eve86 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Popieram Tigrunię. Yorki mają sliczne włochate długie ogonki którymi merdają na wszystkie strony :loveu: Quote
tofikyork Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 tigrunia napisał(a):W życiu większej bzdury nie słyszałam :cool1: Może taki Twój gust akurat ale ja mam dwie Yorczyce jedna 1,7 kg, druga po porodzie już 2,9 ale ważyła 2,2 i jakoś obu dobrze z długim ogonkiem. Uważam, że taki ogon o wiele lepiej prezentuje się np. na wystawie i żadnego znaczenia nie ma wielkość psa :cool1: O gustach się nie dyskutuje...:shake: Nie wiesz jak wygląda mój pies więc proszę nie mów że piszę bzdury.. ja mojego psa nie prezentuję na wystawach:) Mówisz że to bzdura że tak piszę a mi po prostu podoba się jak moj pupil wygląda z obciętym ogonem...:shake: Quote
tigrunia Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 tofikyork napisał(a):O gustach się nie dyskutuje...:shake: Nie wiesz jak wygląda mój pies więc proszę nie mów że piszę bzdury.. ja mojego psa nie prezentuję na wystawach:) Mówisz że to bzdura że tak piszę a mi po prostu podoba się jak moj pupil wygląda z obciętym ogonem...:shake: Czytanie ze zrozumieniem się kłania .. Napisałam, że bzdurą jest to iż mały York wygląda lepiej z krótkim ogonkiem :p Quote
tofikyork Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 tigrunia napisał(a):Czytanie ze zrozumieniem się kłania .. Napisałam, że bzdurą jest to iż mały York wygląda lepiej z krótkim ogonkiem :p Dobrze dobrze nie kłóćmy się może bo to forum temu nie służy:) Quote
Recommended Posts