GameBoy Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Anonimowy Anonim napisał(a):Bierzesz do domu od razu cały gang*, to się nakręcają :lol: A jak nie patrzysz, to na pewno jeszcze Michała terroryzują i potem chodzi cały znerwicowany. *Jak rozumiem to członkowie Gangu Suki z Nory majlel gangowi to by najchetniej glowy pourywal troche je bije :oops:, musze go pilnowac ;) Quote
Anonimowy Anonim Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Trafiła kosa na kamień. Gang Suki z Nory kontra Majkel Korleone, który przysłowiowej sroce spod ogona nie wypadł. Quote
GameBoy Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 wlasnie ktos wierci w scianie u sasiadow i gang zwial za lozko a drze sie tak jakbym juz je na ta zupe szykowala, Majkel biega i szczeka dla odmiany dom wariatow Quote
Anonimowy Anonim Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 A to tak dla potwierdzenia moich ponurych podejrzeń i już nie robię chłopakowi koło pióra: Quote
GameBoy Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: :evil_lol: :cool2: Quote
dzikus Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Cieszę się ze Michasio zjadł :) byle zaczał jeśc nie tylko koszmarnie cenowo drogie puszeczki ale tez i normalne żarełko :kciuki: Quote
GameBoy Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 czy ktos moglby mi polecic jakies puszki dla niego takie ktore dostane w normalnej hurtowni? to zalatwie taniej ja sie na puszkach nie znam a nie mam czasu latac i szukac Quote
majqa Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Mam nadzieję, że ktoś się odezwie z jakąś konstruktywną podpowiedzią. Quote
GameBoy Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 bardzo prosze o jakies info:mad: jutro rano jedziemy do weta na kontrole i chipowanie Michal wrocil wlasnie z krotkiego spacerku, bardzo ladnie chodzi na smyczy, pilnuje sie, robi sioo i koo odkad maly pozbyl sie, przynajmniej czesci, robali zaczely mu sie zaokrlagac boczki, mam nadzieje, ze to nie tylko moje wymysly i ciotka Anonim w piatek podczas sesji zdjeciowej, potwierdzi moje slowa Quote
majqa Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 GameBoy napisał(a):(...) Michal wrocil wlasnie z krotkiego spacerku, bardzo ladnie chodzi na smyczy, pilnuje sie, robi sioo i koo (...) Super się czyta takie wpisy! Widać, że chłopak się stara!!! :loveu: Quote
Anonimowy Anonim Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 W tydzień zrobi się z niego Beny Kuleczka, jak tak dalej pójdzie. Nie znam się niestety na psich konserwach i nie potrafię w tej kwestii pomóc. Podaję tak rzadko, że nie dbam za bardzo o analizę, co jest wartościowe, co nie. A z Michajłem to inna bajka. Nie dość, że wybredny, to jeszcze nie do końca zdrowy i niedożywiony. Quote
GameBoy Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Michal dla mnie jest psem idealnym, ale np dla mojego TZ juz nie duzo bardziej mnie "uwaza" i slucha, nie wykazuje tez wobec mnie nigdy agresji czy zniecierpliwienia jest typowym psem strozujaco - obronnym :cool1: totalnie zazdrosny i o TZ'ta i o inne zwierzaki wlasciwie procz mnie nie podskakuje tylko Hexie ale to dlatego, ze zwyczajnie sie jej boi :eviltong: Quote
GameBoy Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Anonimowy Anonim napisał(a):W tydzień zrobi się z niego Beny Kuleczka, jak tak dalej pójdzie. Nie znam się niestety na psich konserwach i nie potrafię w tej kwestii pomóc. Podaję tak rzadko, że nie dbam za bardzo o analizę, co jest wartościowe, co nie. A z Michajłem to inna bajka. Nie dość, że wybredny, to jeszcze nie do końca zdrowy i niedożywiony. czyli jednak czeka mnie jutro maraton :evil_lol: musze cos nabyc w drodze kupna ale niezbyt drogiego coby nie byc posadzona o rozrzutnosc:eviltong: Quote
