martitaa Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 szczegolnie Leo vel Leonidas mi sie podoba,to oczko jedno w latce:)sliczny:)Pozdrawiamy szczesliwych rodzicow i maluchy:)Moj znajomy wraca jutro z Anglii ze swoim upragnionym Jack Rusellem:)i zobacze jego malucha.Tam bardzo popularna rasa. Quote
Ziomalka Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Dziękuję za gratulacje! :p Miot pewnie nie ostatni, ale kiedy następny- nie wiem. Mam nadzieję, że będzie równie udany. :cool1: martitaa- mi też Leo najbardziej się podoba, złapał za serducho, taki kochany urwis, co jak mnie widzi to sam włazi na kolanka i buzi daje - a ma dopiero 5 tygodni. Pozostałe też są super, zwłaszcza wystawowo, ale Leo ma to coś w charakterze, już potrafi kochać.:iloveyou: A jak piesek znajomego? Quote
Ziomalka Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Łobuziaki skończyły 6 tygodni - czas na nowy casting. ;-) JUNIOR Quote
Ziomalka Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 LOVELY ZIOMILKA Szczeniaki wciąż szukają nowych domków. Dunka też nie jest pewna. :roll: Quote
Olusia Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Jakie śliczności :loveu: Szczególnie podoba mi się Juniorek :loveu::cool3: Quote
Unbelievable Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Cudeńka :loveu: junior ma takie śmieszne zmierzwione futerko:evil_lol: i nie umiem wybrać swojego ulubieńca- ale chyba casting wygrałaby Ziomilka :loveu: Quote
Juszes Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 http://img232.imageshack.us/img232/6453/dunia4mf6.jpg Jakie rozbrajające spojrzenie :loveu: Quote
Recommended Posts