renia13 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 wyniki wystawy : psy kl posrednia LU-KING-ATREI-Kirabzer CWC NDPwR suki kl szczeniat QUEEN OF THE RING Mr.Shih nb kl ml BIG CHIC Astarte Gold 2 LEWISIE ze Slawonina 1 Zw.Ml.NJwR STYX ATREI Kirabzer 3 kl Championow NA Przyklad MADAM BUTTERFLY CWC NDSwR BOB kl Weteranow GOLDENE SONNE Perypetia NWwR BIS Weteran 3 Quote
amaverim Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Reniu,świetne fotki, dzięki za wstawienie!!Gratulacje dla wystawców i ich pupili:multi: A na ten szicak z włosami z marzeń, to ...?Będę wdzięczna za odpowiedź :cool3: Szkoda,że nie było Queen z Mr Shih.Strasznie jestem ciekawa jej występów,bo jako bejbik była przecudna. Quote
renia13 Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 amaverim napisał(a):A na ten szicak z włosami z marzeń, to ...?. GOLDENE SONNE Perypetia...:loveu: weteranka PP Patalasow:loveu: to ona własnie była 3cia na BIS weteran .Wielu było takich ktorzy "piali" z zachwytu widząc ja w pełnej okazałosci ..Przez tyle lat utrzymac sunie w takiej kondycji to naprawde godne uznania i podziwu no i ciesze sie ze sprawiłam komuś radość fotkami :eviltong: ;) Quote
Recommended Posts