Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 604
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Michas jedzie do mnie, przynajmniej ja mam takie informacje

jestem w pracy, pracuje w duzej korporacji i nie zawsze moge odebrac
moj TZ jest za granica na delegacji i nic o psie nie wie, prsze dzwonic do moj numer w sprawie psow a nie do niego

wiem, ze jego stan jest ciezki ale Pani w schronie powiedziala, ze bedzie wydany

wplaty

martyna patrycja p- 35 zl
monika ewa m - 200 zl
magdalena j - 50 zl

Posted

najgorsze jest to, ze Mchas nie mial robionych zadnych badan i tak naprawde nie wiadomo co mu jest

poniewaz Edi bedzie pozno bede sciagala weta do domu bo w klinice calodobowce zaplace tyle samo, chyba, ze wet na miejscu uzna, ze trzeba to go zawieziemy

Posted

mala czarna byla ponad tydzien i TZ powiedzial, ze ja tylko w zlote klamki pusci
a Walker byl tak sliczny, ze nie bylo opcji, zeby dom sie raz dwa nie znalazl, zreszta pojechal tam gdzie mial jechac pies od jayo bo z nimi sie dogadac nie moge

badanie krwi bedzie nas kosztowalo 90 zl, surowica na nosowke jest podobno baaardzo droga - ok 17 bede wiedziala jakie to koszta

Posted

GameBoy napisał(a):
surowica na nosowke jest podobno baaardzo droga - ok 17 bede wiedziala jakie to koszta

Podobno 200zł jedna dawka :roll: pamiętam jak mówiła wetka w Krężęlu kiedy był szczeniak z nosówką.

Posted

nie ma kontaktu z Edi, ma wylaczony tel, podobno pada jej bateria
jak ja nie lubie takich sytuacji:shake:

to jest 277 km, jada od 14 czyli juz 3,5 godziny
mam nadzieje, ze niedlugo beda

Posted

Weź się lepiej nie denerwuj, zjedz parówkę i obserwuj.
Ani się obejrzysz, a Michał ze świtą zapuka kostropatą łapką i poprosi o miskę strawy i nocleg.

Kto mu tak dał na imię? Jest genialne i takie poważne i dobrze wróży, bo wszystkie Michały to fajne chłopaki, od Michała Archanioła, od którego wszystko się zaczęło, począwszy. Chociaż ja niewierząca, to jest jedno z moich ulubieńszych imion i historii z nimi związanych.

Posted

Wstawiłam info na naszym forum i teraz idę kombinować jakieś grosiczki:mad:

Michale...bądź dzielny jak ten "Wołodyjowski":loveu:! Basseciarze trzymają kciuki za malucha:loveu: