SZPiLKA23 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Dobry facet, grzeczny facet:diabloti: Quote
GameBoy Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 naganialam sie ale jestem juz w domu dane na chipie zmienione naklejke z numerem wkleilam tez na umowe adopcyjna ze schronu, jedna do ksiazeczki i dwie na umowy maly bedzie nazywal sie Kenzo uwaga uwaga Majkel zjadl cale suche jak mnie nie bylo!!!!:multi::multi::multi: (polane kaszka ale zjadl pierwszy raz bez wylizywania plynnego) Quote
Pianka Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Michaś tak się ucieszył na wieść o nowym domku, ze z radości sobie pojadł:loveu: Gameboy adres do schronu SPOŁECZNE SCHRONISKO DLA ZWIERZĄT TOZ "FAUNA" IM. ŚW FRANCISZKA Z ASYŻU ul. Bujoczka 41-700 Ruda Śląska Quote
GameBoy Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 znalazlam juz na kartce o szczepieniu p-c wsciekliznie, niemniej jednak dziekuje, jutro bedzie wyslane w ogole ksiazeczka miszelka jest boska :evil_lol: Quote
Fiks Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Za Michasia vel. Kenzo i Ciotkę GB :beerchug: Quote
GameBoy Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Fiks napisał(a):Za Michasia vel. Kenzo i Ciotkę GB :beerchug: ja nic nie zrobilam, bez Waszych rad i pomocy finansowej nic by z tego nie bylo dziekuje Wszystkim, ktorzy zajrzeli na watek i odezwali sie, ktorym los chorego malucha nie byl obojetny :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
majqa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 GB, za przeproszeniem nie rozbawiaj mnie. :loveu: Ty chyba nie dostrzegasz własnego wkładu, serca, czasu i...zmęczenia!!! Dziewczyno, ten psiak dzięki Tobie, właśnie Tobie, odżył i ma szansę na nowe, mam nadzieję, wspaniałe życie!!! Czapki z głów przed Tobą i...Twoim świętym TZtem!!! ;) Quote
Folen Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 A ja mam pytanie dopóki net mi cokolwiek łączy - mam zakończyc aukcję? Quote
GameBoy Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Folen napisał(a):A ja mam pytanie dopóki net mi cokolwiek łączy - mam zakończyc aukcję? nie ciotka niech wisi poki co Majkel jest na minusie rozlicze sie z Toba za allegro po zakonczeniu aukcji ps. od monic22_2006 z allegro przyszlo 20 zl Quote
majqa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Folen napisał(a):A ja mam pytanie dopóki net mi cokolwiek łączy - mam zakończyc aukcję? Racja, nie kończyć przed czasem. Quote
GameBoy Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 jedyne co mi ciazy to zaleglosci w pracy, od jutra sie chyba nogami nakryje ale co tam :evil_lol: najwyzej wylece :eviltong: ktos tu mi chyba obiecywal obiady? :hmmmm: Quote
SZPiLKA23 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Taaaa na poczatku wszystkie obiecują a jak ja wyleciałam to teraz cisza:mad: Quote
majqa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 GameBoy napisał(a):(...) ktos tu mi chyba obiecywal obiady? :hmmmm: Gdybyś tylko mieszkała bliżej Łodzi ręczę, miałabyś u mnie full service jedzeniowy co najmniej do końca roku! :loveu: Quote
GameBoy Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Taaaa na poczatku wszystkie obiecują a jak ja wyleciałam to teraz cisza:mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
GameBoy Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 majqa napisał(a):Gdybyś tylko mieszkała bliżej Łodzi ręczę, miałabyś u mnie full service jedzeniowy co najmniej do końca roku! :loveu: dzieki ciotka ale raczej nie mialabym czasu na nie wpadac :loveu::evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 no no no 2 dni mnie nie było a tu takie zmiany!!! super...zreszta nie mogło byc inaczej:) Quote
GameBoy Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 oczywiscie nie wytrzymalam i dzis zadzwonilam ok 10.30 Pan byl z Kenzo na spacerze jest w psie zakochany to slychac nawet przez tel daje mu tabletki i syrop, karmy troche dostal odemnie podlewa mu ja kaszkami i maluch cos tam je ugotowali mu wczoraj rosol bez przypraw, podobno jedzenie szlo mu niezle jedyne minus jest taki, ze maly pcha mu sie do lozka :evil_lol: u nas nie bylo miejsca bo Hexa lezala rozwalona :oops: jest super grzeczny, wywazony i spokojny stala sie chyba tez dla niego rzecz idealna, ma swoj dom, jednego Pana, ktory bedzie z nim pracowal i zero konkurencji fotki dzis beda Quote
GameBoy Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 wyslalam umowe do schronu, podpisana przez tego Pana na dole tam gdzie sa oplaty i inne, wkleilam numer z jego chipa Quote
majqa Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Przewspaniałe wieści!!! :multi: Na foteczki oczywiście czekamy! :multi: Quote
Recommended Posts