kojcow tam jest 24.bardzo ladnie chodzi na smyczy ,nie ciagnie ,a najladniej sie bawi smyczka. Y3nny ty to masz szczescie psa nie widzialas i wybralas takiego madrego i slicznego piesia jako swojego podopiecznego.:lol: Quote
j3nny Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 trafiło mi się jak ślepej kurze ziarnko :) mógłby mieć i nawet trzy głowy, nie mogłam tego tak zostawić po tym jak przeczytałam jak się wtulał. a tak przy okazji - dlaczego taki piesek jak on nie ma domu? chodzący worek zalet. nie rozumiem ludzi. Lisku buziaki:loveu: Quote
j3nny Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 póki co podniosę cię Lisku, kto wie - może tutaj wypatrzy cię twój nowy domek? Quote
Ank@ Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 podnoszę ! :multi: może jeszcze w tym tygodniu wpadnę do hotelu .... :roll: Quote
j3nny Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 ja się sprężam, żeby być tam jak najszybciej:) ale Lisku, nie czekaj, jak będzie domek to idź :loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Zdaje relacje z dnia dzisiejszego. Najpierw ze mna na spacerku był Snuzi i Majeczka , a potem Lisek. Lisek pieknie sie bawi smyczka i jest naprawde cudowny ,ja niewiem dlaczgeo takiego psiaka ktos zostaił. jest tez czysty nie zalatwia sie w kojcu. Y3nny zapraszamy ,a napewno sie w Lisku zakochasz.:lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Ank@2 napisał(a):podnoszę ! :multi: może jeszcze w tym tygodniu wpadnę do hotelu .... :roll: To wpadaj ,bo karam czeka dla ralfa i trzeba mu zanieść. niestety dzisiaj nie miałam znowu aparatu bo jechalam do hotelu prosto z pracy ,bo podrodze zabralam panstwa ,ktorzy byli zainteresowani mała suczka .sprawdziłam dom ale nie wzieli suczki tylko Kajmanka.:lol: Quote
Ank@ Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Kajmanek ma dom !!!!!!!!!!!!!! :multi::multi: Quote
Ank@ Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Foksia i Dżekuś napisał(a):Zdaje relacje z dnia dzisiejszego. Najpierw ze mna na spacerku był Snuzi i Majeczka , a potem Lisek. Lisek pieknie sie bawi smyczka i jest naprawde cudowny ,ja niewiem dlaczgeo takiego psiaka ktos zostaił. jest tez czysty nie zalatwia sie w kojcu. Y3nny zapraszamy ,a napewno sie w Lisku zakochasz.:lol: To Pani chodzi z nimi na spacery ?? Rozumiem , że to w ramach szybkiej resocjalizacji czy uczenia chodzenia na szmyczy , a nie rekreacji- bo pogoda straszna. :evil_lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 j3nny napisał(a):Lisku pokaż się dziś :) Lisek niech sie lepiej jutro pokazuje bo jutro przyjezdza pani odwiedzic pieski do hotelika ,ktora dzwonila w sparwie kajmanka bo dzisjaj jest w krakowskiej ale ,ze wczoraj poszed do domku zaproponowalam przyjazd do hotelika , nie wiem co wybierze ale o lisku jej tez wspominalam:lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Ank@2 napisał(a):To Pani chodzi z nimi na spacery ?? Rozumiem , że to w ramach szybkiej resocjalizacji czy uczenia chodzenia na szmyczy , a nie rekreacji- bo pogoda straszna. :evil_lol: one sie nie musza resocjalizowac bo bardzo ladnie chodza na smyczy i dlatego moge sobie na spacerek pozwolic ,a jak mam wybiegi pozajmowane bo marcin wypuszcza psy to wole z nimi wyjsc na spacer zeby nie gonily do kojców i inne sie nie denerwoway.:loveu: Quote
j3nny Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 no pięknie, Lisku, to jednak chcesz mi zrobić numer i zniknąć zanim zdążę cię choć raz spotkać :evil_lol: sprytnyś :evil_lol: trzymam kciuki! Quote
Ank@ Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 j3nny napisał(a):no pięknie, Lisku, to jednak chcesz mi zrobić numer i zniknąć zanim zdążę cię choć raz spotkać :evil_lol: sprytnyś :evil_lol: trzymam kciuki! uciekaj ciotce Lisku .... uciekaj do domku :evil_lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 j3nny napisał(a):Lisku :) oby ci sie poszczescilo nikomu sie dzisiaj nie poszczęsci bo pani zadzwonila że sie rozchorowala ale ze napewno jakigos psiaka wezmie w innym termine.:shake: Quote
j3nny Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 eh te grypska, wytrzymaj jeszcze trochę Lisku :-( Quote
Recommended Posts