bonsai_88 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Konie po godzinie 19.00 raczej nie chodzą, więc wieczorami pewnie by nas tam wpuścili.... w dzień niestety pewnie będzie zajęte przez jeżących Quote
Cimi Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Rano zazwyczaj do godziny 10 tez jest wolne. Quote
anka&autystyk Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 szkolenie na ujeżdżalni, to by dopiero było :loveu: myślę, że po wcześniejszych ustaleniach z właścicielami udałoby się w ciągu dnia na godzinkę też wpaść, a plac wiele dłużej nie potrwa np w porze karmienia kiedy konie raczej też nie chodzą. Pytajcie o szczegóły, jestem bardzo ciekawa. Agniś robimy prawko i świat należy do nas! :evil_lol: Quote
zerduszko Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Agnisia =)']Przede wszystkim trzeba się dowiedzieć czy przyjmą nas z psami (i tutaj podkreślić liczbę mnogą mogącą dojśc do 10, żeby potem nie było problemów :evil_lol:). W regulaminie pisze tak: 21. Osoby wprowadzające na teren Ośrodka psy muszą sprawować nad nimi stałą opiekę, trzymać je na uwięzi, a także usuwać pozostawione nieczystości. czyli chyba przewidują wizyty z psami :razz: Ktoś musiałby zrobić rozeznanie, kto ma najblizej :hmmmm: Quote
bonsai_88 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Ups, to chyba na mnie padnie... spacerkiem w lesie mam pół godziny :evil_lol:. Ponieważ na wakacjach byłam tam prawie codziennie to wiem, że większość psów biega tam spuszczona, do tego o tej porze roku raczej nie bedzie tam tłumów :razz: Quote
Agnisia =) Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Koniecznie zabierz ze sobą aparat! Fajnie byłoby mieć możliwośc poćwiczenia w czasie deszczu. Ciekawe jak psy zareagują na wszechobecny zapach koni. :razz: Możecie mi podać jakiegoś linka do mapki z dojazdem do tych czechowic? pilot.pl uważa, że taka miejscowośc nie istnieje ;). Quote
zerduszko Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Proszę Gliwice , Ziemięciska 62 - mapa Polski W Pyskowicach mieszka niedawno wyadoptowany szczeniak, małą wizyta poadpocyjna by się przydała :cool3: Quote
bonsai_88 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Czechowice to nazwa dzielnicy, nie miasta ;)... O zdjęcia to można po molestować też Cimi czy inne dziewczyny ćwiczące tam agility :eviltong:... Bo ja mam tylko zwykły aparacik w telefonie :oops: Quote
Cimi Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 pociągiem jest także prosty dojazd :) Tutaj jest boisko, po jego prawej stronie jest jezioro :) ImageShack - Hosting :: dsc0070xx3.jpg Nawet przy domkach jest całkiem sporo miejsca, a jeśli nie przy domkach to dalej jest całkiem sporo miejsca. Quote
Agnisia =) Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Wydaje się fajne. Ale nie ma się co rozpisywać o zeletach ośrodka puki ktoś tam nie zadzwoni i nie dowie się czy przyjmą nas z psami i czy wydłużą dobę hotelową, tak żebyśmy tam mogli siedzieć od 10 w sobotę do 18 w niedzielę płacąc za jedną noc. Bonsai zadzwonisz? Spytaj się dokładnie ile trzebaby zapłacić za 6-8 osób. Jak szukałam miejsca na pierwszy zjazd to też znalazłam kilka naprawdę fajnych ośrodków i wszystko było pięknie, ale na pytanie o psy pukali się w czoło albo robili mi awanturę. Mam już temat na wykład/dyskusję na następny zjazd. :razz: Quote
olekg89 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Jak będzie w czechowicach to moge wpaść:diabloti: sasa bo mam blisko i mamuśka mnie dowiezie i odwiezie:loveu: Quote
Eriu Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Agnisia =) napisał(a): Mam już temat na wykład/dyskusję na następny zjazd. :razz: Jaki? :razz: Quote
Cimi Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Ja też bym wpadła jeśli byłoby w Czechowicach, jeśli nie kolidowałoby z moimi zjazdami na uczelni :). Kierownicy ośrodka są otwarci :). Nie ma już sezonu to i ludzi mało, a zysku prawie wcale. W sezonie również ludzie przyjeżdżali z psami. Dodatkowo kierownik jest otwarty- wynajmowaliśmy boisko na dwa dni na seminarium frisbee, bez problemu :) Quote
bonsai_88 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Mogę zadzwonić ;)... powiedzcie tylko kiedy w końcu ma być kolejny zjazdy :razz: Quote
Agnisia =) Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Wstępnie spytaj o 29/30 listopada. Zapytaj ile kosztuje nocleg dla 6-8 osób, jeżeli chcemy być od 10 w sobotę do 18 w niedzielę. No i czy cena zawiera media i oplatę za psy. Powodzenia :cool3: Quote
bonsai_88 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 No to na 90% znowu mnie nie będzie na spotkaniu :placz:.... Quote
Eriu Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Czy coś już wiadomo? Robimy zjazd? Bo nie wiem, czy rezerwować sobie weekend na 100%. Quote
anka&autystyk Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Właśnie gadałam o tym wczoraj z Agą, i wyszło na to że nikt nic nie wie. Ja na 99% nie przyjeżdżam, bo mój pies jest w złym stanie. Quote
Agnisia =) Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 No właśnie, trzeba się zorganizować. Kto przyjeżdża w weekend 29/30 listopada bez względu na to czy zjazd będzie w Rycerce czy w Czechowicach? Ja na pewno będę. Ankę musicie pomóc mi przekonać, że z nami jest fajnie nawet jak nie ma się ze sobą psa. :cool3: Quote
anka&autystyk Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 mogę nie mieć ze sobą psa ale mam za sobą wywiadówkę :eviltong: A tak całkiem serio to w ogóle będę rozpatrywać wyjazd jeśli zostawienie Zuzki nie będzie za dużym obciążeniem dla reszty (czyt. jeśli nie będzie mogła dojść do domu to nikt poza mną nie jest w stanie jej donieść z sikania :roll: ) Quote
bonsai_88 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 29/30 to na 100% mnie nie będzie :placz:... Mam zjazd uczelniany :-( Quote
Eriu Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Ja do Rycerki nie będę w stanie tym razem dojechać, więc jeśli Gliwice odpadają, to mnie niestety nie będzie :-(. Quote
zerduszko Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Eriu napisał(a):Ja do Rycerki nie będę w stanie tym razem dojechać, więc jeśli Gliwice odpadają, to mnie niestety nie będzie :-(. Ja też i to nie tylko tym razem, ale do wiosny. Quote
marmara_19 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 ja moge tylko do Czechowic dojechac..... Quote
bonsai_88 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 W Czechowicach w okresie zimowym domki nie są wynajmowane :-(... Quote
Recommended Posts