Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anonimowy Anonim napisał(a):
Bierzesz do domu od razu cały gang*, to się nakręcają :lol: A jak nie patrzysz, to na pewno jeszcze Michała terroryzują i potem chodzi cały znerwicowany.

*Jak rozumiem to członkowie Gangu Suki z Nory

majlel gangowi to by najchetniej glowy pourywal
troche je bije :oops:, musze go pilnowac ;)

• Replies 604
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bardzo prosze o jakies info:mad:
jutro rano jedziemy do weta na kontrole i chipowanie

Michal wrocil wlasnie z krotkiego spacerku, bardzo ladnie chodzi na smyczy, pilnuje sie, robi sioo i koo

odkad maly pozbyl sie, przynajmniej czesci, robali zaczely mu sie zaokrlagac boczki, mam nadzieje, ze to nie tylko moje wymysly i ciotka Anonim w piatek podczas sesji zdjeciowej, potwierdzi moje slowa

Posted

GameBoy napisał(a):
(...) Michal wrocil wlasnie z krotkiego spacerku, bardzo ladnie chodzi na smyczy, pilnuje sie, robi sioo i koo
(...)

Super się czyta takie wpisy! Widać, że chłopak się stara!!! :loveu:

Posted

W tydzień zrobi się z niego Beny Kuleczka, jak tak dalej pójdzie.

Nie znam się niestety na psich konserwach i nie potrafię w tej kwestii pomóc. Podaję tak rzadko, że nie dbam za bardzo o analizę, co jest wartościowe, co nie. A z Michajłem to inna bajka. Nie dość, że wybredny, to jeszcze nie do końca zdrowy i niedożywiony.

Posted

Michal dla mnie jest psem idealnym, ale np dla mojego TZ juz nie
duzo bardziej mnie "uwaza" i slucha, nie wykazuje tez wobec mnie nigdy agresji czy zniecierpliwienia
jest typowym psem strozujaco - obronnym :cool1:
totalnie zazdrosny i o TZ'ta i o inne zwierzaki
wlasciwie procz mnie nie podskakuje tylko Hexie ale to dlatego, ze zwyczajnie sie jej boi :eviltong:

Posted

W tydzień zrobi się z niego Beny Kuleczka, jak tak dalej pójdzie.

Nie znam się niestety na psich konserwach i nie potrafię w tej kwestii pomóc. Podaję tak rzadko, że nie dbam za bardzo o analizę, co jest wartościowe, co nie. A z Michajłem to inna bajka. Nie dość, że wybredny, to jeszcze nie do końca zdrowy i niedożywiony.

czyli jednak czeka mnie jutro maraton :evil_lol: musze cos nabyc w drodze kupna ale niezbyt drogiego coby nie byc posadzona o rozrzutnosc:eviltong:

Posted

W piątek mogę mu przywieźć na spróbowanie takie coś, co Misia lubi, nie jest tak bylejakie jak popularne konserwy dostępne w spożywczym, ale też cenowo nie odstrasza. Smakowicie wygląda, ładnie pachnie, wygląda solidnie, pasztetowo-mielonkowo, puszka jest słuszna, nie kubek jak dla kota, psica dobrze to toleruje, tylko nazwy nie pamiętam.

Posted

W piątek mogę mu przywieźć na spróbowanie takie coś, co Misia lubi, nie jest tak bylejakie jak popularne konserwy dostępne w spożywczym, ale też cenowo nie odstrasza. Smakowicie wygląda, ładnie pachnie, wygląda solidnie, pasztetowo-mielonkowo, puszka jest słuszna, nie kubek jak dla kota, psica dobrze to toleruje, tylko nazwy nie pamiętam.

ciotka jak mozesz to podrzuc, moze sie skusi :roll: pan hrabia

Posted

Zabij ale nie wiem, skąd to mam. :hmmmm: Z jakiegoś wątku, to pewne, bo ktoś sugerował taką opcję pomocową. Otóż...należy napisać w te parę miejsc, a w ramach promocji, firmy przysyłają darmowe próbki dobrych karm.
Niekoniecznie są to puszki ale warto spróbować.
Podaję linki:
apport@interia.pl BIOMILL
info@nutragold.pl NG
info@acana.com.pl ACANA
info@propac.pl PROPAC I SPORTMIX
biuro@granum.pl --------
gilpa@gilpa.krakow.pl GLIPA
info@nutranuggets.pl NN
sklep@e-bosch.pl BOSCH
Consumer.Service@pl.nestle.com PURINA
info@royal-canin.pl RC
info@petfoodworld.com.pl EAGLE PACK

Posted

dziekuje Iza za te adresy ale ja zwyczajnie nie mam na to czasu :oops: obawiam sie, ze odzew bylby znikomy
musze spadac spac, jutro rano znowu do weta a pozniej jade z moja podopieczna ze swietlicy srodowiskowej na poprawke z fizyki - trzymajcie kciuki za dziewczynke prosze

Posted

Michas w nocy wymiotowal
wyrzucil z siebie calego Royala
wracam poki co na saszetki RC - kupilam 6
dostal kroplowke podskornie i antybiotyk
w mieszkaniu smierdzi tak, ze mozna pasc
ide sie zwolnic i wracam do domu na kilka godzin sie wyspac i umyc dokladnie podloge

Posted

Pewnie za dużo na pierwszy raz pochłonął, a żołądek odwykł. Ja bym mu dawała mimo tego nocnego wymiotu po łyżeczce normalnego żarcia kilka razy dziennie, bo w życiu się nie przestawi, a ile może podrośnięty pies jechać na kaszkach.
A w ogóle kurczaka ruszał czy nie próbowałaś teraz jak już zaczął jeść?
Gdyby jednak chciał jeść kurczaka i lepiej mu służył, a problem jest w tym, że czasu Ci nie starcza na szykowanie mu indywidualnie posiłków, to może mogłabym jakoś pomóc, ugotować u siebie, poporcjować do torebek, wrzucisz sobie do zamrażalnika.

Biedny Majk i jego współlokatorzy.