Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

co do wspólnego spaceru i socjalizacji Michała z moją suczką, to ja mogę rano pomiędzy 6:30 a 8:00 i wieczorem od jakiejś 18:30-19:00
w soboty i niedzielę w dowolnym momencie

daj znać jak uznasz, że temperatura i opady:shake: są już dla małego znośne
mogłybyśmy pójść w aleję kasztanową pomiędzy villardczyków a wąwozową - tam jest miejsce żeby takie maluchy luzem puścić, pod samochód nie wpadną i w krzaki bardzo też nie ma gdzie zwiać :evil_lol:

• Replies 604
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciotka nr 1. zaraz bede miksowala czikena z kaszka, zrobilam bardziej gesta, mniej wody dalam, bedzie bardziej papka i czikena w tym przemyce

ciotka nr 2. raczej weekend o ile mozesz, a super tereny do biegania sa za moim blokiem, zapytaj ciotki nr 1 :evil_lol:

dziekuje Wam za odzew
ide sprzatac i miksowac

Posted

michal jest juz lepszy, zaraz sprobujemy jesc ta kaszke z kurczakiem

dostalam od weta cefaseptin 120mg, mam mu podawac codziennie jedna az sie skoncza
za tydzien do kontroli

wydatki
- kroplowka 28
- antybiotyk 22
- tabletki 18 (od jutra)
- kaszki 42
- piers z kurczaka 6 zl

Michas zostal zaczipowany, narazie sa wprowadzone moje dane

uwaga uwaga - za 3 godziny do Michasia przyjdzie w odwiedziny pewnien gentelman :multi::multi::multi: prosze trzymac kciuki

Posted

No jeśli tak wyglądają rzeczy, to ja przyjdę w piątek z obstawą. Kotem obronnym, który gryzie i drapie za niewinność i bardzo optymistycznie ocenia swoje mozliwości oraz histeryczną psicą, która uważa, że należy mi się szacunek ze strony innych zwierząt, bo jak nie to wp... w pierwszej kolejności z nią będą musiały pomówić.
Dopiero z taką ochroną osobistą nie będę się obawiała przestąpić progów Twego domostwa.
Kota weźmie na siebie Hexę, jako mniej zakompleksiona, a Misia zajmie się Misiem, gdyby zapomniał o przyzwoitym traktowaniu gościa.

Posted

[quote name='Anonimowy Anonim']Jeśli istnieje taka opcja, to chociaż polubiłam nicponia, życzę mu, żeby już go u Ciebie nie było.
(to sobie dłużej pośpię w piątek)

Mchas zasluguje na swoj domek i to jak najlepszy... on sie strasznie do mnie przyzwyczail :oops:

Posted

GameBoy napisał(a):
Mchas zasluguje na swoj domek i to jak najlepszy... on sie strasznie do mnie przyzwyczail :oops:

M.in. za to Cię podziwiam :loveu:, bo DT oznacza konieczność rozstania. :-(

Posted

Dom na saskiej kepie, blok, Pan mieszka sam, pracuje nieregularnie i sporo w domu.
Mial 15 lat owczarka, chce duzego psa, Michal zapadl mu w serce. Wie, ze maly jest nadal chory, bedzie go leczyl dalej sam, powiedzialam o cyrkach z jedzeniam, zupelnie go to nie przeraza.
Umowa, wizyty, kontakt - wszystko na tak. Chce mlodego, aktywnego psa.

Posted

dzwonie do Pianki ale najpierw nie odbierala teraz jest poza zasiegiem, pewnie jest zajeta
podpisze dwie umowy, schroniskowa i swoja, schroniskowa odesle do RŚ
wysle raczej z pracy bo od jutra bede miala taki zasuw, ze sie nogami nakryje

spadam na dwie pozostale wizyty ;) posze nadac trzymac kciuki :cool3:
fizyka zdana :multi:

Posted

Anonimowy Anonim napisał(a):
Alleluja i do przodu :multi:

Po takim życiowym kołowrocie, ma wreszcie swojego prywatnego dżentelmena do wycierania glutków.
I oby się panom ułożyło :)

A powiedz - Miszel też w nim wyczuł pozytywną duszę?

Miszel na dzien dobry podbiegl do niego, zabral mu parasolke i polecial ja gryzc na lozko, a facet stal i patrzyl rozanielony :evil_lol: