Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mona Lisa -Łódź
Otrzymała imię Mona Lisa. Zawsze uśmiecha się przecudnie i tajemniczo. Może to z powodu ząbków, których troszkę brakuje. Została oddana do łódzkiego schroniska ponad rok temu po śmierci właściciela. Mona Lisa jest przeurocza, łagodna i bardzo inteligentna. Umie aportować i uczy tego swoje koleżanki z boksu. Rozumie co się do niej mówi. Gdy się jej zapyta "a gdzie masz piłeczkę?" Biegnie i szuka tak długo aż znajdzie, Następnie przynosi ją w pysiu i zachęca do zabawy. Gdy nie może jej znaleźć, urywa z krzaczka duże owoce w pigwy i pokazuje, że ma piłeczkę. Mona Lisa często siedzi w takim miejscu, które umożliwia jej obserwacje schroniska i wypatruje znajomych osób. Gdy kogoś dojrzy kręci główką i przestaje się uśmiechać. Trzeba do niej wtedy dojść, bo smutek w jej oczach jest nie do wytrzymania. Jest zdrowa i energicznym psiakiem średniej wielkości w wieku około 7 lat.
Czy przyjdzie tej wspaniałej suni spędzić resztę życia w szarej, schroniskowej rzeczywistości? Ona tęskni za domkiem, za normalnością.

Osoby chętne do adopcji Mona Lisy proszone są o kontakt:

Hania 697 775 845
hanka456@wp.pl

Mona Lisa ma ogłoszenia na:

[FONT=Verdana]Mona Lisa- domku pokochaj mnie i zabierz ze sobą (438939343) - Aukcje internetowe Allegro

Mona Lisa - pokochaj mnie i podaruj mi dom

[B][url=http://www.eoferty.com.pl/id89807.html]MOna LIsa- domku pokochaj mnie i zabierz ze sob

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzymam kciuki za domek dla niej!
Jest śliczna i mądra!:lol: I wcale nie stara- 7 lat to taka fajna ,dojrzała psica!
Zawsze mnie załamują takie historie,gdy umiera właściciel i nikt z rodziny,a nawet sąsiadów nie przejmuje się losem psa!:-(

Posted

Takich panienek jak Mona Lisa, schronisko kryje dość dużo, albo całkiem sporo. Mona przykuwa uwagę, bo stara się nie tracić dobrego nastroju i to bardzo widać, gdy się z nią obcuje. Poza tym to taka całuśna sunia.

Posted

Szkoda,że to nie ją wybrali!:-(
Ale widocznie to nie był domek jej pisany! Chciałabym,aby on już przyszedł po nią-ten domek dla Mony Lisy,najlepszy!:lol: