Goldek Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Nie znalazłam podobnego tematu. Ktoś wie jak sędziuje? Szybko? Woli mocniejsze czy lżejsze psy? Quote
Dorota_Fiszer Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Tutaj raczej nikt Ci nie pomoze w tej kwestii,poniewaz z tego,co sie orientuje ta sedzina ma uprawnienia tylko na goldeny.Hoduje goldeny pod przydomkiem Applebrook.Tutaj mozesz zoabczyc wyniki jednego z sedziowan : http://www.thegoldenretrieverclub.co.uk/Op2005.html Quote
ryjkomanka Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 według mnie to super - warto jechac, skoro ma uprawnienia na goldy to sie powinna porzadnie znac i rzetelnie ocenic :D Quote
Goldek Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Dzięki Dorota za linka. Rzeczywiście, nic nie słyszałam o tej sędzinie - warto jechać:-) Natomiast czy pojadę jest kwestią dyskusyjną, ale zapytać o sędziego warto. Quote
Natali@ Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Będzie nas sędziowała ta Pani w Opolu. Mógłby ktoś się o niej wypowiedzieć? Jakie lubi psy? Jak gustuje w goldenach? Quote
aniada Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Ja raczej na pewno do niej pojadę, zależy mi na opisie sędziny z GB. Quote
Recommended Posts