Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Historia Liska jest jedną z wiele smutnych psich historii....
Trafił do schroniska z ulicy, nie wiadomo co działo się z nim wcześniej. Może właściciel zmarł ? A może po prostu się znudził ??
Lisek odbył 14dniową kwarantanne w schronisku - nikt się po niego nie zgłosił.
Na szczęście dobra dusza zlitowała się nad pieskiem i zapłaciła mu za miesięczny pobyt w hotelu. Teraz psiak już bezpieczny, czeka na wspaniały dom w hotelu.
Lisek z wyglądu przypomina liska. :lol: Jest długawy, (pewne skrzyżowany z jamnikiem długowłosym), rudy, ma śliczną, miękką sierść.

Piesek bardzo kocha ludzi. Uwielbia głaskanie, przytulanie, pieszczoty.
Jest zazdrosny o człowieka dlatego nie może zamieszkać z innym psem. Jak każdy młody pies ma niespożyte pokłady energii - chce się bawić, bawić, bawić ...

tel w sprawie adopcji 504470635

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

j3nny napisał(a):
mój pięknisiu :)

Do tego jest bardzo madry i grzeczny, wczoraj juz nie zdalam relacji z pobytu w hotelu poniewaz wrocilam mokra i zziebnieta .
Lisek kocha wszystkich ludzi i oczywiscie moze zamieszkac z suczkami bo Maciek mówi ,ze ladnie sie bawil z majeczka ,slucha i sam wraca do kojca i bez problemu wraca i wie gdzie po jednym dniu pobytu ,a kojcow tam jest 24.bardzo ladnie chodzi na smyczy ,nie ciagnie ,a najladniej sie bawi smyczka.
Y3nny ty to masz szczescie psa nie widzialas i wybralas takiego madrego i slicznego piesia jako swojego podopiecznego.:lol:

Posted

trafiło mi się jak ślepej kurze ziarnko :)
mógłby mieć i nawet trzy głowy, nie mogłam tego tak zostawić po tym jak przeczytałam jak się wtulał.

a tak przy okazji - dlaczego taki piesek jak on nie ma domu? chodzący worek zalet. nie rozumiem ludzi.

Lisku buziaki:loveu:

Posted

Zdaje relacje z dnia dzisiejszego. Najpierw ze mna na spacerku był Snuzi i Majeczka , a potem Lisek. Lisek pieknie sie bawi smyczka i jest naprawde cudowny ,ja niewiem dlaczgeo takiego psiaka ktos zostaił. jest tez czysty nie zalatwia sie w kojcu.
Y3nny zapraszamy ,a napewno sie w Lisku zakochasz.:lol:

Posted

Ank@2 napisał(a):
podnoszę ! :multi: może jeszcze w tym tygodniu wpadnę do hotelu .... :roll:

To wpadaj ,bo karam czeka dla ralfa i trzeba mu zanieść.
niestety dzisiaj nie miałam znowu aparatu bo jechalam do hotelu prosto z pracy ,bo podrodze zabralam panstwa ,ktorzy byli zainteresowani mała suczka .sprawdziłam dom ale nie wzieli suczki tylko Kajmanka.:lol:

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Zdaje relacje z dnia dzisiejszego. Najpierw ze mna na spacerku był Snuzi i Majeczka , a potem Lisek. Lisek pieknie sie bawi smyczka i jest naprawde cudowny ,ja niewiem dlaczgeo takiego psiaka ktos zostaił. jest tez czysty nie zalatwia sie w kojcu.
Y3nny zapraszamy ,a napewno sie w Lisku zakochasz.:lol:

To Pani chodzi z nimi na spacery ?? Rozumiem , że to w ramach szybkiej resocjalizacji czy uczenia chodzenia na szmyczy , a nie rekreacji- bo pogoda straszna. :evil_lol:

Posted

j3nny napisał(a):
Lisku pokaż się dziś :)

Lisek niech sie lepiej jutro pokazuje bo jutro przyjezdza pani odwiedzic pieski do hotelika ,ktora dzwonila w sparwie kajmanka bo dzisjaj jest w krakowskiej ale ,ze wczoraj poszed do domku zaproponowalam przyjazd do hotelika , nie wiem co wybierze ale o lisku jej tez wspominalam:lol:

Posted

Ank@2 napisał(a):
To Pani chodzi z nimi na spacery ?? Rozumiem , że to w ramach szybkiej resocjalizacji czy uczenia chodzenia na szmyczy , a nie rekreacji- bo pogoda straszna. :evil_lol:

one sie nie musza resocjalizowac bo bardzo ladnie chodza na smyczy i dlatego moge sobie na spacerek pozwolic ,a jak mam wybiegi pozajmowane bo marcin wypuszcza psy to wole z nimi wyjsc na spacer zeby nie gonily do kojców i inne sie nie denerwoway.:loveu:

Posted

j3nny napisał(a):
no pięknie, Lisku, to jednak chcesz mi zrobić numer i zniknąć zanim zdążę cię choć raz spotkać :evil_lol: sprytnyś :evil_lol:
trzymam kciuki!

uciekaj ciotce Lisku .... uciekaj do domku :evil_lol: