Dumisiowa Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 No i polska ekipa znowu dała czadu:))))) Bracco Italiano - HEINAARON PROVOLONE - Zw.Mł, NJwR, JLT CAC, BOB Basset Hound - CHARLIE MORAVIA BENTO - Zw.Mł, JLT CAC (ukończył młodziezowy championat Litwy:)) SWEDE SUN`S STINA - Zw,Mł, JLT CAC, BOB SWEDE SUN`S LENA - LT CAC, NDSwR Angielski Cocker Spaniel - BLEPER`S TIP TOP - LT CAC, NDPwR, BOB i BEST IN SHOW!!! Wyżeł Niemiecki Krótkowłosy - no i moja DUMKA DUMA KAZANA - LT CAC, NDSwR, BOB i BEST IN SHOW II !!!:) zrobiła mi prezencik na urodzinki:) Quote
Tecia Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='Dumisiowa']No i polska ekipa znowu dała czadu:))))) Bracco Italiano - HEINAARON PROVOLONE - Zw.Mł, NJwR, JLT CAC, BOB Basset Hound - CHARLIE MORAVIA BENTO - Zw.Mł, JLT CAC (ukończył młodziezowy championat Litwy:)) SWEDE SUN`S STINA - Zw,Mł, JLT CAC, BOB SWEDE SUN`S LENA - LT CAC, NDSwR Angielski Cocker Spaniel - BLEPER`S TIP TOP - LT CAC, NDPwR, BOB i BEST IN SHOW!!! Wyżeł Niemiecki Krótkowłosy - no i moja DUMKA DUMA KAZANA - LT CAC, NDSwR, BOB i BEST IN SHOW II !!!:) zrobiła mi prezencik na urodzinki:) Gratulacje wielkie :) A rude jakies byly? moze staweczke mozna poprosic:) Quote
Dumisiowa Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Rudy był jeden:) ale nasze polskie duuuuuuużo bardziej są w moim typie.....on wyglądał troche jak angielski użytek tylko troche większy..... Quote
narisowa Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 GRATULACJE!!! gordonek jakiś się "zaplątał" może na wystawę? Quote
Goshka Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Gratki, Iwonko!!! Gratulacje dla całej polskiej ekipy :)) Dla "eksterierek z dogomanii" :))))):evil_lol: Quote
dudi dog`s Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Dlaczego ja nic nie wiedziałem o urodzinach:angryy::mad:? Bój się Iwona. Mimo wszystko samych sukcesów i zdrówka:multi: Quote
Dumisiowa Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 KOCHANI DZIĘKUJEMY BARDZO:) Zaskoczenie moje było ogromne:D a co do urodzin...:P czym tu się chwalić co?! Że postarzałam się...hihihihi:) tak juz dla uściślenia...wyniczki...ale tylko VII-ki.....:) XXV Wystawa Psów Myśliwskich KAUNAS 13.09.2008 Seter Irlandzki PSY kl.otwarta ARIS - dosk, CAC, BOB Seter szkocki gordon PSY kl. otwarta SOLO - dosk, lok 3 SUNDANCER SILVER STAR - dosk 1, LT CAC, NDPwR, BOB TORIS - dosk 2 Bracco Italiano SUKI kl.młodzieży HEINAARON PROVOLONE - dosk 1, JLT CAC, Zw.Mł, NJwR, BOB Wyżeł Niemiecki Krótkowłosy PSY Kl. młodzieży ARCO - RENDIS Z CZARNEGO DWORU - dosk 1, JLT CAC, Zw, Mł, NJwR kl.otwarta GREMAS BROLIS - dosk 1, CAC, NDPwR SUKI kl. otwarta TAIGA - Bdb kl. championów DUMKA DUMA KAZANA - dosk 1, LT CAC, NDSwR, BOB, BEST IN SHOW II Wyżeł Niemiecki Szorstkowłosy niestety znam tylko BOB kl. championów MAKS - dosk 1 , LT CAC, NDPwR, BOB Wyżeł Weimarski Długowłosy PSY kl. młodzieży IKARUS VOM GSTETTENHOF - dosk 1, JLT CAC, BOB Quote
Recommended Posts