GameBoy Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 an1a napisał(a):Mabel jest w nowym domu ;) ano widzisz durna ja :evil_lol: Quote
GameBoy Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Folen napisał(a):GameBoy to prześlij mi na pw swoje dane do przelewów, to będę podsyłać wpłacającym. Co do tytułu to nie da się go już zmienić w aukcji niestety. juz wysylam PW Quote
Pianka Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Folen napisał(a): Co do tytułu to nie da się go już zmienić w aukcji niestety. Da sie, bo ja wiele razy zmieniałam przy cegiełkach dla Mabel. Gemboy jak pisze Ania, Mabelka w nowym domku, pieniążki zostały po niej, to trzeba dać innym potrzebującym. Wysłałam 400 zł. Wiec bierz ta surowice i nie marudź:mad: majqa to rottek jest, nawet ogon ma uciety To mix i rottka i ONka, ale wydaje mi sie, że jako ONek będzie miał o wiele więcej wyświetleń niz jako rottek;) Quote
GameBoy Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 ja nie marudze, on dzis zwymiotowal na TZ rano a nic nie mowie :evil_lol: zeby z rottka onka robic :shake::evil_lol: Quote
GameBoy Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 ciotki spadam pracowac po 17 bedzie wiadomo czy to nosowka czy tylko zapalenie pluc czy moze cos jeszcze innego bede pozniej Quote
an1a Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 GameBoy napisał(a):ja nie marudze, on dzis zwymiotowal na TZ rano a nic nie mowie :evil_lol: zeby z rottka onka robic :shake::evil_lol: Miłość się z niego wylała :evil_lol: nadmiar uczuć - bywa :diabloti: Quote
Pianka Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Folen podaj mi maila wyśle ci duże orginalne zdjęcia Michasia do tego allegro. Jakby komuś było potrzebne to mam jeszcze takie zdjęcia Michasia, jak trafił do nas a ku-ku przerażająca ta schroniskowa rzeczywistość Quote
gatta Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Witam, Gameboy jeżeli pomoc finansowa nadal potrzebna to proszę o nr konta na PW postaram się coś podesłać szkoda chłopaka. Pozdrawiam Quote
DuDziaczek Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Hop kochanie trzymam kciuki i czekamy do 17..... Quote
an1a Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Ania+Milva i Ulver napisał(a):to bedzie duuuzy pies:) Oj będzie :cool3: Mój pies był mniej więcej jego wielkości w tym wieku i piękne 45kg mi urosło :eviltong: Quote
GameBoy Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Michas na 70% nie ma nosowki, wyniki krwi sa niejednoznaczne, ponad dostanie polowe dawki surowicy, ktora gdzies tam zostala po innym psie ( koszt 110 zl) ma straszna leukocyktoze, bialych krwinek ma ponad 32 tys zapomnialam Wam napisac, ze wczoraj mial temperature ciala 36 st a dzis o 12 37,5 podobno czuje sie ( bardzo troche ale zawsze) lepiej!!!!:multi: takze, moje Drogie, wlasnie skonczylam prace na dzis ( a ledwo zaczelam), jade do domu i biegne z maluchem na kroplowke Quote
Madzia_K Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Wpływy od Kamili i Ewy są od nas. Będzie jeszcze przelew od Bogusi. Podałam u nas na forum link do allegro chłopaka. Quote
an1a Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 takze, moje Drogie, wlasnie skonczylam prace na dzis ( a ledwo zaczelam) Też chcę być taka zapracowania :evil_lol: podobno czuje sie ( bardzo troche ale zawsze) lepiej!!!!:multi: Dobra, baaardzo dobra wiadomość :multi: Quote
DuDziaczek Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Michaś widze ze kciuki trzymane przez tyle ciotek robia swoje :loveu::loveu::loveu: Quote
GameBoy Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 smiejcie sie smiejcie, jak mnie wywala sama na suche przejde:evil_lol: Quote
dzikus Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 GameBoy wysyłam do Ciebie moją dyszkę za cegiełki... pisałam do Folen o numer konta ale w sumie Twoje mam więc mogę wysłac juz ;) Cieszę się ze maluszek choc troszkę lepiej :multi: Quote
an1a Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 GameBoy napisał(a):smiejcie sie smiejcie, jak mnie wywala sama na suche przejde:evil_lol: W razie co obiady i ciepłą herbatę masz u mnie zapewnione :evil_lol: Na tymczas nie mogę wziąć :shake::diabloti: Quote
GameBoy Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 an1a napisał(a):W razie co obiady i ciepłą herbatę masz u mnie zapewnione :evil_lol: Na tymczas nie mogę wziąć :shake::diabloti: ale ja nie sikam na podloge :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pianka Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Aż się boje cieszyć. Michaś wie, że nad nim czuwamy i walczy dla nas:loveu::loveu: "Gameboy" napisał(a):smiejcie sie smiejcie, jak mnie wywala sama na suche przejde:evil_lol: Uzbieramy kase na hotel dla ciebie:roflt: Quote
an1a Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 GameBoy napisał(a):ale ja nie sikam na podloge :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jasne, wszyscy tak mówią, a później wychodzi.... :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Uzbieramy kase na hotel dla ciebie:roflt: Mogę dorzucić się do karmy :eviltong: Quote
Anonimowy Anonim Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Z ta karmą się dobrze zastanów. Ta kobieta garda jest. Parówki nie ruszy. Quote
GameBoy Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Anonimowy Anonim napisał(a):Z ta karmą się dobrze zastanów. Ta kobieta garda jest. Parówki nie ruszy. cisza mi tu :mad::evil_lol: kochana TZ juz jest ale jeszcze w pracy, bede dzwonila zaraz Wam napisze co u Michasia Quote
GameBoy Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 wplaty - 400 zl Monika Ewa M - 25 zl Eliza P. wydatki - kroplowka 58 zl - 3 saszetki RC intestinal support w proszku 21 zl - surowica 100 zl dostal kroplowke, dawke surowicy, podalam mu jedna saszetke strzykawka za kilka godzin dostanie nastepna Quote
Recommended Posts