łapeczek Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Malutka sunia jeszcze chyba nawet 2 miesiecy nie ma potrzebuje domu !!! Narazie przebywa u mojego kolegi ale nie bedzie mogla tam zoastac dlugo bo kolega ma jusz sunie i nie jest w stanie miec drugiego psiaczka .... Sunia jestt malutka cos w tymie jamniczka ale nie jestem pewna ... U niego moze zostac tylko 2 dni gora ;/ wiec szybko jest potrzebny domek dla malej zaraz beda foty ;] Quote
agusiazet Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Ale sliczny szczeniorek:) musicie koniecznie ją poogłaszać i przed oddaniem sprwdzić domek. może napiszcie o pomoc do Supergogi!!! Quote
łapeczek Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 oooo fajnie dzieki za podpowiedz ;p Quote
łapeczek Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 nooo wlasnie wszyscyyy pomozcie zeby ta malutka sunie nie musiala poznac ciezkiego zycia w schronie ...jeszcze jest na to za mloda Quote
Tengusia Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 skad to malenstwo sie wzielo? ktos ja wyrzucil? podarowal koledze? napisz do jenny19 ona pomoze ci w ogloszeniach ;) no i trzeba szukac chocby DT przeciez to malenstwo pewnie jeszcze szczepien nie ma, ona nie przetrwa w schronie :placz: Quote
Valeur248 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Ja mogłabym porobić ślicznej ogłoszenia, ale potrzebuję namiarów;) Quote
Asiaczek Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Jaka Ciupinka...:loveu: Mam nadzieję, że szybko się znajdzie Prawdziwy Ktoś dla tej Ciupinki... Pzdr. Quote
łapeczek Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Tengusia napisał(a):skad to malenstwo sie wzielo? ktos ja wyrzucil? podarowal koledze? napisz do jenny19 ona pomoze ci w ogloszeniach ;) no i trzeba szukac chocby DT przeciez to malenstwo pewnie jeszcze szczepien nie ma, ona nie przetrwa w schronie :placz: dzieki za pomoc ... kolega ja dostal ale ze wzgladu na psa w domu nie moze maala zostac:placz: Valeur248 napisał(a):Ja mogłabym porobić ślicznej ogłoszenia, ale potrzebuję namiarów;) co potrzebujesz konkretnie to napisze Quote
C&B Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 :loveu:Cudowna:loveu: MUSIMY znaleźć jej dom ! Quote
Valeur248 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Numer telefonu przede wszystkim. I w niektórych ogłoszeniach też podaje się nr gg, ale to jest niekonieczność. Quote
łapeczek Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 tzn moge podac numer gg glownie do kolegiiii albo do mnie ... Quote
Valeur248 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Podaj numer gg do osoby, która się nią zajmuje;) Quote
łapeczek Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 numer gg do kolegi u ktorego sunia jest aktualnie GG :9381643 pisac nawet jak jest niedostepny Quote
auraa Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 śliczniutka! Czy ona będzie bardzo podobna do jamnika? Bo mam chętny domek na sunię jamnikowatą. Quote
Valeur248 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Ok, więc obiecuję, że jutro zrobię komplet ogłoszeń. Jednak nie mam talentu w robieniu allegro:shake: Quote
Ziutka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Wysłałam link do GameBoy :cool3: chociaż nie wiem czy będzie mogła pomóc bo już całkiem jest zawalona i z kasą krucho :shake: Quote
łapeczek Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 auraa napisał(a):śliczniutka! Czy ona będzie bardzo podobna do jamnika? Bo mam chętny domek na sunię jamnikowatą. nie wiem narazie tak podobnie wyglada ale co z niej wyrosnie to nie wiem ... kolega nie widzial jej rodzicow i tez nie moze pwoiedziec nic Valeur248 napisał(a):Ok, więc obiecuję, że jutro zrobię komplet ogłoszeń. Jednak nie mam talentu w robieniu allegro:shake: to nic choddzi o to aby sunia nie trafila do schronu .... a jakis malutki banerek o niej mozesz zrobic? Quote
łapeczek Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Ziutka napisał(a):Wysłałam link do GameBoy :cool3: chociaż nie wiem czy będzie mogła pomóc bo już całkiem jest zawalona i z kasą krucho :shake: dziekuje kazda pomoc sie liczy ...nawet podawanie wiesci o sunie dalej Quote
Valeur248 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Oj, bannerków robić nie potrafię, ale wejdź w dział off top, a tam jest mnóstwo tematów, na których możesz poprosić o zrobienie bannerka;) Podaj mi proszę numer telefonu, to może dziś postaram sie zrobić część ogłoszeń Quote
GameBoy Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 wezme gdyby grozil jej schron lub jakis dramat ale z kasa na szczepienie lub szczepiona i za karma Quote
łapeczek Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 o.k dzieki prosze zybys podala link o malej dalje w sowje wati i galerie zeby kazdy z dogo sie o niej dowiedzial ;] Quote
łapeczek Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 GameBoy napisał(a):wezme gdyby grozil jej schron lub jakis dramat ale z kasa na szczepienie lub szczepiona i za karma Aha to sie zwruce w ostatecznosci Quote
Recommended Posts