Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czy ktoras ciotka warszawska mialaby na zbyciu lub do pozyczenia szelki takie jak na kawalera?

on musi byc przywiazywany podczas podawania kroplowki do stojaka na ktorym wisi butelka bo sie kreci i wierci
obroza podraznia mu gardlo i powoduje, ze maly kaszle non stop, przez to sie denerwuje i kreci jeszcze bardziej
pytam tylko warszawskie ciotki bo potrzebne na juz wlasciwie

• Replies 604
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam szelki regulowane mojej Misi. Są nam niezbędne raz na jakiś czas, ale używamy ich sporadycznie, bo poza tym śmiga w obroży.
Jeśli nie ma ryzyka, że na szelkach przeniosę na sunię jakieś wirusy (tzn, wystarczy je po Michale uprać, żeby było ok), mogę na jakiś czas wydzierżawić.
Misia jest krzepką sunią 16-kilową, ale da się jeszcze trochę uprząż ściaśnić na marniejsze gabaryty.

Posted

Anonimowy Anonim napisał(a):
Skoro wet tak mówi, to pożyczę. Tylko jak je przekazać, skoro niestrudzony kurier w podróży? :D
Podjechać jeszcze dziś na Kabaty? Będziesz miała chwilę, żeby wyjść na stację? Ewentualnie jutro do godziny 13?

a moze zajrzysz do mnie? do mieszkania? wezme Michasia, wymiziasz go od reszty ciotek :cool3: pomiedzy 11 a 12 jestem w domu bo pilnuje Michasia po kroplowce czy jakichs wstrzasow nie ma, pozniej smigam do roboty nie wiem jak na dlugo :shake::oops:

kuriero-tragarz moj ulubiony bedzie w sobote wieczorem:evil_lol:

Posted

le tam nie zabladzisz, badz u mnie tak o 11.15 zebym sie z nim dotaskala
Michas sie ucieszy, zaraz mu powiem, ze ciotka bedzie
adres sle na PW z dokladna instrukcja obslugi :evil_lol:

Posted

Anonimowy Anonim napisał(a):
A potem Michał zapamięta mnie jako człowieka z aparatem zamiast oka.
Okej. To już wszystko wiem i przyjadę, a w razie zmiany planów - dysponujesz numerem mojego telefonu komórkowego Sony Ericsson.

product placement!!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pisała do mnie jedna dziewczyna, zalicytowała na allegro cegiełkę dla Michasia, ale chciałaby w wersji drukowanej, tą fotkę jak mały leży, napisała, że dopłaci za wysyłkę. Macie możliwość "zrobienia" tej foty?

Posted

Napisała, że jutro zrobi wpłatę, więc myślę, że w poniedziałek można spokojnie wysłać.
Chodzi o zdjęcie schroniskowe, to które jest na górze aukcji allegro, pod napisem - jeśli możesz mi pomóc...

Posted

co tu u Michasia tak cicho??

bylam u niego przed chwila, bawil sie zabawka :crazyeye::crazyeye: trzymal ja w pysku i trzepal na boki glowa :-o

dalam mu syropu i trzecia saszetke royala
zjadl i polozyl sie grzecznie, piszczal jak wyszlam :roll:

Posted

Zdjęcia się nie podejmę, bo nie mam pendrajwa ni możliwości nagrania płytki chwilowo.

Natomiast przekaż Michałowi, żeby nie trwonił jeszcze swojej marnej energii na takie głupoty jak trzepanie zabawki. Żeby najpierw potrenował jedzenie normalnej strawy.
Przyjdę i zastane wycieńczonego trupka z zabawką w chudym pyszczku i wszystko będzie na mnie, że mam złe fluidy i wysysam pozytywną aurę.