Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szkolenie na ujeżdżalni, to by dopiero było :loveu: myślę, że po wcześniejszych ustaleniach z właścicielami udałoby się w ciągu dnia na godzinkę też wpaść, a plac wiele dłużej nie potrwa np w porze karmienia kiedy konie raczej też nie chodzą. Pytajcie o szczegóły, jestem bardzo ciekawa.

Agniś robimy prawko i świat należy do nas! :evil_lol:

Posted

[quote name='Agnisia =)']Przede wszystkim trzeba się dowiedzieć czy przyjmą nas z psami (i tutaj podkreślić liczbę mnogą mogącą dojśc do 10, żeby potem nie było problemów :evil_lol:).
W regulaminie pisze tak:

21. Osoby wprowadzające na teren Ośrodka psy muszą sprawować nad nimi stałą opiekę, trzymać je na uwięzi, a także usuwać pozostawione nieczystości.

czyli chyba przewidują wizyty z psami :razz:

Ktoś musiałby zrobić rozeznanie, kto ma najblizej :hmmmm:

Posted

Ups, to chyba na mnie padnie... spacerkiem w lesie mam pół godziny :evil_lol:.

Ponieważ na wakacjach byłam tam prawie codziennie to wiem, że większość psów biega tam spuszczona, do tego o tej porze roku raczej nie bedzie tam tłumów :razz:

Posted

Koniecznie zabierz ze sobą aparat!
Fajnie byłoby mieć możliwośc poćwiczenia w czasie deszczu. Ciekawe jak psy zareagują na wszechobecny zapach koni. :razz:

Możecie mi podać jakiegoś linka do mapki z dojazdem do tych czechowic? pilot.pl uważa, że taka miejscowośc nie istnieje ;).

Posted

Czechowice to nazwa dzielnicy, nie miasta ;)...

O zdjęcia to można po molestować też Cimi czy inne dziewczyny ćwiczące tam agility :eviltong:... Bo ja mam tylko zwykły aparacik w telefonie :oops:

Posted

Wydaje się fajne.
Ale nie ma się co rozpisywać o zeletach ośrodka puki ktoś tam nie zadzwoni i nie dowie się czy przyjmą nas z psami i czy wydłużą dobę hotelową, tak żebyśmy tam mogli siedzieć od 10 w sobotę do 18 w niedzielę płacąc za jedną noc.

Bonsai zadzwonisz? Spytaj się dokładnie ile trzebaby zapłacić za 6-8 osób.

Jak szukałam miejsca na pierwszy zjazd to też znalazłam kilka naprawdę fajnych ośrodków i wszystko było pięknie, ale na pytanie o psy pukali się w czoło albo robili mi awanturę.

Mam już temat na wykład/dyskusję na następny zjazd. :razz:

Posted

Ja też bym wpadła jeśli byłoby w Czechowicach, jeśli nie kolidowałoby z moimi zjazdami na uczelni :).

Kierownicy ośrodka są otwarci :). Nie ma już sezonu to i ludzi mało, a zysku prawie wcale. W sezonie również ludzie przyjeżdżali z psami. Dodatkowo kierownik jest otwarty- wynajmowaliśmy boisko na dwa dni na seminarium frisbee, bez problemu :)

Posted

Wstępnie spytaj o 29/30 listopada.
Zapytaj ile kosztuje nocleg dla 6-8 osób, jeżeli chcemy być od 10 w sobotę do 18 w niedzielę. No i czy cena zawiera media i oplatę za psy.
Powodzenia :cool3:

Posted

No właśnie, trzeba się zorganizować.

Kto przyjeżdża w weekend 29/30 listopada bez względu na to czy zjazd będzie w Rycerce czy w Czechowicach?

Ja na pewno będę. Ankę musicie pomóc mi przekonać, że z nami jest fajnie nawet jak nie ma się ze sobą psa. :cool3:

Posted

mogę nie mieć ze sobą psa ale mam za sobą wywiadówkę :eviltong:

A tak całkiem serio to w ogóle będę rozpatrywać wyjazd jeśli zostawienie Zuzki nie będzie za dużym obciążeniem dla reszty (czyt. jeśli nie będzie mogła dojść do domu to nikt poza mną nie jest w stanie jej donieść z sikania :roll: )