Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szukam dla Teosia transportu Rybnik -Warszawa
Nie znacie kogoś kto jeździ do Warszawki?? pomocy!! Jesteśmy bez kasy muszę jakoś zorganizowac to tak żeby Teodor dojechał do nowego domu

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To jest Rudi, nowy podopieczny fundacji. Jest u mnie w klatce. Ledwo zipie, ale mam nadzieję, że się uda.
Rudi pochodzi z Sosnowca, z ulicy Mikołajczyka. Ma pogryziona opuchniętą łapę i wszystkie parametry koszmarne. Jednak żyje i patrzy na mnie. Dostaje kroplówki 3 razy dziennie, leki, jutro kolejna wizyta u weta.

Posted

Dziewczyny mam prośbę. Jeśli robicie ogłoszenia podawajcie link do strony.
Pan który pozycjonuje nam stronę twierdzi ze o jej powodzeniu decyduje ilośc linków pojawiających się w necie i jakośc strony, przynajmniej tak zrozumiałam co do mnie napisał:
Wejścia na stronę w ogóle nie są brane pod uwagę :) Tutaj chodzi o ilość linków prowadzących do strony oraz ich jakość. Osobiście staram się, żeby było ich jak najwięcej i jak najlepszej jakości ale mija trochę czasu, zanim Google uzna stronę za wartościową - analizowana jest treść strony i linki. Treść strony jest wartościowa więc Googl musi jeszcze zliczyć kilka linków i będzie lepiej.

Janeczko jak cię znam to kot pod twoją opieką będzie wyglądał kwitnąco! Straszna bieda..

Posted

No w zasadzie czemu nie.
A słuchajcie, bo tak sobie pomyślałam na DCDC w Chorzowie jest zawsze dużo ludzi z całego kraju i zza granicy, może fundacja mogła by się wkręcić?
Można by jakoś z Darkiem się dogadać?

Posted

Glutofia napisał(a):

Janeczko jak cię znam to kot pod twoją opieką będzie wyglądał kwitnąco! Straszna bieda..

Niestety, dzisiaj nad ranem Rudi umarł. Nie udało się.

Posted

Ale nam przykro :-( - powiem, że robiłam przymiarkę do tymczasowania Rudiego - Jotka miała go wstępnie zdiagnozować - wielka szkoda - nie udało się kiciusiu :shake: - cieszę się tylko, że trafił do Janeczki - ona jest dla mnie gwarancją, że kiciuś nie odszedł bez walki o jego życie

Posted

[INDENT] [INDENT] [INDENT] [SIZE=4][B]DZIEŃ OTWARTY SCHRONISKA W KATOWICACH[/B]
[/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=Red][B]8 maja[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][B][COLOR=Red]-[SIZE=5] sobota[/SIZE][/COLOR][/B][/SIZE]
[SIZE=4]
[B] 10.00. - 16.00.[/B][/SIZE]

[B] ul. Milowicka 1 b

[SIZE=4][COLOR=Red]ZAPRASZAMY[/COLOR][/SIZE][/B] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT]

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/threads/184856-DZIWNY-BAZAREK!-I-TY-MO%C5%BBESZ-POM%C3%93C!-%29-NA-FUNDACJ%C4%98-S.O.S-dla-Zwierz%C4%85t-z-Chorzowa!?p=14607740#post14607740[/url]

Posted

[SIZE=5][COLOR=Red][B]22 maja[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][B][COLOR=Red]-[SIZE=5] sobota
[/SIZE][/COLOR][/B][/SIZE][B]Mamy akcję adopcyjną w M1 w Czeladzi[/B][B]

Proszę o zarezerwowanie sobie wolnego czasu kto może, bierzemy psy fundacyjne.[/B]

Posted

Pomóżcie - bazarek ogłoszeniowy, pakiet 80 ogłoszeń za 25 zł. :(
http://www.dogomania.pl/threads/184852-OG%C5%81OSZENIOWY-MEGA-BAZAR!-80-oglosze%C5%84-za-grosze!-%29-Daj-szanse-pupilowi-%29-do-22.05!/page2

Rozgłaszajcie wątek.
Pamiętacie Dorę?
Tak, tak - tą Dorę, ze schroniska w Katowicach...
Tą Dorę, która została wzięta wraz z Dżekiem ze schroniska 3 lata temu...
Teraz czeka ja powrót...
Potrzebne jest zebranie 300 zl. m-cznie, żeby ulokować ją w hotelu... :(
PROSZE O POMOC W NAGŁAŚNIANIU - psiakom przydadzą się ogłoszenia, a Dorze pieniażki...

Posted

To nowi podopieczni fundacji dwa kocurki i jedna kotka, oraz ich mamusia.

Zabrane z baraków socjalnych, jest też ciotka, jej zdjęcie później.