Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 604
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wrocilismy u weta, dostal kroplowke z lekiem na rozszerzenie pecherzykow plucnych, teraz podalam mu strzykawka saszetke RC i 2,5 ml flavamedu ( mam podawac 3 razy dziennie po 2,5 ml), zakroplilam oczy
maly jest o niebo lepszy, sam szedl z samochodu do mieszkania, zrobil sioo na trawke, wszedl do windy sam bez zadnych cyrkow, super grzeczny psiunio
teraz spi na kocyku

wydane 58 zl

Posted

ok ciotka, dzieki za info

na dzis najwiekszym problemem Miszki jest bardzo duzo zalegajacej wydzieliny w plucach, wychudzenie, brak apetytu i biegunka
poki nie odzyska apetytu i nie ureguluje kwestii wyprozniania bedzie musial dostawac kroplowki bo sie odwadnia
jednak od jutra bedzie dostawal 250 ml nie 500

Posted

dzikus napisał(a):
z własnych doświadczeń co prawda kocich ale jednak mogę podpowiedzieć ze dobrze sparawdza się na odzywienie oprócz RC convalesence, tez z RC recovery

a jaka to ma postac?

Posted

dzieki zaraz looknie w link
niestety jak mu podaje cokolwiek poza ta "kaszka" wymiotuje (piers kurza mu dawalam zmiksowana)

od jutra mam mu podawac 4 saszetki dziennie
probowalam mu dorzucac suche do tego ale wypluwa, chyba trzeba jeszcze troche poczekac