Anonimowy Anonim Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 W piątek mogę mu przywieźć na spróbowanie takie coś, co Misia lubi, nie jest tak bylejakie jak popularne konserwy dostępne w spożywczym, ale też cenowo nie odstrasza. Smakowicie wygląda, ładnie pachnie, wygląda solidnie, pasztetowo-mielonkowo, puszka jest słuszna, nie kubek jak dla kota, psica dobrze to toleruje, tylko nazwy nie pamiętam. Quote
GameBoy Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Anonimowy Anonim napisał(a):W piątek mogę mu przywieźć na spróbowanie takie coś, co Misia lubi, nie jest tak bylejakie jak popularne konserwy dostępne w spożywczym, ale też cenowo nie odstrasza. Smakowicie wygląda, ładnie pachnie, wygląda solidnie, pasztetowo-mielonkowo, puszka jest słuszna, nie kubek jak dla kota, psica dobrze to toleruje, tylko nazwy nie pamiętam. ciotka jak mozesz to podrzuc, moze sie skusi :roll: pan hrabia Quote
majqa Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Zabij ale nie wiem, skąd to mam. :hmmmm: Z jakiegoś wątku, to pewne, bo ktoś sugerował taką opcję pomocową. Otóż...należy napisać w te parę miejsc, a w ramach promocji, firmy przysyłają darmowe próbki dobrych karm. Niekoniecznie są to puszki ale warto spróbować. Podaję linki: apport@interia.pl BIOMILL info@nutragold.pl NG info@acana.com.pl ACANA info@propac.pl PROPAC I SPORTMIX biuro@granum.pl -------- gilpa@gilpa.krakow.pl GLIPA info@nutranuggets.pl NN sklep@e-bosch.pl BOSCH Consumer.Service@pl.nestle.com PURINA info@royal-canin.pl RC info@petfoodworld.com.pl EAGLE PACK Quote
GameBoy Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 ciotka jak bralam Hexe i nie wiedzialam czym ja karmic tez mi ktos to podeslal po czym moze na dwa maile dostalam odpwowiedz, ze obecnie nic nie maja :shake: Quote
Ziutka Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 majqa napisał(a):Zabij ale nie wiem, skąd to mam. :hmmmm: Z jakiegoś wątku To Karolajna wstawiała na wątek Krężęla ;) Quote
GameBoy Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 dziekuje Iza za te adresy ale ja zwyczajnie nie mam na to czasu :oops: obawiam sie, ze odzew bylby znikomy musze spadac spac, jutro rano znowu do weta a pozniej jade z moja podopieczna ze swietlicy srodowiskowej na poprawke z fizyki - trzymajcie kciuki za dziewczynke prosze Quote
majqa Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Mówisz i masz. Moc pozytywnej energii ślę!!! Tobie GB załapania treściwego snu. Dobranoc! :loveu: Quote
GameBoy Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 no i wygonila mnie, to ide :evil_lol: dobrej nocki ciotki :loveu: Quote
GameBoy Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Michas w nocy wymiotowal wyrzucil z siebie calego Royala wracam poki co na saszetki RC - kupilam 6 dostal kroplowke podskornie i antybiotyk w mieszkaniu smierdzi tak, ze mozna pasc ide sie zwolnic i wracam do domu na kilka godzin sie wyspac i umyc dokladnie podloge Quote
Anonimowy Anonim Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Pewnie za dużo na pierwszy raz pochłonął, a żołądek odwykł. Ja bym mu dawała mimo tego nocnego wymiotu po łyżeczce normalnego żarcia kilka razy dziennie, bo w życiu się nie przestawi, a ile może podrośnięty pies jechać na kaszkach. A w ogóle kurczaka ruszał czy nie próbowałaś teraz jak już zaczął jeść? Gdyby jednak chciał jeść kurczaka i lepiej mu służył, a problem jest w tym, że czasu Ci nie starcza na szykowanie mu indywidualnie posiłków, to może mogłabym jakoś pomóc, ugotować u siebie, poporcjować do torebek, wrzucisz sobie do zamrażalnika. Biedny Majk i jego współlokatorzy. Quote
Recommended Posts